nolcak bizim halimiz, olana kadar yürekler ağızda. oluyor bu sefer testlerin doğumun korkusu, doğuyor büyüyor dışardan koruma dürtüsü... anneliğin sonu yok, şimdiden bunları bu kadar dert etme dua et. bu durumun sonu yok çünkü. Allahın izniyle sağsağlim kucağına alırsın inş miniğiniKızlar ctesi nasipse doktora gidicez. Ense kalınlığı ve ikili test yapılcak.Aslinda sizlerle bugune kadar üzüntümü sevincimi paylastim bana dert ortagi dua kardesi oldunuz. Yine sevinclerimi korkularimi paylasmak istiyorum ama sizleri uzmek istemiyorum hani hamilesin daha ne istiosun gibi bi goruntu yaratmak istemiyorum sizleri gormesemde bu dertlesmeleri paylasmayi seviyorum cunku
Hep dualarimdasiniz insallah hepimize Yuce Rabbim anneligi yasaticak...Hayirli sağlıklı imanli evlatlarimiz olucak...
Benim sıkıntım ikili test nasil cikicak korkusu.Yani korkuda degilde merak iste şüphe.O bana Rabbimin emaneti saglikli olsada olmasada o benim evladim canim cigerim.Her turlu kabulum..
canım benımmm ya allah razı olsun bu bana cok guzel bı moral oldu sukurler olsun rabbıme yazdıklarını okuyunca bı guzel agladım ve resmen kendıme geldım cok sagol ve rabbım ınsallah sanada en kısa zamanda hayırlısıyla bır evlet nasıp eder hakkını helal et gercekten bana cok moral oldun o yazı yazan ellerın hıc bırzaman dert gormesın ınsallah Allah razı olsun rabbım yar ve yardımcımız olsun
10 bin iyide cnm malum sinavlarım ev isleri ve calisiyorum. Ben 100-150 den fazla alamam alirsam cok zorlanirim. Istersenz sile bilirsiniz beni. Ama kalmak istiyorumKızlaarrr sayıyı 10 bin mi yapsak.
Herkes dua alırkende şu kadar alın ki herkese dua kalsın deriz..
Nasıl 10 bin
Daha mı fazla olsun
Kızlar ctesi nasipse doktora gidicez. Ense kalınlığı ve ikili test yapılcak.Aslinda sizlerle bugune kadar üzüntümü sevincimi paylastim bana dert ortagi dua kardesi oldunuz. Yine sevinclerimi korkularimi paylasmak istiyorum ama sizleri uzmek istemiyorum hani hamilesin daha ne istiosun gibi bi goruntu yaratmak istemiyorum sizleri gormesemde bu dertlesmeleri paylasmayi seviyorum cunku
Hep dualarimdasiniz insallah hepimize Yuce Rabbim anneligi yasaticak...Hayirli sağlıklı imanli evlatlarimiz olucak...
Benim sıkıntım ikili test nasil cikicak korkusu.Yani korkuda degilde merak iste şüphe.O bana Rabbimin emaneti saglikli olsada olmasada o benim evladim canim cigerim.Her turlu kabulum..
Canım benim hiç korkma Rabbim onu korur bişeyi de çıkmaz inşallah dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallahKızlar ctesi nasipse doktora gidicez. Ense kalınlığı ve ikili test yapılcak.Aslinda sizlerle bugune kadar üzüntümü sevincimi paylastim bana dert ortagi dua kardesi oldunuz. Yine sevinclerimi korkularimi paylasmak istiyorum ama sizleri uzmek istemiyorum hani hamilesin daha ne istiosun gibi bi goruntu yaratmak istemiyorum sizleri gormesemde bu dertlesmeleri paylasmayi seviyorum cunku
10 bin iyide cnm malum sinavlarım ev isleri ve calisiyorum. Ben 100-150 den fazla alamam alirsam cok zorlanirim. Istersenz sile bilirsiniz beni. Ama kalmak istiyorum
Olacak olacak olacak olacak olacak olacak olacak olacakSağol canım ya daha çok yeni tutundularmı bilmiyorum hemşire zaten 2veya 3. gün tutunur dedi dua edin kızlar ya bu 3. Deneme olur inş. Artık
Eksikleri paylasiriz ben okurum eksiğini :)10 bin iyide cnm malum sinavlarım ev isleri ve calisiyorum. Ben 100-150 den fazla alamam alirsam cok zorlanirim. Istersenz sile bilirsiniz beni. Ama kalmak istiyorum
Eksikleri paylasiriz ben okurum eksiğini :)
tamam canım teşekkürler nasıl okuyorsunuz onuda yazarmısn tekrar. hergün belli bir sayımı okuyacağm.çok anlamadım
aminnnn cnm insallah bugun adet günüm daha olmadı henüz bana bol dua edermisiniz insallah bebegim benimledirAminn canımm selametimiz bol olsun o zamann..
