Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 ( çalışıyorum ve işten eve çook geç dönüyorum, geceleyin yemek yemek de direkt kilo yapıyor.
( çalışıyorum ve işten eve çook geç dönüyorum, geceleyin yemek yemek de direkt kilo yapıyor. (( Güzelim elbiselerime giyemiyorum, bacaklarım, göbeğim kocaman ve de dizlerim bile ağrıyır artık. Şimdi güzelce kahvaltımı yapıp doğğğru spora gidiyorum. Bundan sonra her sabah koşa koşa spora gideceğim, akşama kadar da orada kalacağım.
(( Güzelim elbiselerime giyemiyorum, bacaklarım, göbeğim kocaman ve de dizlerim bile ağrıyır artık. Şimdi güzelce kahvaltımı yapıp doğğğru spora gidiyorum. Bundan sonra her sabah koşa koşa spora gideceğim, akşama kadar da orada kalacağım. (
(hypatiammm naberr
 ( sen nasılsın? :))
( sen nasılsın? :))iyiyim prensesim perim, hala daha kilolarla uğraşıyorum işte( sen nasılsın? :))

aman kilo bizim değişmez uğraşımız :44::44: bende uğraşıyorum hala.toplamda 12 kg oldu verdiğim.yavaş yavaş gidiyor
 aman kilo bizim değişmez uğraşımız :44::44: bende uğraşıyorum hala.toplamda 12 kg oldu verdiğim.yavaş yavaş gidiyor