- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Kızlar üstümde gevşeklik daha hatimimi okumadım saat kaç oldu sabah 11 kadar en geç biterdi sanki adet olucak gibi hissediyorum enerjim düştü sanki aşılamam tutmadı hissi var içimde
Selamün kavlen min Rabbin Rahim.Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selâm” (vardır).Slm kızlar.bir şey söyleyeceğim bu gün transferimin9 .günü çok heyacanli beklemedeyim.canlar bu gun ruyamda sesli olarak teşbih cekiyorum.çektiğim teşbih selamun kavlen mir rabbir rahim diyorum. çok etkilendim.Rabbim hayırlara çıkarır inşallah.ne demek bilmiyorum.
Amin canım...yarin bhcg bakılacak inssallh bebeğim sıkı tutunmuştur.dua edin ne olursunuz..
Aynen canım Rabbime sığınmaktan başka çarem yok ama çok tuhafım kendimi ümitlendirmekte istemiyorum aff Allahım aff bizim imtahanımızı kolaylaştır zorlaştırmaHAYIRLISI CANIM NE DİYELİMM... AMA HAMİLELİKTEDE AYNI
ŞEYLER OLDUGUNDAN KESİN UMUDUNU KAYBETME CANIM.. ALLAH BÜYÜK OLACAK İNŞALLAH
Canım kötü hisleri bi kenara bırak lütfenKızlar üstümde gevşeklik daha hatimimi okumadım saat kaç oldu sabah 11 kadar en geç biterdi sanki adet olucak gibi hissediyorum enerjim düştü sanki aşılamam tutmadı hissi var içimde
İnşallah canım Yarın buraya hamileyim diye yazdığını görürüzAmin canım...yarin bhcg bakılacak inssallh bebeğim sıkı tutunmuştur.dua edin ne olursunuz..
kayda deger bi sorun gözükmüyo canım ama hersey inişli cıkışlı devam ediyo sorun basta hiç yokken sonradanda aralıklı olusabiliyo esimin sonucları özellikle sonuslar gayet iyken bi ara düştü suan iyi ama sükür androlaga gittik ankaradayız biz türkiyede ünlü bi doktor kendisi suan sorun olmadıgını kendiliğinden olabileceni söylüyo bakalım nasipTamam canım inşallah bi araştırayım
Sizde de hiçbir sorun bulamıyorlar mı
tatlım mesaj yazdım bi bakarmısınTamam canım inşallah bi araştırayım
Sizde de hiçbir sorun bulamıyorlar mı
Baktım canım msjınakayda deger bi sorun gözükmüyo canım ama hersey inişli cıkışlı devam ediyo sorun basta hiç yokken sonradanda aralıklı olusabiliyo esimin sonucları özellikle sonuslar gayet iyken bi ara düştü suan iyi ama sükür androlaga gittik ankaradayız biz türkiyede ünlü bi doktor kendisi suan sorun olmadıgını kendiliğinden olabileceni söylüyo bakalım nasip
Canım çok pozitiftim ama bugün tuhaflaştım inşallah canım inşallah herkes biran önce cennet kokulu yavrularına kavuşurCanım kötü hisleri bi kenara bırak lütfen
Pozitif düşün inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Aminnn cennet kokulularımız gelsinCanım çok pozitiftim ama bugün tuhaflaştım inşallah canım inşallah herkes biran önce cennet kokulu yavrularına kavuşur
Tskler canim.Selamün kavlen min Rabbin Rahim.Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selâm” (vardır).
Bu ayet-i kerimeyi okumanın faziletleri:
1. ‘’Yasin Suresi’’ Kur’an’ı Kerim’in, ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayeti Yasin Suresinin kalbidir.
‘’Yasin Suresi’’ni 1 defa okuyana 10 hatim sevabı olduğuna göre ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini 1 defa okuyana 10 hatim sevabı verilir;
Bu Ayeti devamlı okuyanın sevabını akıl idrakten aciz kalır.
2. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini devamlı okuyana Allahü Teala selam verir.
3. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın Allah’ın izni ile her kötülükten korunmasına vesile olur.
4. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayeti yemek yerken okunursa yenen yemek cennet yemeği olur.
5. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması teslimi ruhun imanla dolmasına sebeb olur.
6. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın cennet hayatına hazırlanmasına neden olacağı gibi dünyada iken cennet hayatı yaşamasına vesile olur.
7. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini devamlı okuyanlar cennetin her kapısından çağrılacaktır.
8. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın emrine dünyanın girmesine vesile olur.
9. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın Esmaül Hüsnanın sırlarına vakıf olmasına vesile olur.
10. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın hatim sevabı almasına vesile olur.
11. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın ve dostlarının hıfzı himmetine vesile olur.
12. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okuyan insan kamil olma hasletine kavuşur.
13. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini okumaya devam edenin mükafatını idraktan akıl aciz kalır.Yani sevap ’ın Rahmeti kadar sonsuzdur.
14. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın Allah’ın dostları arasına katılmasına vesile olur.
15. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin her okunması cennete bir ağaç dikilmesine vesile olur.
16. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması cennet diyarında okuyan için köşk yapılmasına vesile olur.
17. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın ruhunun doymasına ve huzurlu olmasına vesile olur.
18. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması hurilerle zevceliğe vesile olur.
19. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın sıkıntılarının yok olmasına vesile olur.
20. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın sahibi ilimi edeb olmasına vesile olur.
21. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın hatip olmasına vesile olur.
22. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın sırrı eşyaya vakıf olmasına vesile olur.
23. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması hastanın şifa bulmasına vesile olur.
24. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın cennet ehli olmasına vesile olur.
25. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın cehennemden kurtulmasına vesile olur.
ÖNEMLİ
**EBCED DEGERI: 818 ‘ dir.
**Okurken başta 1 kez Besmele çekilmesiyeterlidir.
**Niyet unutulmamalı ve dua niyeti ile ayet okunmalıdır…
İnşallah canım.İnşallah canım Yarın buraya hamileyim diye yazdığını görürüz
Aminn canım benim.Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebisler almayı nasip etsinTATLIMM RÜYAN ÇOK ETKİLEYİCİ İNŞALLAH HAMİLESİNDİRR... HAYIRLI SAĞLIKLI BİR BEBİŞ DAHA ARAMIZA KATILIR İNŞALLAHH... OLMAZ İSEDE LÜTFEN UMUDUNU KAYBETME OLUR MU..
Ben de okuyorum.Rabbim dualarimizi kabul etsinFe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilâhe illa hüve aleyhi Tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym
Kızlar bugün 1.900 defa okuyorum bunu sizede hatırlatayım dedim
Ayrı ayrı yazmıyor sadece 1001 tane Prince okunur yazıyor ve şunu söylemeyi unuttum 2. Madde yi yaparken hergün 818 Estağfirullah çekilecekmiş1001 pirince tek tek mi toplu mu okuyacağız acaba
Bende okumaya çalışıyorum kolay değilmiş Allah yardımcımız olsunBen de okuyorum.Rabbim dualarimizi kabul etsin
ayyy cnmm alemsiniz ne güldüm ama :)))Arkadaşlar 7 elmaya 7 İbrahim Suresi okuyorsun her elmanın yarısını bayan yarısını eşi yiyor ilişkiye giriyor. İnşallah bebek de gelir.Dün eşim dışarı çıktı elma al dedim ama en az 7 tane olsun dedim. Tabi ne amaçla kullanacağımı söylemedin. Sonra kocaman iki elma ile çıkageldi. Bu ne dedim hani 7 tane olacaktı?? Bana ne dese beğenirsiniz manav bu iki elma 7 elmaya Eşit Demiş....... Şimdi Güler misin Ağlar mısın ? Bu Sıcakta git yeniden al desen olmaz.en iyisi mi ben bunu 5-6 parçYa bölüp kullanayım. Ha yarım elma ha çeyrek. Ne farkeder niyet önemli öyle değil mi ?vesile olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?