Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bugün transfer sonrası 10.gün biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı12.gun kanda baktırsaydım keşke..
Canım lütfen sıkıntı yapma bebeklerin seninledir inş. Hem herkesin idrara hcg hemen geçmeye biliyormuş en yakın benim görümcem tüp yaptırdı idrarda çıkmadı çok üzüldü sonra 12 gün kanda çıktı şu an 6 aylık hamile seninde öyledir inş

kızlar 250/250 alıyorum

Arkadaşlar evlat sahibi olmak için size bir dua daha veriyorum bunu cuma gecesi (yani bu akşam)eşinizle beraber 4444 defa okuyorsunuz.

Ve zekeriyya iznada rabbehü rabbi la tezerni ferdev ve ente hayrul varisin(Enbiyâ Suresi 89.ayet) Allah kabul etsin

8 tup bebek mi????
ay bu mesajdan sonra cok agladim korktum ben yaaaaa bizdede sorun hareketsizlik galibaaaaa.
sorun erkekteyse daha zor oluyor diyorlar ben cok endiseleniyorum .esim ugrasmazki .
2 asilamadan sonra pes etti o da benim zorumla gelmisti.artik test bile vermek istemiyor.
RABBIM KOLAYLASTIRSIN YARDIM ETSIN BIZLERE.
SIZEDE SAGLIKLI GEBELIK GECIRMEYI NASIP ETSIN.SUKUR KAVUSMUSSUNUZ.

Bizim sebebi bilinmeyen başka sıkıntilarda vardı canım herşey normal olmasına rağmen kaliteli embriyo oluşmuyordu ki bu seferkilerde iyi kalite değillerdi ama rabbim nasip etti herkesin öyle olacak değil ya Allah im inşallah tedaviye falan gerek kalmadan verir bebisini

INSALLAH OYLE OLUR CNM.TEDAVI GOZUMDE O KADAR ZOR GIBI KI ANLATAMAM.
RABBIM SAGLIK SIFA VERSIN.HAYIRLISIYLA SEVINDIRSIN BIZLERI.
INSALLAH BIZDE BAYRAMDAN SONRA TUP BEBEK ICIN GIDERIZ DE BIRAZ KAFAM RAHATLAR.
TABI KOCISI IKNA EDEBILIRSEM DOSYAM HAZIR BILE AMAA BAKALIM....

Olmayacağını çok düşünmek istemiyorum.
Umut var içimde hep olacak diyorum
Ama bazen ya olmazsa hiç olmazsa diyorum üzülüyorum
Bi şeylerle uğraşıyorum el işi falan öğrendim komşudan bakalım hayırlısı ile inşallah hamile kalırız hepimiz

ya se min
D Deborah26 kizlar canim hicbisey cekmiyoo mide yanmasi bulantisi gunde 1 ogun zor yiyorum.Dun oyle bi salata yedim ama aksam ac geçti
Benim yuzumden fikir alisverisini kesmeyin lutfen kuzucuklarim
Canım yapma böyle. Azcık azcık ye lütfen bebişin ihtiyacı var
İnşallah geçer bulantılar

Bende Sevim ve Firdevs için 250/250 alıyorum
kızlar hamileliğiniz daim olur inşallah
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Benimde bugün aşılamamın 15. Günü ben test falan yapmadım henüz korkuyorum yapmayada
Canım ne zaman yapacan test. Hadi sende pozitif haberi verirsin inşallah bizlere

Teşekkürler canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…