Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Sen istanbuldamisin onu soylemedin
Diyarbakir cok guzel valla ama suan cok sicak ekimle nisan arasi gel sonra cekilmiyor:)
Ah annem nasıl geleyim işten eve zor gidiyorum ben.Ama ölmeden bi görmek istiyorum taş topraktır elbet de işte merak.Bu arada ben Ekişehirdeyim İstanbulda olan Burcu nam-ı değer portakales:)

Benim eşimde bazen tv ye takılıyo ben sıkılıyorum
Elinden kumandayı alıyorum niye hep senin istediğin kanal açılıyoki ben başka sey seyretcem diyorum. Kadın programı açıyorum oda tv izleyemiyo iyi oluyo
Çok bağımlı değil zaten ara sıra çok bakınca bende öyle yapıyorum

Ah annem nasıl geleyim işten eve zor gidiyorum ben.Ama ölmeden bi görmek istiyorum taş topraktır elbet de işte merak.Bu arada ben Ekişehirdeyim İstanbulda olan Burcu nam-ı değer portakales:)
Hmm eskisehir guzeldir eminim :)
Istanbulda gezmek icin guzel ama yasamak zor orda dogup buyusemde pek hoslanmiyorum

Hahaah sende ben gibisin cnm benim
Benim ko cocuk gibi playstayion oynuyor fifa lar falan.
gecen ay tam yumurtlama gunu koltuktan kaldramiyorm
dedim bakkkk gösteririm sana giydim en en .... geceligi gectim tv karşına oturdum tam karşıya aldm kahvemi iciyorum
hadi diyor bana... dur ya şimdi kızların yazdklarini okuyayim kk de dedim adam gitti odaya beklemeye.
trajikomik oluyor

bende 250/250 alıyorum kızlar

Ahahahahaa ne iyi yapmışsın öyle

endustri muh mezunum ama calistirmiyor kiskaniyor.. 2,5 yilimiz doldu canm nisanliyken cok ilgiliydi msjlari çicekleri eksik olmazdi ama ne bilim evlenince kalmadi o heyecani. ailenin buyugu herseyi kafasina takiyor ailevi meseleleri vs. elimden geldigince yumuşak olmaya çalisiyorum sorun çikarmayayim diyorum ama bende ilgi bekliyorum kocamdan.

süperrrrr çok güldüm

Haklisin canimmm haklisin bu adamlar hep bole ben 3yillik sevgililigin sonu evlendim bana sevgilik suresince birkere cicek aldi 6ay nisanlilik hayatinda hic cicek almadi ama durust olmasi kocamjn bana sagdik olmasi yetti ne bileyim bana cok saygili ama dedigin gibi ilgi olmayincada bole cildiriyoruz bizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…