- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
Walla baktilar canım özeldeki de devletteki de bakti iyicene kanamam artmisti hatta özeldeki gel kürtaj yapalim dedi o zaman çok kötü olmuş ordan kacmistim. O zamanlar daha evliligimin ilk ayi oldugundan hiç bişey bilmiyordum. şimdi hayatta baktirmam. Nasip degilmis napalım canım . Rabbim hepimiz nasip etsin o cennet kokulu meleklerimizi. Fazla bekletmeden gelsinler inşallah . Senin bebisini de Rabbim korusun canımKeske alttan muayene yaptirmasaydin canim tamam nasibi yoktu bebeginin ama normalda alttan bakilmasi tehlikeli bide ustune kanama varken baktirmak cok tehlikeli bence kuzum keske arastirsaydin
1700de karindan gorunmeyebilir 3 4 gun gecince gorunurdu ama karindan benim 2300 ken karindan gorunmustu bidaha aklinda bulunsun kuzum seni uzmek degil amacimbanada kanama varken devletteki ebe gel alttan bakalim dedi kabul etmedim 2 aylik cocuga alttan bakilmazki
Huuuuu hemen okuyayım :)eşin sana daha bagli oluyormus canm
Çok zor canım ya hem onun için hem benim için düzenli bi aile yaşantısı gibi değil yani kötü.Olsun ama buna şükür işi varAllah yardımcısı olsun şehir şehir dolaşmak zor olur
üzülme tatlım olur insallah siz cocugunuz oldugu için önemsemiyodur. bi arkadasım iki cocugu vardı ikiside kız erkek cocuk istediler olsun dediler olmadı 1 bucuk sene sonra bi kac düşüğü oldu esi ne tedaviye ne sperm vermeye gitmedi genetik testin yapılmasını bile istemedi ben arkadasım sogan kürü yapmasını söyledim o ay hamile kaldı ve dünya tatlısı bi oglusu var simdi sende kendine kürler dene cnm rabbim insallah verirBenim koca harbi odun
Moralimde bozuldu zaten lekelenme olunca moralim bozuldu bana yazdığı mj daha çok moralimde bozuldu alt tarafı bir sperm testiydi
Esinin 2.mesajı daha güzelmiş Seni taniyorCanım benim çalıştığım için mj anca gorebildim biranda bayabi mj olunca arada kacirdim mesajında çok haklisin bunu arastiracagim yumurta tembelligi tedavisini eşim buarada da kabul etti test vermeyi nekadar çok mutlu oldum bilemezsiniz iş yerinde agzim kulaklarına vardı resmen lavobaya gidip bol bol guldum sevinçten ve size mj attım o arada eşim bana mj attı arkadaşlarına müjde vermeyemi gittin diye allahım güzel allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allah razı olsun sizden canım benim çok teşekkür ederim
Birazda sakin olsun yaww.Bugün sayfayi takip etmekten hem islerim kaldi hem dualarimYemekleri yediniz rehavet çöktü tabi sayfada kimsecikler yok:)
Allah kabul etsin hemşireler
Olsun canım,aman işlerini ihmal etme tabiii takılıyorum ben.Birazda sakin olsun yaww.Bugün sayfayi takip etmekten hem islerim kaldi hem dualarim
Kızlar uzuntumu paylaştı allah razı olsun hepiniz destek oldunuz
Burada ben esinle beraber çalışıyorum bildiğiniz gibi moralimde bozuldu daha çok eşimin mj na bozulmuştu bogazimda dugumlenmisti ne güle biliyor ne sağlayan biliyordum hiç konuşmadı burada esinle o bana ne oldu niye yüzün böyle saçma sapan sorular sordu bende gecistirdim normal konuşuyordu sadece ve
KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ
Kabul ettiiiiii
Hepinizi seviyorum bir tek ramazanda sonra dedi Biray var sadece sonuçta verecek Biray da geçer gelsin minigimsevincten bağırmak istiyorum
Allah razı olsun canım benim inşallah bi başlayalım olursa olur en azından biz elimizden geleni yapmış oluruz gerisi taktiri ilahi hayirlisi allahtan:):)aa çok sevindim canım benim inşallah hayırlısını versin rabbim gönlüne göre olsun herşey
Amin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin miniklerimiz içimde hep olacak diye bir his var vakti sati var demekki hayırlısı allahtan :))üzülme tatlım olur insallah siz cocugunuz oldugu için önemsemiyodur. bi arkadasım iki cocugu vardı ikiside kız erkek cocuk istediler olsun dediler olmadı 1 bucuk sene sonra bi kac düşüğü oldu esi ne tedaviye ne sperm vermeye gitmedi genetik testin yapılmasını bile istemedi ben arkadasım sogan kürü yapmasını söyledim o ay hamile kaldı ve dünya tatlısı bi oglusu var simdi sende kendine kürler dene cnm rabbim insallah verir
Canın ekşi şeylermi istiyorCanim cekti yapayim bari şöyle bol limonlu
Ayy aynen canım benim aynen sonradan bir mutlu oldum bilemezsiniz iş yerinde agzim kulaklarıma geliyordu oanda sözle paylaşmak istedim allah hepinizden de razı olsun :)E
Esinin 2.mesajı daha güzelmiş Seni taniyor
Canım bende duydum ya vedud çekersen eşin sana daha çok bağlanıyormuş aranızdaki sevgi muhabbet artıyormuş.evet cok sukur benimkide durust sadik ona hergun Allahumme ecirna min şerrin nisa tesbihi çektiriyorumsaglikli olsunlar başimizda olsunlarda bisey olmaz. D Deborah26 canm valla bende bazen elektronik esyalara ozeniyorum klimaya baktigin gibi bakmiyoaun diyorum hahaha.. bide bi tanidigim kocana su bile versen ya Vedud çek üfle oyle içir der sizinde aklinizda bulunsun bazen yapiyorum ama genelde unutuyorum :)
Tatli icin can atan ben simdi tatlidan sogudum.Esim cikolata aliyor bitmedigini goruyo hayret diyo eskiden olsa 2 gunde bir yerdim biliyo ama simdi hiiic tatli istemiyorum canim.Icimdeki ses hep erkek diyor ama bakalim hayirli saglikli olsundaCanın ekşi şeylermi istiyor
Bu bebeğin kız olmasına işaret galiba.. Hadi hayırlısı
Sağol canım Allah razı olsunPatates le ayran yaptim ben geçen gün.Afiyet olsun canım Allah kabul etsin. ..
Evet kuzum nasibi o kadarmis.Sende tedbirli olursun bazen insan olacaklarin onune gecemiyor kendini suclama.Bende prolaktine ilac kullanirken gebe kaldim kimyasal oldu meger onu kullanirken korunmak lazimmis ya dusuk olurmus ya sakat dogarmis.Verende Alanda Rabbim ama hep o ilaca ve uyarmayan doktora bagliyorum benWalla baktilar canım özeldeki de devletteki de bakti iyicene kanamam artmisti hatta özeldeki gel kürtaj yapalim dedi o zaman çok kötü olmuş ordan kacmistim. O zamanlar daha evliligimin ilk ayi oldugundan hiç bişey bilmiyordum. şimdi hayatta baktirmam. Nasip degilmis napalım canım . Rabbim hepimiz nasip etsin o cennet kokulu meleklerimizi. Fazla bekletmeden gelsinler inşallah . Senin bebisini de Rabbim korusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?