Ben bu gece 6.günü okuyacam inşallah canımAynen kuzum sn bana umut oldn biliyorm Rabbmin izniyle bir gun banada yasatacak..
Tatlm onu ii hatrladm evet ama hangi gün kac adet okuyacaktk onlari bilmiorm smdi msjda coook geride kaldi bulamam snde kayitliysa atabilrmsn acaba
Tatlm sende varsa kayitli sekilde atablrmsn sana zahmet bnde okuyaym niyetlendm kac kez ama nasip olmadi ya
Insallah canm insallahhhhh
Insallah belki gelebilrm evet liste basa dönsn de bi ramazanda tekrar Rabbm nasip ederse geleblrm
Mihrimah00 canım duan bitti, Rabbim kabul etsin evladını sağlıkla kucağına al inşallah...
ALLAH razı olsun İnan beni çok sevindirdiniz Rabbim ne istiyorsaniz versin biran önce inşallah buraya gelişmeleri yazacam deisiklik oldundaZahidem canım Allah ne derse o oluyor biz önüne geçemiyoruz, kendini yıpratma en azından hamile kalabildin böyle düşün pozitif ol.Hep hayırlısı olsun diye dua ederiz demekki böyle hayırlıymış, üzüntünü derinden paylaşıyorum, paylaşıyoruz.Yalnız olmadığını bil, Allahım yardımcın olsun, tez zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla yaşatsın sana annelik duygusunu inşallah...
İyi haberlerle gel canım inşallahALLAH razı olsun İnan beni çok sevindirdiniz Rabbim ne istiyorsaniz versin biran önce inşallah buraya gelişmeleri yazacam deisiklik oldunda
cok tsk ederm cnmCanım ilk gün 50 ayetel kürsü
2.gün 170 ayetel kürsü
3.gün 220 ayetel kürsü
4.gün 313 ayetel kürsü
5.Gün 50 ayetel kürsü
6.gün 220 ayetel kürsü
7. Gün 313 ayetel kürsü
Ve bu dualar gece 11 den sonra okunması lazım
Böyleydi canım
inşallah dönerm bnde canm ruhen iyi hissedersem kndmi insallahBen bu gece 6.günü okuyacam inşallah canım
Canım inşallah gelirsin aramıza 1 haftaya kalmaz liste başa döner.
Masculin de dönüyor yeni listeyle aramıza
Canım 1 hafta ya kadar inşallah yenilenir listeKızlar bu duaya bende katılcam ama şuan kapalıymış liste. Takip ediyorum sürekli ama bittiğinde beni unutmayın ne olur olur mu?
İnşallah canım bekliyoruzcok tsk ederm cnm
inşallah dönerm bnde canm ruhen iyi hissedersem kndmi insallah
Tamam canım çok sağol. Ben her gün takip ediyorum ama kaçırırım diye korkuyorumCanım 1 hafta ya kadar inşallah yenilenir liste
Ara ara takipte ol yinede
Çünkü liste sahibi de değişebilir not alan olmaz şuan
Aaaa canım ya gerçekten mi.Kizlar Rabbim herseyin hayırlı ve sagliklisini versin bugun kan testi vermeye gittim esimle biz keseyi görmeyi umut ederken yikildik.Kan degerim düşmüş az önce yine test yaptik hala da düşmeye devam ediyor. Ama kanamam falan yok. Bu ikinci oluyor iki kere annelik olma umitlerim yikildi göz yaslarimi tutamiyorum buraya yazarken bile
Kimyasal da diyemediler canım kanamam yok ya şok olduk biz keseyi dusunurken megerse dusuyormus. Telefonla konustuk doktorla yalancı gebelik olabilir iki gun sonra tekrarla testi dedi. Büyük ihtimalle üniversiteye yönlendircekler bizi arastirmak içinAaaa canım ya gerçekten mi.
Kimyasal mıymış yani.
Offf dünde zahide den kötü haber aldık.
Ne diyeceğimi bilmiyorum inan.
Allah'ım sabır versin
Bunun sebebi neymiş neden oluyormuş ki böyle acaba
Kanama yoksa nasıl olur ki bu.Kimyasal da diyemediler canım kanamam yok ya şok olduk biz keseyi dusunurken megerse dusuyormus. Telefonla konustuk doktorla yalancı gebelik olabilir iki gun sonra tekrarla testi dedi. Büyük ihtimalle üniversiteye yönlendircekler bizi arastirmak için
Arzm haklısın canım özür dilerim kusura bakma mesajlara bakmadım listem var elimde ona not etmemişim hakkını helal et...Deborah arkadasa özelden msj atmistim ama olsun sıradaki arkadaş için de son 250 ben aliyorum
canım çoookkk geçmiş olsun, Rabbim güç kuvvet versin. Sen hangi ilde oturuyorsun? bence bu düşüklerin bi sebebi olmalı, rahime neden tutunamıyorlar araştırılmalı mutlaka.Kimyasal da diyemediler canım kanamam yok ya şok olduk biz keseyi dusunurken megerse dusuyormus. Telefonla konustuk doktorla yalancı gebelik olabilir iki gun sonra tekrarla testi dedi. Büyük ihtimalle üniversiteye yönlendircekler bizi arastirmak için
Zeynep çok üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım hayatta iyi de kötü de bizim için inşallah herşey yoluna girer...Kizlar Rabbim herseyin hayırlı ve sagliklisini versin bugun kan testi vermeye gittim esimle biz keseyi görmeyi umut ederken yikildik.Kan degerim düşmüş az önce yine test yaptik hala da düşmeye devam ediyor. Ama kanamam falan yok. Bu ikinci oluyor iki kere annelik olma umitlerim yikildi göz yaslarimi tutamiyorum buraya yazarken bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?