- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi hemsrepskolog
-
Prezervatif taksin bisey olmazDüşünmeden edemiyorum tövbest ya düşünsenize salatalıkla şey ediyorsunuz sonra çatırt diye bir ses ve salatalığın bir kısmı yok
Neden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.Şey dicem bide madem bilgin yok dikkat et de meyvemi sebzemi neyse kırılıp içinde kalmasın sonra doktora gidip ben hemşireyim içimde salatalık kaldı diye gitme
Bunu düşünmemiştim konu sahibine fikir olur artıkPrezervatif taksin bisey olmaz
Kız onlar sebze.
Önerimi dikkate al bence ha almazsan sen bilirsinNeden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.
İllaKız onlar sebze.Meyve diyor baksana.
Hayır madem bu kadar takıntılısın hymene, ne diye icat çıkarırsın ki? Meyve falan ne gereği vardı yani? Al işte gitmiş hymen!
Muza atacak namus suçunuEvlenmeden sevişmek ters
Ama zevk tatmin foreverhemde bir meyve ile...
Vajina girişini saglamadiysan nasıl zarın zedeleniyor ya bi git ya ofNeden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.
Muayene gelirken, belki menopoz yaşında olup bilmem kaç yıllık evli hanımlar bile halk arasında çatal olarak bilinen masaya çıkmaya ve muayene olmaya çekinebiliyor. Bu şekilde muayene olmak yerine su içip mesaneyi doldurmayı tercih edip abdomenden yani karından muayene olmayı talep eden bile oluyordu. Demek istiyorum ki ben de bu şekilde muayene olmak istemem ve muayenenin amacı da bana bir kadın için gurur kırıcı geliyor bunu istemiyorum. Neden dalgaya aldığınızı gerçekten anlayamadım. Serviste bana gelip enfeksiyon kapmamak için kendimi çamaşır suyu kattığım su ile yıkıyorum diyen hastalar oluyordu dalga geçmek yerine uzun uzun açıklıyordum mesela. Sadece kafam rahatlasın diye yazmıştım bu kadar dalgaya alınacağını bilsem yazmazdım gerçekten.Hemsiresin ve boyle cahil cahil sorular soruyorsun? Jinekojik
Muayneyi psikolojin kaldirmaz demekdalga gececeksenizde duzgun bir sekilde
12 yaşında erkek konuşması gibiNeden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.
Meyve ile tatmin olmaya calısacak kadar modern bir kafa :dYaşım büyük de olsa birçok açıdan çok modern bir kafa yapım da olsa cinsel yakınlaşmaların evlilik sonrasına atılması taraftarıyım
Bizler issizizMuayene gelirken, belki menopoz yaşında olup bilmem kaç yıllık evli hanımlar bile halk arasında çatal olarak bilinen masaya çıkmaya ve muayene olmaya çekinebiliyor. Bu şekilde muayene olmak yerine su içip mesaneyi doldurmayı tercih edip abdomenden yani karından muayene olmayı talep eden bile oluyordu. Demek istiyorum ki ben de bu şekilde muayene olmak istemem ve muayenenin amacı da bana bir kadın için gurur kırıcı geliyor bunu istemiyorum. Neden dalgaya aldığınızı gerçekten anlayamadım. Serviste bana gelip enfeksiyon kapmamak için kendimi çamaşır suyu kattığım su ile yıkıyorum diyen hastalar oluyordu dalga geçmek yerine uzun uzun açıklıyordum mesela. Sadece kafam rahatlasın diye yazmıştım bu kadar dalgaya alınacağını bilsem yazmazdım gerçekten.
Meyveyi direk mi soktunuz? Balkon duvarında biraz düzleştirseydinizÖncelikle merhabalar. Bir sorum var ancak cevap verecek gönüllü çıkarsa eğer yargılamadan yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta tatmin olabilmek, bu fizyolojik bir ihtiyaç.
27 yaşındayım ve bakireyim. Şu an bir erkek arkadaşım var, hayatımdaki ilk sevgilim ve bu anlamda bir yakınlaşmamız hiç olmadı. Yaşım büyük de olsa birçok açıdan çok modern bir kafa yapım da olsa cinsel yakınlaşmaların evlilik sonrasına atılması taraftarıyım ve bu benim kendi düşüncem elbette. Sabah, çok özür dileyerek söylüyorum bir meyveyi kullanıp tatmin olmaya çalıştıktan sonra bezde çok küçük bir kırmızılık gördüm. Hemşireyim ve üniversitede cinsel sağlık dersi aldım, bu yüzden saçmalama bu şekilde zara zarar gelmesi mümkün değil, cahil cahil düşünüp durma diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama işte söz konusu insanın kendisi olunca evham yapıyor biraz. Haklı olarak birisi çıkıp "Bize ne soruyorsun, doktora gitsene." yazacaktır haklı olarak, bana da sorulsa böyle bir şey ben de bunu söylerdim ama ben daha önce jinekoloji polikliniğinde de çalışmıştım ve böyle bir muayeneyi psikolojimin kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden en azından biraz olsun rahatlamak adına fikir almak istedim.
Bunu sen yapma yaaaaaaaaaaaMeyveyi direk mi soktunuz? Balkon duvarında biraz düzleştirseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?