Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Kızlar üstümde gevşeklik daha hatimimi okumadım saat kaç oldu sabah 11 kadar en geç biterdi sanki adet olucak gibi hissediyorum enerjim düştü sanki aşılamam tutmadı hissi var içimde

HAYIRLISI CANIM NE DİYELİMM... AMA HAMİLELİKTEDE AYNI
ŞEYLER OLDUGUNDAN KESİN UMUDUNU KAYBETME CANIM.. ALLAH BÜYÜK OLACAK İNŞALLAH

Selamün kavlen min Rabbin Rahim.Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selâm” (vardır).

Bu ayet-i kerimeyi okumanın faziletleri:

1. ‘’Yasin Suresi’’ Kur’an’ı Kerim’in, ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayeti Yasin Suresinin kalbidir.

‘’Yasin Suresi’’ni 1 defa okuyana 10 hatim sevabı olduğuna göre ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini 1 defa okuyana 10 hatim sevabı verilir;
Bu Ayeti devamlı okuyanın sevabını akıl idrakten aciz kalır.

2. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini devamlı okuyana Allahü Teala selam verir.

3. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın Allah’ın izni ile her kötülükten korunmasına vesile olur.

4. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayeti yemek yerken okunursa yenen yemek cennet yemeği olur.

5. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması teslimi ruhun imanla dolmasına sebeb olur.

6. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın cennet hayatına hazırlanmasına neden olacağı gibi dünyada iken cennet hayatı yaşamasına vesile olur.

7. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini devamlı okuyanlar cennetin her kapısından çağrılacaktır.

8. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın emrine dünyanın girmesine vesile olur.

9. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın Esmaül Hüsnanın sırlarına vakıf olmasına vesile olur.

10. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın hatim sevabı almasına vesile olur.

11. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın ve dostlarının hıfzı himmetine vesile olur.

12. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okuyan insan kamil olma hasletine kavuşur.

13. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetini okumaya devam edenin mükafatını idraktan akıl aciz kalır.Yani sevap ’ın Rahmeti kadar sonsuzdur.

14. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın Allah’ın dostları arasına katılmasına vesile olur.

15. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin her okunması cennete bir ağaç dikilmesine vesile olur.

16. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması cennet diyarında okuyan için köşk yapılmasına vesile olur.

17. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın ruhunun doymasına ve huzurlu olmasına vesile olur.

18. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması hurilerle zevceliğe vesile olur.

19. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın sıkıntılarının yok olmasına vesile olur.

20. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın sahibi ilimi edeb olmasına vesile olur.

21. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın hatip olmasına vesile olur.

22. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın sırrı eşyaya vakıf olmasına vesile olur.

23. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması hastanın şifa bulmasına vesile olur.

24. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın cennet ehli olmasına vesile olur.

25. ‘’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim’’ Ayetinin devamlı okunması insanın cehennemden kurtulmasına vesile olur.

ÖNEMLİ
**EBCED DEGERI: 818 ‘ dir.
**Okurken başta 1 kez Besmele çekilmesiyeterlidir.
**Niyet unutulmamalı ve dua niyeti ile ayet okunmalıdır…

Amin canım...yarin bhcg bakılacak inssallh bebeğim sıkı tutunmuştur.dua edin ne olursunuz..

TATLIMM RÜYAN ÇOK ETKİLEYİCİ İNŞALLAH HAMİLESİNDİRR... HAYIRLI SAĞLIKLI BİR BEBİŞ DAHA ARAMIZA KATILIR İNŞALLAHH... OLMAZ İSEDE LÜTFEN UMUDUNU KAYBETME OLUR MU..

HAYIRLISI CANIM NE DİYELİMM... AMA HAMİLELİKTEDE AYNI
ŞEYLER OLDUGUNDAN KESİN UMUDUNU KAYBETME CANIM.. ALLAH BÜYÜK OLACAK İNŞALLAH
Aynen canım Rabbime sığınmaktan başka çarem yok ama çok tuhafım kendimi ümitlendirmekte istemiyorum aff Allahım aff bizim imtahanımızı kolaylaştır zorlaştırma

Kızlar üstümde gevşeklik daha hatimimi okumadım saat kaç oldu sabah 11 kadar en geç biterdi sanki adet olucak gibi hissediyorum enerjim düştü sanki aşılamam tutmadı hissi var içimde
Canım kötü hisleri bi kenara bırak lütfen
Pozitif düşün inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

Tamam canım inşallah bi araştırayım
Sizde de hiçbir sorun bulamıyorlar mı
kayda deger bi sorun gözükmüyo canım ama hersey inişli cıkışlı devam ediyo sorun basta hiç yokken sonradanda aralıklı olusabiliyo esimin sonucları özellikle sonuslar gayet iyken bi ara düştü suan iyi ama sükür androlaga gittik ankaradayız biz türkiyede ünlü bi doktor kendisi suan sorun olmadıgını kendiliğinden olabileceni söylüyo bakalım nasip

Baktım canım msjına
Canım inşallah kendiliğinden olur inşallah

Tskler canim.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> Zeyneb21 ve tubatesbih arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50..............................250/250
2=ZEYNEPELMİRA...............250/250
3=YASEMİN........................250/250
4=DAMLA_22.....................250/250
5=ZEYNEB21
.................250+50/250+50

6=TUBATESBİH..................250+50/250+50
7=EMBİE ...........................250/250
8=DEBORAH26...................250/250
9=WHİTEROSE00...............250/250
10=PORTAKALES...............250/250
11= CGPBAS DERYA..... .....250/250
12=AYSEYIGIT1453............250/250
13=DAMLA2015...................250/250
14=ARZM61.........................250/250
15=OZNUR65.......................250/250
16=ASKIMINASKIYIM
...250/250
17=SEVMKEE.......................250/250
18=FIRDEVSCANSU
..........250/250
19= IRMAK10..........................250/250
20=RUKALL...........................

21=ELİFAHSEN02................250/250
22=UMUTTTTT..........................250/250
23=TSEFEM28........................250/250
24=MAJESTELERİ........ ...............250/250
25=KİMYAGER1508....................250/250
26=ZEYNEP0682......................250/250
27=RAVZATUĞBA......................250/250
28=BUDAGEÇERYAHU..................
29=PAPYONKİLİKLİ...................250/250
30=BİLGEYAZ...............................
31=MASCULİN..........................250/250
32=SVD1910..................................
33=MRYMOGZTRK.......................250/250
34=PARLAKKARTANESİ.........250/250+150
35=YAVRUKARTALİM.................250/250
36=SABİS35.................................250/250
37=ESK26Z................................250/250
38=ASİLZADE02.......................250/250
39=KARACAMDN....................250/250

41=VESON.............................250/250
42=687403_İGT......................
43=KOVA77..........................250/250
44=FRDAA(ferda)................250+150/250
KALAN.............................1.400 / 1.400

*Listemiz Kapalıdır*

**KİŞİ BAŞINA DÜŞEN DUA SAYISI 250

***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ

ayyy cnmm alemsiniz ne güldüm ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…