Burası yaşamak için ideal bi şehir bence çok seviyorum yine gelirsen hbr verGeçen yaz ordaydık. Evliliğimizin 1. Yıldönümü idi. Eskişehir bursa gemlik 1 hafta gezmiştik.
Eskişehir çok güzel odunpazarı sazova falan harika bi yerdi
İnşallah canım, umarım daha fazla beklemeyiz sağlıkla kavuşuruz bebişlere...Evet canım 7 gün okunuyor.
Rabbim ayetel kürsü nün yüzü suyu hürmetine inşallah klomeni vesile kılarda gelir bebiş
Kitap bu cnmOlur canım kimin kitabı bu
Bende var bu kitap sen hangisinden faydalandın bi kaç çeşit öneri varyaZeyneb21 .!.:
Canım bu dua turundan sonra artık toplu alım olmayacak..Arkadaşlar lütfen sohbetlerin Arasında şu listeyide arada yayınlarsanız listeyi bulmak için 10 sayfa geriye gittim bu gün girmemiştim ve bu toplayalım çok iyi olmadı okuyorum ama kime okuduğumu bilmiyorum bazen... Belki de önceden okuyanlar yada sonradan okuyanlar keşke bir kişi için herkes aynı anda okusa duasını.., ve listedaha sık yayınlansın lütfen
Canım listeyi yayınladım 1 kişi beklediğimiz için tekrar tekrar yayınlamadım öğleden önce yayınlamıştım. Sende listeden bi çıktı alsan hergün 2 kişi için okunuyor 3 olduğu nadir oluyor daha kolay takip edersin ben sadece okurken fotografını çekmiştim öyle takip ediyordum. Bu arda listeyle ilgilenen arkadaşımız 1 hafta tatile gitti ben yardımcı olmak adına gönüllü devraldım çalışıyorum akşamda ev işleri var ama yinede aksatmadan herkesin duasını devam ettirmeye çalıştım. Bu iş gönül işi ve gerçekten çok zor, hemde sorumluluk aynı zamanda hassasiyet isteyen bi durum hak geçmemesi adına, herkes tek tek okuduğunda zaten takibini yapamam çünkü sürekli kim girip okumuş diye bakıp listeyi güncellemen gerekecek.Belki o zaman sen yardımcı olursun daha hızlı ilerlemesinde katkımız olur, sevgiler...Arkadaşlar lütfen sohbetlerin Arasında şu listeyide arada yayınlarsanız listeyi bulmak için 10 sayfa geriye gittim bu gün girmemiştim ve bu toplayalım çok iyi olmadı okuyorum ama kime okuduğumu bilmiyorum bazen... Belki de önceden okuyanlar yada sonradan okuyanlar keşke bir kişi için herkes aynı anda okusa duasını.., ve listedaha sık yayınlansın lütfen
CanımCanım listeyi yayınladım 1 kişi beklediğimiz için tekrar tekrar yayınlamadım öğleden önce yayınlamıştım. Sende listeden bi çıktı alsan hergün 2 kişi için okunuyor 3 olduğu nadir oluyor daha kolay takip edersin ben sadece okurken fotografını çekmiştim öyle takip ediyordum. Bu arda listeyle ilgilenen arkadaşımız 1 hafta tatile gitti ben yardımcı olmak adına gönüllü devraldım çalışıyorum akşamda ev işleri var ama yinede aksatmadan herkesin duasını devam ettirmeye çalıştım. Bu iş gönül işi ve gerçekten çok zor, hemde sorumluluk aynı zamanda hassasiyet isteyen bi durum hak geçmemesi adına, herkes tek tek okuduğunda zaten takibini yapamam çünkü sürekli kim girip okumuş diye bakıp listeyi güncellemen gerekecek.Belki o zaman sen yardımcı olursun daha hızlı ilerlemesinde katkımız olur, sevgiler...
Şimdi ekledim canım Allah kabul etsinBen 200 okumustum eklenmemis
bende eskişehir liyimmmm :)))) güzel memleketim benm... ailem orada malesef ben orada yaşamıyorumEskişehirdeyim ben yolu düşen olursa beklerim...
Aynen kuzum sn bana umut oldn biliyorm Rabbmin izniyle bir gun banada yasatacak..esmerm91 çaok sağol canım umudunu kaybetme ne diyorduk birbirmize umut olalım darısı başınıza inşallah yeterki umutlu olalım
Tatlm onu ii hatrladm evet ama hangi gün kac adet okuyacaktk onlari bilmiorm smdi msjda coook geride kaldi bulamam snde kayitliysa atabilrmsn acabaesmerm91 Canım bu ay 7 gün okunan ayetel kürsü yü okumaya başladım
Özgecan ın hamile kaldığı ay okuduğu varya
Sen söylemiştin burda bize.
İşte bu ay nasip oldu bakalım bitirecekmiyim.
Bugün 220 okuyacam
Yarın 313 bitiyor böylelikle inşallah.
Kaç kere niyetlendim okuyamadım
Tatlm sende varsa kayitli sekilde atablrmsn sana zahmet bnde okuyaym niyetlendm kac kez ama nasip olmadi yabende kaydetmişim o mesajı biliyomusun bugün bende gördüm 7 gün okunuyordu dimi bende niyetlendim hatta okuyayım diye, duanın faydası olmazmı hiç oku tabi arkadaşım Allah gönlüne göre versin...
Insallah canm insallahhhhhEvet canım 7 gün okunuyor.
Rabbim ayetel kürsü nün yüzü suyu hürmetine inşallah klomeni vesile kılarda gelir bebiş
Insallah belki gelebilrm evet liste basa dönsn de bi ramazanda tekrar Rabbm nasip ederse geleblrmCanımesmerm91 yeni listeye geçerken gelebilir aramıza
İnşallah o gelirse sürekli takip ediyor o kim okuyor kim okumuyor diye.
Sende şuan ki listeyle çok ilgilendin Allah razı olsun
Sabah denk geldim 7 gün okunuyor hatta rakamları değişik 5.gün düşükmüydü ne okunacak dua sayısı arada dikkatimi çekmişti bulmam lazım telefondamı işteki bilgisayardamı evdekindemi bilmiyorum.şimdi çıkıyorum işten eve gidincede bakıcam bulunca gönderirim canım...Aynen kuzum sn bana umut oldn biliyorm Rabbmin izniyle bir gun banada yasatacak..
Tatlm onu ii hatrladm evet ama hangi gün kac adet okuyacaktk onlari bilmiorm smdi msjda coook geride kaldi bulamam snde kayitliysa atabilrmsn acaba
Tatlm sende varsa kayitli sekilde atablrmsn sana zahmet bnde okuyaym niyetlendm kac kez ama nasip olmadi ya
Insallah canm insallahhhhh
Insallah belki gelebilrm evet liste basa dönsn de bi ramazanda tekrar Rabbm nasip ederse geleblrm
Canım ilk gün 50 ayetel kürsüAynen kuzum sn bana umut oldn biliyorm Rabbmin izniyle bir gun banada yasatacak..
Tatlm onu ii hatrladm evet ama hangi gün kac adet okuyacaktk onlari bilmiorm smdi msjda coook geride kaldi bulamam snde kayitliysa atabilrmsn acaba
Tatlm sende varsa kayitli sekilde atablrmsn sana zahmet bnde okuyaym niyetlendm kac kez ama nasip olmadi ya
Insallah canm insallahhhhh
Insallah belki gelebilrm evet liste basa dönsn de bi ramazanda tekrar Rabbm nasip ederse geleblrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?