Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Sizde hep aklımda ve dualarımdasınız canım bence hepimiz o kadar güçlüyüz ki kimimiz aylardır kimimiz yıllardır uğraşıyoruz herkes dayanamaz bizim gibi bu hasretliğe . Rabbim dayanamayacak başka dertler vermesin inşallah

Allah razı olsun
Allah kabul etsin inşallah
Rabbim ramazan ayının yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

Ahh canım ahhh
Ben evleneli 2 sene olacak.
Bizimde sebepsiz olmuyor
Düşünmediğim tek bi gün bile yok.
Napacaz bilmiyorum
Aynı yaştayız bu arada

Yine hamile haberi ile dönersin aramıza canım inşallah

Doğru diyosun canım
Çok çok şükür bugünümüze

Arındım :)

tatlım nasılda güzel yazmıssın yüregine saglık sukur sukurr sukur her zaman dilimizden düşmesin inşallah 3 yılı gecti her adetim geldiğinde şükrediyorum buda rabbimin bi nimeti birgün anne olabileciğimize işaret inşallah ayrıca sabır degil rabbimde selamet dilemek gerekiyomus sabr ıstedikce rabbim sabredecen seyler verirmiş rabbim hepimize selamet versin

İğneden 36 saat sonra ilişki yada aşılama olur diye bilirim ama bana iğne ertesi gün ilişki dedi sonrasında gün aşırı ilişki.. ama ben 36 saat sonrasınoda boş geçmemeyi düşünüyorum; p

canım benımmm ya allah razı olsun bu bana cok guzel bı moral oldu sukurler olsun rabbıme yazdıklarını okuyunca bı guzel agladım ve resmen kendıme geldım cok sagol ve rabbım ınsallah sanada en kısa zamanda hayırlısıyla bır evlet nasıp eder hakkını helal et gercekten bana cok moral oldun o yazı yazan ellerın hıc bırzaman dert gormesın ınsallah Allah razı olsun rabbım yar ve yardımcımız olsun

Canım ben eylülden beri özele gidiyorum.
Çünkü devlette vajinal muayene olamıyorum.
Özel de daha iyi oluyo kimse girmiyo odaya doktor acele etmiyor ilgili diye.. Rahim filminde özelde çektirmiştim
Anladim canim ben sandim devlete gidiosun....ama olsun ya baska bi doktorada gitsen??

Canım benim beklemek istemiyorsan şimdiden sperm testi yaptırın sorun yoksa yılın dolunca doktor tedavi sürecine başlar en azından sorun gonunmuuyor sende esindede sorun olmadığını zamana kaldığını bilirsin buda bi fikir kafaniz rahat olur evliliğinin tadını da cikarirsin hayırlısı allahtan canım benim inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Kızlar ctesi nasipse doktora gidicez. Ense kalınlığı ve ikili test yapılcak.Aslinda sizlerle bugune kadar üzüntümü sevincimi paylastim bana dert ortagi dua kardesi oldunuz. Yine sevinclerimi korkularimi paylasmak istiyorum ama sizleri uzmek istemiyorum hani hamilesin daha ne istiosun gibi bi goruntu yaratmak istemiyorum sizleri gormesemde bu dertlesmeleri paylasmayi seviyorum cunku
Hep dualarimdasiniz insallah hepimize Yuce Rabbim anneligi yasaticak...Hayirli sağlıklı imanli evlatlarimiz olucak...

Benim sıkıntım ikili test nasil cikicak korkusu.Yani korkuda degilde merak iste şüphe.O bana Rabbimin emaneti saglikli olsada olmasada o benim evladim canim cigerim.Her turlu kabulum..

Canım benim inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim sakin sıkıntı yapma gayet sağlıklı bebeğin olacak inşallah bugün duamizi okudum biraz 550 sana ve bebeğine bagislayayim inşallah sağlıklı bebisin gelsin okumami istediğin dua bisey varsa seeve seve okurum için rahat olur başkasından alacağın dua da rahatlatır ve kabul olur sen iste yeterki canım arkadaşım

İğneden 36 saat sonra ilişki yada aşılama olur diye bilirim ama bana iğne ertesi gün ilişki dedi sonrasında gün aşırı ilişki.. ama ben 36 saat sonrasınoda boş geçmemeyi düşünüyorum; p
Derya bana iğne miğne vermedi dün 13. gündü 18 mm di seninki gibi bendemi 36 saat sonra yapmalıyım?

Aminn canımm selametimiz bol olsun o zamann..
Dile kolay geliyor da gönle zor elbet.. Hele akıp giden zaman içinde aynı arzuyla sınanmak ve beklemek, her ay olumsuz sonuç almak çok zor... Ama işte dediğimiz gibi taktiri ilahi.. Hayır da şer de benden diyor.. O yüzden kabul görüyorsun yoksa daha zor olur.. Tez vakit anne oluruz inşallahh hepimiz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…