Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

evet cok sukur benimkide durust sadik ona hergun Allahumme ecirna min şerrin nisa tesbihi çektiriyorum saglikli olsunlar başimizda olsunlarda bisey olmaz. D Deborah26 canm valla bende bazen elektronik esyalara ozeniyorum klimaya baktigin gibi bakmiyoaun diyorum hahaha.. bide bi tanidigim kocana su bile versen ya Vedud çek üfle oyle içir der sizinde aklinizda bulunsun bazen yapiyorum ama genelde unutuyorum :)

çok iyi yapiyosun canim valla bende deniycem ins :)

ahahahahahha supersin ben bi ara gecelikle tvnin önunden gectim kafasini sag sol yapiyo golu kaçirmis benim yuzumden gulermisin aglar misin

Aaa Ya Vedud neden okunuyor ?

Aaa Ya Vedud neden okunuyor ?
valla bi kac kisiden duydum ya vedud Allahin sevgi ismiymis kocan sana baglansin seni sevsin diye çek dediler bana. çok dindar bi tanidigim soyledi. dene bana dua edeceksin dedi. bide bilgisayardan bakara suresini aç sesini ac eve dinlet evdeki nazar huzursuzluk vs gidiyomuş.

Anladim kuzum sagol

Niye okunuyormus canım o?

Çok teşekkür ederim sağol canım benim yuzumun gulmemesi canımın sikkin olması esimin ikna olmasına yeterli oldu ..bugün lekeler gelince çok canım sikilmisti ustunede mj da yazdığı yapacak bisey yok beni çileden çıkarmıştı çok sukur allahima şükürler olsun sonunda kabul etti ben hiçbirşey demedim meyer benim eşim odun değil de aslan parcasiymis:):):) hepinizden allah razı olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini

Cnm hiç Can'ını Sıkma elbet bir gün olacak inşallah regl olmak da büyük bir nimet olamayıp ilaç kullananlar var
Evet canım benim allahima şükürler olsun reglimi oluyorum 3 yıl önce menopoz başlangıcı demişti doktor şuan için olmaz demiyorum olur diye ümit ediyorum dediydi doktorum
Hayırlısı allahtan inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz her zaman dualarimdasiniz rabbimizinde izniyle inşallah gelecek miniklerimiz :):)

Canım benim çalıştığım için mj anca gorebildim biranda bayabi mj olunca arada kacirdim mesajında çok haklisin bunu arastiracagim yumurta tembelligi tedavisini eşim buarada da kabul etti test vermeyi nekadar çok mutlu oldum bilemezsiniz iş yerinde agzim kulaklarına vardı resmen lavobaya gidip bol bol guldum sevinçten ve size mj attım o arada eşim bana mj attı arkadaşlarına müjde vermeyemi gittin diye allahım güzel allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allah razı olsun sizden canım benim çok teşekkür ederim

Allah razı olsun canım benim olsun istiyoruz ama her zaman allahım hayirliysa nasip et diyorum ama bitaraftan da heray hüsrana uğramak beni yipratiyor belki bi tedaviyle olacak belki olmayacak en azından rabbimiz nasip etmedi derim umudumu keserim verirse yine rabbimizin mucizesi derim
Çok sukur rabbimize eşim sonunda bugün kabul etti zaten iyne tedavisi olacağım yine birşey degismeyek olursa olsun hayirliysa olsun ben yemin ederimki sizi anarak dua ediyorum inşallah da olacak kalbimde ve dualarimdasiniz allahım kabul etsin inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

aa çok sevindim canım benim inşallah hayırlısını versin rabbim gönlüne göre olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…