Insallah canim miniklerimizin haberini aliriz 6aydor bekliyoruz bebegimizi biz rabbim gonlune gore versin insallah guzel haberler alirsin canimm bnmmm rabbim gonlumuze gore versinbenim transfer sonucumda 27 haziranda belli olacak inşallah:)birlikte güzel haberler alırız inşallah
Canım duasını beklediğimiz 2 kişi var.Zeynep için +150
Tuba icij +150
Bende sonucunu 27 haziranda alacaklar grubundayım herhangi bi belirtiniz varmı acaba?benim transfer sonucumda 27 haziranda belli olacak inşallah:)birlikte güzel haberler alırız inşallah
iyi geceler canlar...
SIZEDE HAYIRLI GECELER KIZLAR...Hayırlı geceler hanımlar
Canimm allah razi olsun senden rabbim evine huzur.esine bebegine sana guzel omurler versin saglikli yaslar nasip etsinHer zaman dualarimdasiniz...Simdi yine yasin okudum hepimiz icin ve hamile olanlarin saglikla dogurmasi icin canim
insallah 27 haziranda guzel haberler verirsinn
Tamam canım YarınSIZEDE HAYIRLI GECELER KIZLAR...
YARIN MISAFIRIM OLUCAK RABBIM IZIN VERIRSE.
DUAMI BUGUN ALAYIM EKLERSINIZ OLURMU????
EMBIE VE DEBORAH ICIN 250 SER ALINMISTIR CANLAR
Canimm allahim gonlune gore versinn.. bnm tek tuk belirtilerim var haziranin9 indan bu yana 15geckin yumos gunumden itibaren goguslerim agriyor araliksiz biter diye dusundum ama daha kesilmedi agri var birde tuhaf hossediyorum kendimi bu ay insallah pisikolijik.en degildirde minigim benimledir annesine bayram hediyesi olur bebegimBende sonucunu 27 haziranda alacaklar grubundayım herhangi bi belirtiniz varmı acaba?
Hımm tmm sahura kadar uyumayacağım müsaitsen okuyum demiştim. Sabahı bekleyim o zamanCanım duasını beklediğimiz 2 kişi var.
Eğer onlar sabah 10 a kadar gelmezlerse sizinkini ekleyelim olurmu.
Şimdi sizinkini eklersek o gelmeyenler katılmamış olacak duaya.
Sonra biz alacaktık dua falan derler
O yüzden müsade edilen saate kadar bekleyelim onları
Eğer gelmezlerse zaten sizinkileri ekleriz hemen
canım ben yarın akşama kadar işteyim nete giremem embie ve senin îçin 250 şer tane okudum sıra size geçerse yarın ekleyiverin iyi geceleriyi geceler canlar...
Cnm sen ve embie için 250'şer okudum allah kabul etsiniyi geceler canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?