Tamam canım öyle yapacağım inşallah gönlümüzden geçenleri tez vakitte yaşarız...amiinCanim yarin ilk idrarla yap sonuc daha iyi verir sabirsizlikla bekliyoruz inşallah güzel haberini aliriz inşallah:):)):)
Rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin sagligiyla gelsin miniklerimiz
Listemiz bir haftaya yenilenir gibi gözüküyor, şuanda yeni alım yok ama yenilenirken ekleriz canım takip de ol olurmu...Kızlar listenize yeni kişi ekliyor musunuz beni de ekler misiniz
Canım şu anda listemiz kapalı ama 1 hafta sonra falan bu liste biter ve yeni liste yapılır takip de ol ona ekleriz. Umutsuzluğa düşme hepimiz aynı üzüntüleri yaşıyoruz her ay ama bizim için ne yazılmış bilemeyiz o yüzden karamsar olma Allahım isteyen herkesle beraber seninde yardımcın olsun,sağlıkla kucağına alacağın bir evlat bağışlasın.Şu anda listede olmasanda bu duadan senin içinde okuyorum Allah kabul etsin...Selam arkadaslar.ben de dualariniza katilmak istiyorum.umutsuzluga va uzuntuye dustugum bu yagmurlu gunde bu sayfayi gordum.rabbim bana va isteyen butun musluman kardeslerime evlat nasip eylesin amin.duadan 300 tane de ben okumak istiyorum.
Naptın canım çok merak ettim seniTamam canım öyle yapacağım inşallah gönlümüzden geçenleri tez vakitte yaşarız...amiin
Ben hiç yaşamadım ama belli olmaz siz çalışmayı bırakmayın:)Kızlar klomen kullandıktan bir sonraki ayda ara kanama gören varmıbenim başına geldi tamda yumurtlama günümdü değerlendiremedim kanama bittikten sonra yumurta kalırmı acaba
canım şimdi yaptım testi malesef tek çizgiNaptın canım çok merak ettim seni
Canım benim ya üzülme vardır bir hayır bundada kolay değil biliyorum ama Allah yardım etsin bize inşallah bir daha ki seferecanım şimdi yaptım testi malesef tek çizgi
Hayirlisi olsun canim benim inşallah tez zamanda gelsin minigincanım şimdi yaptım testi malesef tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?