- 29 Nisan 2015
- 309
- 148
- 103
- 37
benim transfer sonucumda 27 haziranda belli olacak inşallah:)birlikte güzel haberler alırız inşallahBanda dualrini bekliyorum batim 27haziran az kaldibir umuttur bekliyorum insallh minigim beninledir
Sıradakiler? Canım isim belirtelim ben ve embie yimi kastettin yoksa ilave mi almak istedin karışıklık olmasın..Kızlar sıradakiler için 250 ser aldım
Sıradakiler? Canım isim belirtelim ben ve embie yimi kastettin yoksa ilave mi almak istedin karışıklık olmasın..
Benimde 26 haziran guzel allahimiz inşallah inşallah da da nasip etmiştir.. Benim içimde his yok bebeğim için.. inşallah sizin bebisleriniz nasip olmuştur inşallahbenim transfer sonucumda 27 haziranda belli olacak inşallah:)birlikte güzel haberler alırız inşallah
Kızlar zeynep ve tubatesbih için +250/+250 okudum
Kızlar duasını beklediğimiz 2 kişi var.+100/+100 aldım Zeynep ve tubatesbih için
Canım Allah razı olsun,dualara çok ihtiyacımız var, umarım hepimiz miniklerine biran önce ve sağlıkla kavuşuruz.Allah kabul etsin...Hayırlı geceler kızlar muhtemelen yarın öyle ezanına kadar uyurum onun için sıradaki @embie arkadaşınıza ve D Deborah26 arkadaşınıza 250 şer okuyorum kızlar bugece sahura kadar oturacağım için okuyup ardından da salâvat çekip bağışlayacağım
Allahım kabul etsin inşallah inşallah da minikleri biran önce nasip olsun hayırlı haberlerini alırız bu güzel ayların ve okunan duaların hurmetine inşallah
Amin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin miniklerimiz:):):)Canım Allah razı olsun,dualara çok ihtiyacımız var, umarım hepimiz miniklerine biran önce ve sağlıkla kavuşuruz.Allah kabul etsin...
Lina kadın sağlığı cnm.. devlet hastanesi başladım ama çok yavaş ilerliyor die buraya devam ediyorum.. sonuçlar hızlı sorularımın cevabını alıyorum. Bizim gelinde buraya gitti. Ama onun doktoru ayrılmış ordan muayene açmış çok pahalı diye gidemiyorum ona.. ama burdan sonuç alamazsam 1-2 ay daha ona gidecem... sen nereye gidiyorsun cnm?bende ankaradayımda ondan dedim cnm derya cnm sen hangi hastaneye doktora gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?