CANIM SEN ZEYNEP İÇİN 150 OKUKizlar 50+50daha alayimmi eksik varsa
Kızlar bende + alabilirim
Birkaç yerden baktım değişik şekilde uygulayanlar var 1- 7 elmaya 7 İbrahim Suresi okunur yarısını eşin yarısını sen yer ilişkiye girersin
2- bir elmaya 7 ayrı kişi 34. Ayetten 42. Ayete (İbrahim Suresi'nin )kadar okur üfler yarısını erkek yarısını bayan yer ilişkiye girer çekirdekleri ile beraber yenecek
3- bir elmaya İbrahim Suresi 33.-43. Ayetler 9 ayrı kişiye 9 ar defa toplam 81 olacak şekilde okunur üflenir Yarısı bayan yarısı erkek yer ilişkiye girer
Okuyanlar hamile olacak diye yazmıyor.ama sadece bir yerde mümkünse çocuklu olsun nefesi kuvvetli olan birileri olsun diye yazıyor ama Anladığım kadarıyla o da Şart değil
Arkadaşlar artık size hangisi uyars onu uygulayın. Ben 1. Maddeyi uygulayacağım inşallah bugün Çalışmalara başlayacağız bu kadar kısa sürede 9 kişi bulup o kadar Süreyi okutmam biraz zor olacak tutmazsa gelecek ay bakarız
Bu arada araştırırken yeni birşey daha gördüm Meryem Suresi ilk 5 ayeti 1001 pirince okunur ( kendisi okuması daha makbulmüş) karı koca yerse çocuk olurmuş inşallah artık pişirip mi yenecek pişirmeden mi orasına siz karar verin
Çok uzattım Hakkınızı helal edin
yok cnm gözükmüyo özelde yaptırdık biz 20 günde cıkıyo sonucu sonuc normal olsada spermler hasarlı olabiliyomus tekrarlayan negatif 3 asılamadan sonra yaptırdık arastır bi istersenEvet yapıldı normal denildi. Hasar testimi ilk defa duydum hasar testi ne demek. Sprem tahlilinde gözükmüyor mu o test
Bende extra okuyabilirim
Teşekkür ederim canim Allah razı olsunBirkaç yerden baktım değişik şekilde uygulayanlar var 1- 7 elmaya 7 İbrahim Suresi okunur yarısını eşin yarısını sen yer ilişkiye girersin
2- bir elmaya 7 ayrı kişi 34. Ayetten 42. Ayete (İbrahim Suresi'nin )kadar okur üfler yarısını erkek yarısını bayan yer ilişkiye girer çekirdekleri ile beraber yenecek
3- bir elmaya İbrahim Suresi 33.-43. Ayetler 9 ayrı kişiye 9 ar defa toplam 81 olacak şekilde okunur üflenir Yarısı bayan yarısı erkek yer ilişkiye girer
Okuyanlar hamile olacak diye yazmıyor.ama sadece bir yerde mümkünse çocuklu olsun nefesi kuvvetli olan birileri olsun diye yazıyor ama Anladığım kadarıyla o da Şart değil
Arkadaşlar artık size hangisi uyars onu uygulayın. Ben 1. Maddeyi uygulayacağım inşallah bugün Çalışmalara başlayacağız bu kadar kısa sürede 9 kişi bulup o kadar Süreyi okutmam biraz zor olacak tutmazsa gelecek ay bakarız
Bu arada araştırırken yeni birşey daha gördüm Meryem Suresi ilk 5 ayeti 1001 pirince okunur ( kendisi okuması daha makbulmüş) karı koca yerse çocuk olurmuş inşallah artık pişirip mi yenecek pişirmeden mi orasına siz karar verin
Çok uzattım Hakkınızı helal edin
İyi yapmışsın canım teşekkür ederimben seni yazdım canım uyuyorsundur diye
Ne güzel bir rüya CanımSlm kızlar.bir şey söyleyeceğim bu gün transferimin9 .günü çok heyacanli beklemedeyim.canlar bu gun ruyamda sesli olarak teşbih cekiyorum.çektiğim teşbih selamun kavlen mir rabbir rahim diyorum. çok etkilendim.Rabbim hayırlara çıkarır inşallah.ne demek bilmiyorum.
Tamam canım inşallah bi araştırayımyok cnm gözükmüyo özelde yaptırdık biz 20 günde cıkıyo sonucu sonuc normal olsada spermler hasarlı olabiliyomus tekrarlayan negatif 3 asılamadan sonra yaptırdık arastır bi istersen
Amin canım...yarin bhcg bakılacak inssallh bebeğim sıkı tutunmuştur.dua edin ne olursunuz..Ne güzel bir rüya Canım
Okuduğun şey yasin suresi 58. Ayet Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?