Canım bi dr unu ara yarın git olmadı.Ayaklarını dik yat yorma kendini, bazen olabiliyor diye duymuştum ama sen ihmal etme dr a git bence...Kızlar bende kan gibi birşey geldi . idrarimi yaptım. Çok açık renk kan geldi. Sizce bu neden
Canım bi dr unu ara yarın git olmadı.Ayaklarını dik yat yorma kendini, bazen olabiliyor diye duymuştum ama sen ihmal etme dr a git bence...
Canım sakin ol korkma, neyin önüne geçebiliyoruz ki şu hayatta Mevlam ne derse o olur. Şuanda nasıl hissediyorsun, iyiysen yat dinlen yarın hemen git dr a değilsen bi acile git için rahatlıycaksa. Nette bi araştıralım bari bilemedim bende...Korkuyorum ama
Ben klomene adetin 4.gunu baslamistim canim gunde 2tane 5gun icmistim.Nasilsiniz kizlar?
Biraz yogundum onun icin giremedim bakmaya.
Girdim hem guzel habrrler aldim hem uzucu.
Bende iste adet oldum. 3 cu gun kan verdim hormon testi yaptrim. Sonuclari bekliyorum.
Bulgaristanda klomen ve catlama ignesi yok.
Doktor dedi turkiyeden alsana yapalim dedi.
Neyse ben sizlerin yorunlarini cok okudum.
Diyorum ki ben bu ay klomen kulansammi?
Adeten kac gun sonra baslanio benim bu gun 4 cu gun.
Ve catlama ignesiyke klomenin fiyatini ogrenmek istihorum ,ve recetesiz satiliyor mu?
Kuzenime aldrmayi dusunuyorum oda otobusle gonderir.
Adetin ilk basladigi gibi kanmi?Korkuyorum ama
Iyi tarafindan bakalim olaya canim zor biliyorum ama en azindan kurtaja gerek kalmiycak ve dusukten sonra cok hamile kalan oluyor.Yalanci gebelik dedigi kimyasalmi acaba?Walla bende cok şaşırdım canım bugun diyoduk ki keseyi mi goruruz ki sonucu görünce şok olduk. Gecen cumartesi 12 ile öğrendik bebisi pazartesi 41 e cikti doktor saglikli çok iyi deger dedi. Haftaya bi daha yapin dedi bugun yaptik saglik ocağında 34 cikti aksam bu sefer devlette yaptik 28 çıktı. Doktor yalanci gebelik olabilir dedi belki çıkar bir gun sonra bir daha yap testi dedi ama sanmiyorum canım düşüyor deger
Korkma tatlim ayaklarini uzat yat....bazende ayaklarini duvara daya.Doktoruna sor yarin bide progestani sor.Ben ogrendigim andan beri kullaniyorum. Doktor verdi yani...2aydir her gece jel yapiyorum dusuk riskim olsada olmasada.Korkuyorum ama
Canım inşallah olmazsın güzel haberler duyarız senden. Hiç gecikme yaşarmısın adetlerindehayırlı aksamlar her kese ben yorumları okuyorum bı yandan uzulluyorum bı yandan mutlu oluyorum sızınle bahar arkadas ıcın cok sevındım ama dıger bebegını kaybedenler ıcınde cok uzuldum ya artk her seyın hayılısı olsun hepımız hakkında ınsallah.bu arada benım bugun adet olmam lazımdı olmadım ama ben 2 gun daha beklemek ıstıyorum sonra umutlanıyorum olmayınca cok uzuluyorum artık bakalım rabbım gercekten herseyı bılıyor ve goruyor bazen dıyorumkı boyle bı hayata yanı ımanını kurtarmanın zor oldugu hayata hala cocuk ıstemelımıyım
Canım 5 . Gün başlanılıyor klomene ben hiç reçetesiz almadım klomeni CanımNasilsiniz kizlar?
Biraz yogundum onun icin giremedim bakmaya.
Girdim hem guzel habrrler aldim hem uzucu.
Bende iste adet oldum. 3 cu gun kan verdim hormon testi yaptrim. Sonuclari bekliyorum.
Bulgaristanda klomen ve catlama ignesi yok.
