- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi hemsrepskolog
-
Meyve diyor meyve
He kırılıp içinde kalasicalarMeyve diyor meyve
Başka ne olacak mss?İlladiyosun
Hem de nimetle.Evlenmeden sevişmek ters
Ama zevk tatmin foreverhemde bir meyve ile...
Meyveden hamile kalma ihtimali yok çünkü. Ama bilmediği bir şey var kullandığı meyve erkekse hamile kalabilirEvlenmeden sevişmek ters
Ama zevk tatmin foreverhemde bir meyve ile...
Meyveler de bir garip yetişiyorKocacim vallahi ben senden başka kimseyle birlikte olmadım meyve yiyodumm birden sen muz gel benim **gir aaaa bir de baktım kan gelmiş
Evlenmeden önce birlikte olmak istememek geri kafalılık mı oluyormuş? Herkesin hassasiyeti farklı seni ilgilendirmiyor. Konu kuvvetle muhtemel fake ve en son takılacağın kısım evlenmeden önce seks yapmak istememesiBir de yargılamayacakmışız birincisi meyveyle kendini tatmin edip ozsaygini yitirmiyorsun ,evlenince birlikte olmak taraftarisin bir de bu neyin geri kafalıligi böyle bir geri kafalık yok.
Sex de fizyolojik bir ihtiyaç
Millet açlıktan kırılır bunlar meyve sokar .
Yazık , utanirsin tabi muayeneye gitmeye meyve soktum diyemezsin .
Şu anBaşka ne olacak mss?
Hem de nimetle.
Meyve ağacı bilem verirMeyveden hamile kalma ihtimali yok çünkü. Ama bilmediği bir şey var kullandığı meyve erkekse hamile kalabilir
Çaktırma modern olmaya çalışıp becerememiş sadeceEvlenince birlikte olmak istemek geri kafalılık mı oluyormuş? Herkesin hassasiyeti farklı seni ilgilendirmiyor. Konu kuvvetle muhtemel fake ve en son takılacağın kısım evlenmeden önce seks yapmak istememesi
Hanımefendiye yazık olmuş manav meyvesiyse yapar pazardan alınan bir şey yapmıyorMeyveler de bir garip yetişiyor
Nasıl bir donemdeyiz böyle
Geldi gönlümün koçuKim diyormus zarar görmez diye drsine iyi calışamamışsın veya fazla haşin davrandın meyvenin boyutları önemli yok ya işlevi onemliydi neyse olan olmus zevk almaya bak
Yo alakası yok meyveyi sokacak kadar coatuysa sevissin mert yaşasın en azından jinekologda utanmadan ne yaptığını söyler yahut aparat edinsinEvlenmeden önce birlikte olmak istememek geri kafalılık mı oluyormuş? Herkesin hassasiyeti farklı seni ilgilendirmiyor. Konu kuvvetle muhtemel fake ve en son takılacağın kısım evlenmeden önce seks yapmak istememesi
İkisi de sebze canım.Şu andüşünüyorum sebze mi meyve mi?
Haa meyveyle sürtüştünNeden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?