Dile kolay geliyor da gönle zor elbet.. Hele akıp giden zaman içinde aynı arzuyla sınanmak ve beklemek, her ay olumsuz sonuç almak çok zor... Ama işte dediğimiz gibi taktiri ilahi.. Hayır da şer de benden diyor.. O yüzden kabul görüyorsun yoksa daha zor olur.. Tez vakit anne oluruz inşallahh hepimiz canım.
tamam canım teşekkürler nasıl okuyorsunuz onuda yazarmısn tekrar. hergün belli bir sayımı okuyacağm.çok anlamadım
aminnnn cnm insallah bugun adet günüm daha olmadı henüz bana bol dua edermisiniz insallah bebegim benimledir
Canım isimiz daha kolay olsun diye çatlama iğnesi yapalım dedi.. belki sana gerek duymamıştir. İğneden dolayımi yumurtlamadan dolayımi bilmiyorum,, ama kasiklarim cok çişim varmış gibi ağrıyor... normalmi acaba bilmiyom. Gecenki çatlama iğnesinde de ağrıyordu.Derya bana iğne miğne vermedi dün 13. gündü 18 mm di seninki gibi bendemi 36 saat sonra yapmalıyım?
tamamdır canım zaten ramazan giriyor evde olucğmz için takipte olurum mutlaka rabbim kabul etsin inşallah...perşembe başlayacağız okumaya... Kalabalıga göre hergün 1 ya da 2 kişiye okuyacagız.. Sen takipte kal hergün mutlaka ..
yayınladıgımız duanın altına en az su kadar dua alın diye yazarız.. Misal 200 gibi ogün ki arkadaşa 200 tane cekersin..
Geçmiş olsun ,çok su iç emi dikkat et kendine,anlamıyorlar insanlar çekmeyen bilemez çok katı ve merhametsiz oldu çevremizdekilernasılsınız kızlar? ben bugün işe başladım. h sonu rahattsızlandım. hastaneye gittik. enfeksiyon vardı
antibiyotik kullanıyorum korka korka..
çok yoruldum bugünkimse anlamıyor halden
Zeyneppp inşallah bu sefer bebeğin seninledir ,Allah yardımcın olsun umarım adet olmazsın da çift çizgili çubuğu çerçeveletip duvarlar asarsın :)aminnnn cnm insallah bugun adet günüm daha olmadı henüz bana bol dua edermisiniz insallah bebegim benimledir
nasılsınız kızlar? ben bugün işe başladım. h sonu rahattsızlandım. hastaneye gittik. enfeksiyon vardı
antibiyotik kullanıyorum korka korka..
çok yoruldum bugünkimse anlamıyor halden
Anladım inşallah benimkide çatlar ve spermlerle birleşir. Bu hafta önemli dedikçe stres yapıyoruz eşim bugün bana söylemeseydin dedi, oda çok geriliyor. Allahım sen bizi duy dualarımızı kabul et bu ay hamile kalalım listecek...Canım isimiz daha kolay olsun diye çatlama iğnesi yapalım dedi.. belki sana gerek duymamıştir. İğneden dolayımi yumurtlamadan dolayımi bilmiyorum,, ama kasiklarim cok çişim varmış gibi ağrıyor... normalmi acaba bilmiyom. Gecenki çatlama iğnesinde de ağrıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?