Abimin esi 2 bucuk aylikken doktorumuz 100%89 kuz dedi oylede olmustu,_SissLey_ cinsiyet bisey demedi kuzum ama ben hep erkek hissediyorum bakalim 1 ay sonra kontrol o zaman belli olur nasipse...
Coook tesekkur ederim hepinize en kisa zamanda bu duygulari heyecanlari yasayin insallah canlarim
tubatesbih @ZEYNEP0682
Aa evet sen oyle hissediyorm demistn canim ama bakalim bişey demedi doktor esimde kiz diyor hep:)canım hadi gözün aydın kan tahlillerinde iyi çıkar inşallah, niyeyse ben kız demiştim:)
12.haftaya girdim bugun evet bazi bebisler hemen belli ediyor ama bazisi saklıyoAbimin esi 2 bucuk aylikken doktorumuz 100%89 kuz dedi oylede olmustu,
sen kac hftaliksin
Aaaa seninki saklandiysa kizdir dicam inanmaaaa12.haftaya girdim bugun evet bazi bebisler hemen belli ediyor ama bazisi saklıyo
Bilmiyorum ki canımtatlım bu adetliyken okunurmuki acaba bende okumak istiyorum bide baslama bitiş saati varmıki
Ablam ankarada oturuyor canımkızlarrr aramızda ankarada olan varmııı
Hadi gözünaydınnn canım iyi çıkmış sonuçlarınKizlar kontrolden geldim cok sukur iyi gecti pzt kan sonucum cikicak insallah ondada sıkıntı yoktur.Hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun dualarinizla bana destek oldunuz teyzeleri opuyorz sizi
Aynen canim saglikli olsunda:)Aaaa seninki saklandiysa kizdir dicam inanmaaaa
bncede erkeksalikli olsunda
Aminnn amin canım
Canım günde 2 kişinin duası okunacak diye konuşuldu ya baştan insanlarda onun rahatlığı olabilir,işleri vardır giremiyorlardır akşam da girebilmenin verdiği bi rahatlık olabilir yani. Zaten günde iki kişi okunması ideal bence.Şu dört kişide alsaydı duayı bugün iki kişinin duasınada başlardık Allahın izniyle
Raabbim bebeginede sanada saglik versin canim alllahim korusun sizleri_SissLey_ cinsiyet bisey demedi kuzum ama ben hep erkek hissediyorum bakalim 1 ay sonra kontrol o zaman belli olur nasipse...
Coook tesekkur ederim hepinize en kisa zamanda bu duygulari heyecanlari yasayin insallah canlarim
tubatesbih @ZEYNEP0682
Hadi ya akşam ezanı ile bitiyor mu süreKızlar bugün feintevellev fegul ile başlayan tasvibi çekenler bildiğim kadarıyla tevbe suresinin son ayeti bu yüzden adetliyken çekilmez ve suresi de aksam ezanıyla son bulur çekenler elinizi cabuk tutun Allah kabul etsin
Bende çekmiştim ama saat 12 de bitmişti benimki hem çalıştım ogun hem düğüne gittim hemde oturmaya yumurtlama haftama denk getirmiştim herşey ustuste geldiKızlar bugün feintevellev fegul ile başlayan tasvibi çekenler bildiğim kadarıyla tevbe suresinin son ayeti bu yüzden adetliyken çekilmez ve suresi de aksam ezanıyla son bulur çekenler elinizi cabuk tutun Allah kabul etsin
Allah razi olsun tesekkur ederim :)Raabbim bebeginede sanada saglik versin canim alllahim korusun sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?