- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
tatlım bu adetliyken okunurmuki acaba bende okumak istiyorum bide baslama bitiş saati varmıkiFe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilâhe illa hüve aleyhi Tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym
Kızlar bugün 1.900 defa okuyorum bunu sizede hatırlatayım dedim
Adetliyken okunur mu bilmiyorum bilgisi olanlar cevaplar ama Cumartesi okunup muradını diliyorsun inşallah diğer cumartesiye kadar Muradına kavuşuyorsuntatlım bu adetliyken okunurmuki acaba bende okumak istiyorum bide baslama bitiş saati varmıki
Cooook sevindim cnmKizlar kontrolden geldim cok sukur iyi gecti pzt kan sonucum cikicak insallah ondada sıkıntı yoktur.Hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun dualarinizla bana destek oldunuz teyzeleri opuyorz sizi
ayy masallah supanallah cnm cok sevindimKizlar kontrolden geldim cok sukur iyi gecti pzt kan sonucum cikicak insallah ondada sıkıntı yoktur.Hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun dualarinizla bana destek oldunuz teyzeleri opuyorz sizi
ben okudum canim eşimde 200 okudu tek başima mi okumam lazimdi acabaFe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilâhe illa hüve aleyhi Tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym
Kızlar bugün 1.900 defa okuyorum bunu sizede hatırlatayım dedim
ohh cok sukur canm gozun aydinKizlar kontrolden geldim cok sukur iyi gecti pzt kan sonucum cikicak insallah ondada sıkıntı yoktur.Hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun dualarinizla bana destek oldunuz teyzeleri opuyorz sizi
Şimdi düşündüm de Bana da çok kolay geldi tek tek mi okunacak acaba ????Ayrı ayrı yazmıyor sadece 1001 tane Prince okunur yazıyor ve şunu söylemeyi unuttum 2. Madde yi yaparken hergün 818 Estağfirullah çekilecekmiş
Her pirince ayri mi okunacak yoksa toplu bir sekildr bir kere mi okunacak acaba :) ben yapcamda o yzden soruyorumBirkaç yerden baktım değişik şekilde uygulayanlar var 1- 7 elmaya 7 İbrahim Suresi okunur yarısını eşin yarısını sen yer ilişkiye girersin
2- bir elmaya 7 ayrı kişi 34. Ayetten 42. Ayete (İbrahim Suresi'nin )kadar okur üfler yarısını erkek yarısını bayan yer ilişkiye girer çekirdekleri ile beraber yenecek
3- bir elmaya İbrahim Suresi 33.-43. Ayetler 9 ayrı kişiye 9 ar defa toplam 81 olacak şekilde okunur üflenir Yarısı bayan yarısı erkek yer ilişkiye girer
Okuyanlar hamile olacak diye yazmıyor.ama sadece bir yerde mümkünse çocuklu olsun nefesi kuvvetli olan birileri olsun diye yazıyor ama Anladığım kadarıyla o da Şart değil
Arkadaşlar artık size hangisi uyars onu uygulayın. Ben 1. Maddeyi uygulayacağım inşallah bugün Çalışmalara başlayacağız bu kadar kısa sürede 9 kişi bulup o kadar Süreyi okutmam biraz zor olacak tutmazsa gelecek ay bakarız
Bu arada araştırırken yeni birşey daha gördüm Meryem Suresi ilk 5 ayeti 1001 pirince okunur ( kendisi okuması daha makbulmüş) karı koca yerse çocuk olurmuş inşallah artık pişirip mi yenecek pişirmeden mi orasına siz karar verin
Çok uzattım Hakkınızı helal edin
Cnm az önce bir arkadaş da sormuş tekrar aynı siteye girdim baktım ayrı ayrı ya da toplu yazmıyor sadece ilk 5 ayet 1001 adet Prince okunur yazıyor.siz sorunca farkettim tek tek de olabilir bilemedim????Her pirince ayri mi okunacak yoksa toplu bir sekildr bir kere mi okunacak acaba :) ben yapcamda o yzden soruyorum
Ben Ankaradayımkızlarrr aramızda ankarada olan varmııı
canım hadi gözün aydın kan tahlillerinde iyi çıkar inşallah, niyeyse ben kız demiştim:)_SissLey_ cinsiyet bisey demedi kuzum ama ben hep erkek hissediyorum bakalim 1 ay sonra kontrol o zaman belli olur nasipse...
Coook tesekkur ederim hepinize en kisa zamanda bu duygulari heyecanlari yasayin insallah canlarim
tubatesbih ZEYNEP0682
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?