Klomen kullanmıştımIlacmi kullanmistin bu ay?
Adet olamayanda var canim onlarin gebe kalmasi dahada zorlasiyo kotu dusunme hersey Rabbimden
canım benim güzel duan için Allah razı olsun amin inşallah tez vakitte hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşalım inşallah...bu arada benden sonraki 5 arkadaşım için 200 er okuyorum@DAMLA2015 duan bitti arkadaşım,Allah gönül muradını versin tez zamanda,bekleyen herkesle beraber senide sağlıkla yavruna kavuştursun...
Evet cnmCanım yanlış anlamadım değilmi Derya için 200, 20. kişiye kadar(20. kişi dahil) 250 aldın liste sonuna kadar değil yani.
Canım kısmet değilmiş üzülme lütfenhasta oldumm ya....
hemde 3 gun erken, ömrümde hic erken hasta olmamışken.
Bu ay da kısmet değilmiş
İnşallah canım inşallahGuzel haberlerle dön insallah canim
Bende klomen kullandım bu ay.Klomen kullanmıştım
Kismet boyleymis cnm üzülmüyorum inan.Canım kısmet değilmiş üzülme lütfen
Benimde adet yaklaşıyor
Adet olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum
İnsallahta olmazsin canim benimmm inşCanım kısmet değilmiş üzülme lütfen
Benimde adet yaklaşıyor
Adet olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum
Insallah pozitif sonuclarla donersin canım bir hafta kafani bosalt dusunmemeye calisİnşallah canım inşallah
Pozitif sonuçlarla dönmek istiyorum
Bir dahaki aya inşallah tatlım,Allah yardımcımız olsun. ..hasta oldumm ya....
hemde 3 gun erken, ömrümde hic erken hasta olmamışken.
Bu ay da kısmet değilmiş
Doğru canım zamanımızı bekleyecez.Kismet boyleymis cnm üzülmüyorum inan.
Şaşırdım kendime bende. Kısmet degilmis rabbim daha vakit var diyor.
saglıkla gelsin de isterse 10 sene sonra gelsin.
ins adet olmazsn ins olmazs n ins olmazsn
Allah kabul etsin inşallah Tez zamanda hamile kalırız
İnşallah canım dualarını eksik etme ne olurInsallah pozitif sonuclarla donersin canım bir hafta kafani bosalt dusunmemeye calis
Canım bugün ayın 7 si.kızlar benimde ayın 3ünde adet günümdü ama olmadım daha yine ümitleniyorum ama inşallah hamile kalmışımdır yarın sabah test yapıcam
Aminnn inşallah canim benim inşallah gonlumden gecen tumm isteyenler okurkende o niyetle okuyorumAllah kabul etsin inşallah Tez zamanda hamile kalırız
yok canım 2 aydır folikasit hariç bişey kullanmadım öncesinde 2kere klomen kullanmıştım yumurta büyüdü ama tutmadı,cesaretimi toplayamadım sonuç için hemde haftasonu girdiya araya yarın yapıp varsada yoksada doktora gidicem hemenCanım bugün ayın 7 si.
4 gün geçmiş bugün çıkar testte bence.
Bizim gibi klomen mi kullandın ondan mı beklemek istiyorsun
İnşallah yarın pozitif sonucu alırsın bizlere güzel haberler verirsinyok canım 2 aydır folikasit hariç bişey kullanmadım öncesinde 2kere klomen kullanmıştım yumurta büyüdü ama tutmadı,cesaretimi toplayamadım sonuç için hemde haftasonu girdiya araya yarın yapıp varsada yoksada doktora gidicem hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?