- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
Her zaman dualarimdasiniz her an dilimde Rabbim herkese nasip et diye insallah guzel haberlerle gelirsin canımİnşallah canım dualarını eksik etme ne olur
inşallah canım çok sağolİnşallah yarın pozitif sonucu alırsın bizlere güzel haberler verirsin
amin canım,fırdevscansu dahil 5 kişi için yazdım arkadaşım...canım benim güzel duan için Allah razı olsun amin inşallah tez vakitte hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşalım inşallah...bu arada benden sonraki 5 arkadaşım için 200 er okuyorum
İnşallahHer zaman dualarimdasiniz her an dilimde Rabbim herkese nasip et diye insallah guzel haberlerle gelirsin canım
Canım klomen kullanırken bendede olmuştu çatlamayan yumurta vardır ve o çatlamıştır onu atmışsındır ara kanama sayılıyorKızlar yardim lütfen dun tam yumurtlama günümdü leken geldi ve bu sabah çoğaldı sanki adet gibi başına gelen varmı napicam simdi ben bu ne demek oluyor simdi gectigimizay klomen kullanmıştım pek adet olamadim temizlendikten 9 gün sonra yani dun aksam yine başladı benim yumurtalara nolmustur simdi ay bi akıl verin nolur
Peki kanama bitince tekrar yumurta kalırmı kiCanım klomen kullanırken bendede olmuştu çatlamayan yumurta vardır ve o çatlamıştır onu atmışsındır ara kanama sayılıyor
Ben 2kere yaşadım ara kanamayı ilkinde 15gün sonra günümde gene oldum 2.de 1 ay geçti olmadım yarın test yapcam..yumurta kalmıştır bence sen yinede boş geçirme derimPeki kanama bitince tekrar yumurta kalırmı ki
Seninde mi bu ay ara kanama olmuştu 1 ay geçti dediğin bu ay mıBen 2kere yaşadım ara kanamayı ilkinde 15gün sonra günümde gene oldum 2.de 1 ay geçti olmadım yarın test yapcam..yumurta kalmıştır bence sen yinede boş geçirme derim
Evet canımSeninde mi bu ay ara kanama olmuştu 1 ay geçti dediğin bu ay mı
Ay canım ya inşallah güzel haber verirsin yarın içim rahatladı biraz sana dua edicemEvet canım
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alalımAy canım ya inşallah güzel haber verirsin yarın içim rahatladı biraz sana dua edicem
Canim yarin ilk idrarla yap sonuc daha iyi verir sabirsizlikla bekliyoruz inşallah güzel haberini aliriz inşallah:):)):)Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?