Doktor dedi turkiyeden alsana yapalim dedi.
Neyse ben sizlerin yorunlarini cok okudum.
Diyorum ki ben bu ay klomen kulansammi?
Adeten kac gun sonra baslanio benim bu gun 4 cu gun.
Ve catlama ignesiyke klomenin fiyatini ogrenmek istihorum ,ve recetesiz satiliyor mu?
Kuzenime aldrmayi dusunuyorum oda otobusle gonderir.
Canm cok ama cok üzüldm Rabbm sabirlar versn inan yaninda olup sana destek olmayi cok isterdm üzülme diyecegm ama ...Rabbim insallah saglikla kucagna alacagin evlatlar nasip etsnKizlar Rabbim herseyin hayırlı ve sagliklisini versin bugun kan testi vermeye gittim esimle biz keseyi görmeyi umut ederken yikildik.Kan degerim düşmüş az önce yine test yaptik hala da düşmeye devam ediyor. Ama kanamam falan yok. Bu ikinci oluyor iki kere annelik olma umitlerim yikildi göz yaslarimi tutamiyorum buraya yazarken bile
Amin yasemincm aminnnn bi sevinp bi üzüluyorz ya bakalm hayrlisiAllah ım
Hamile arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşattın.. Ne olur hayırlı bir şekilde KUCAKLARINA almayıda nasip et
Aminnnn.
Düşük yapan arkadaşlarımızada tekrar tekrar nasip et tez zamanda hamile haberlerini duyalım inşallah
Bizlerede güzel hamilelik hayırlı evlatlar nasip et
Aminnnnnn
Allah razi olsn canm sagolasnesmerm91 canım yaseminde eklemiş ama üzerimde kalmasın buldum bende ekliyim dedim.Eki Görüntüle 1554305 Eki Görüntüle 1554306
Rabbm hakkinda hayrlisini nasip etsn canm her zaman hayrlisi diye dua et bazen bnde böyle bi dünyaya cocuk getrmek ne kadr dogru diyorm ama onlarsiz da olmuyo kihayırlı aksamlar her kese ben yorumları okuyorum bı yandan uzulluyorum bı yandan mutlu oluyorum sızınle bahar arkadas ıcın cok sevındım ama dıger bebegını kaybedenler ıcınde cok uzuldum ya artk her seyın hayılısı olsun hepımız hakkında ınsallah.bu arada benım bugun adet olmam lazımdı olmadım ama ben 2 gun daha beklemek ıstıyorum sonra umutlanıyorum olmayınca cok uzuluyorum artık bakalım rabbım gercekten herseyı bılıyor ve goruyor bazen dıyorumkı boyle bı hayata yanı ımanını kurtarmanın zor oldugu hayata hala cocuk ıstemelımıyım
Tatlm ayaklarini az braz yukari dogru uzat yat lütfen dinlen bol bol yarnda hemn bi doktora git bakalm insallah bisy yoktrKızlar bende kan gibi birşey geldi . idrarimi yaptım. Çok açık renk kan geldi. Sizce bu neden
Hamile arkadaşlar yorumlarlar durumunu canımKızlar bende kan gibi birşey geldi . idrarimi yaptım. Çok açık renk kan geldi. Sizce bu neden
Aminnnnnn inşallah esma cımRabbm hamilelerin evlatlarini onlara bagisla bizlerede eli ayagi düzgn hayrli evlatlar nasip et insallah..
Canım benim sizin burada bana destek olmaniz bile yetiyor Allah razi olsun hepinizden. Artik adetimi bekliyorum sonra arastirilmasini istiycem benim de aklima kan pihtilasmasi geliyor. hayırlısi bakalım ramazan da yaklasiyor Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah bu mubarek gunlerseIyi tarafindan bakalim olaya canim zor biliyorum ama en azindan kurtaja gerek kalmiycak ve dusukten sonra cok hamile kalan oluyor.Yalanci gebelik dedigi kimyasalmi acaba?
Bi kez daha kimyasal yasadim demistin..Acaba kan pihtilasmasi sorunu falanmi var? Inan cok uzuldum keske yaninda olsaydim elimden bisey gelseydi dua kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?