Banda dualrini bekliyorum batim 27haziran az kaldiAllah razi olsun tesekkur ederim :)
Kizlar acil cevap lazim henüz okumadim çünkü zeynep ve diger arkadaşı
Bende çekmiştim ama saat 12 de bitmişti benimki hem çalıştım ogun hem düğüne gittim hemde oturmaya yumurtlama haftama denk getirmiştim herşey ustuste geldi
Hayırlısı olsun kismetimde varsa nasıl olur sa olsun olur beş altigun sonra belli olur ogune gelmek istemiyorum çünkü yine o kırmızılar gelecek
Çok saol cnm uyarın için. Bir hız verdim ezana 5 dk kala ancak bitirebildimKızlar bugün feintevellev fegul ile başlayan tasvibi çekenler bildiğim kadarıyla tevbe suresinin son ayeti bu yüzden adetliyken çekilmez ve suresi de aksam ezanıyla son bulur çekenler elinizi cabuk tutun Allah kabul etsin
İns hissettigin gibi olmas. bizimde yuzumuz gulecek insKızlar üstümde gevşeklik daha hatimimi okumadım saat kaç oldu sabah 11 kadar en geç biterdi sanki adet olucak gibi hissediyorum enerjim düştü sanki aşılamam tutmadı hissi var içimde
Gozunaydin annecik :)Kizlar kontrolden geldim cok sukur iyi gecti pzt kan sonucum cikicak insallah ondada sıkıntı yoktur.Hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun dualarinizla bana destek oldunuz teyzeleri opuyorz sizi
Çok saol cnm uyarın için. Bir hız verdim ezana 5 dk kala ancak bitirebildimmasayı bile ezandan sonra hazırladım
Âmin cümlemizinAllah kabul etsin canım inşallah duan kabul olur
Her zaman dualarimdasiniz...Simdi yine yasin okudum hepimiz icin ve hamile olanlarin saglikla dogurmasi icin canimBanda dualrini bekliyorum batim 27haziran az kaldibir umuttur bekliyorum insallh minigim beninledir
Tamamdir canım benim inşallah da öyle yaparimCanım dinimize gore takvimde gece gündüzden önce gelir mesela bu akşam ezan okunduktan sonra artik pazar gecesi olmuş oluyor boyle olunca da duaya bir önceki aksam ezanında başlayıp yani cuma akşamı başlayıp cumartesi aksam ezanına kadar kolaylıkla bitiyor canım aklında bulunsun birdahakine öyle yaparsın
Akşam ezanıyla son mu buluyordu. Tüh bilmiyordum az önce bitirebildim ben.Kızlar bugün feintevellev fegul ile başlayan tasvibi çekenler bildiğim kadarıyla tevbe suresinin son ayeti bu yüzden adetliyken çekilmez ve suresi de aksam ezanıyla son bulur çekenler elinizi cabuk tutun Allah kabul etsin
Allah kabul eder inşallah cnmAkşam ezanıyla son mu buluyordu. Tüh bilmiyordum az önce bitirebildim ben.
İnşallah Rabbim kabul eder.Allah kabul eder inşallah cnm
Ben Ankaradayım
bende ankaradayımda ondan dedim cnm derya cnm sen hangi hastaneye doktora gidiyosunAblam ankarada oturuyor canım
Bende ara sıra yanına gidiyorum
Neden sordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?