Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Selam kizlar nasilsimiz bugun bn batimin son 1gunu moraller kotu basim agriyor keyfim yok allahim hayirlisini versin ama olmadi bi ayda benim ;(
Canım ya üzülme elden bişey gelmez, bişey söyliyim mi regl günleri de çok önemli yumoşlar o zaman gelişiyor bu süreçte moral yüksek olmalı güzel geçmeli ki sonrası verimli olsun ben öyle düşünüyorum...

Ayyy masaaalllllaaahhh bin kere yuzkereee masallahhhh evet tatli guzeel bir aannne dahaa olduuu derin bir ohhh cekesimm geldi cok sukurrr canimmm alllahhimm bundan sonraki surede yolunu acik etsin sanada esinede bebisinizede saglik versinnn canim bnm
Çok teşk ederim canım Allah razı olsun tez zamanda rabbim sanada nasip etsin inş. Bu arada olumsuz olma lütfen hamilelilk belirtilerinden biri de baş ağrısı lütfen iyi düşün iyi olsun inş.

Bugun bole pek keyifsizim hasta olmadim ama hissedmiyorum birseyde cok ruhen bitik durumdayim niye boleyim onuda bilmiuorum ;(

Çok teşk ederim canım Allah razı olsun tez zamanda rabbim sanada nasip etsin inş. Bu arada olumsuz olma lütfen hamilelilk belirtilerinden biri de baş ağrısı lütfen iyi düşün iyi olsun inş.
Cannimm allah razi olsun senden canimsin. Daha dune kadar olumliydum ama cok umutlanincada husranla karsilasmak isdemiyorum. Bassim dun geceden buyana agriyor bn bole seylerede takilmak isdemiyorum ama insallah bebegim minigim benimledir gelecek agrilar onunla gelsin bana hayirlisiyla

Olucak inş canım lütfen moralini bozmaRabbim vermesini istemeseydi gönlümüzede bunun duasını hissettirmezdi sadece zamanını bekliyor canımın içi

Olucak inş canım lütfen moralini bozmaRabbim vermesini istemeseydi gönlümüzede bunun duasını hissettirmezdi sadece zamanını bekliyor canımın içi
cokk guzel demissin cok hemde sagol icimi rahattlattin herseye agliyorum ahh canim allahim saglik versin sana yanimda oldugun icin tesekkur ederim sen sikma canini bana moralinide bozma olirmu ne olur dikkat et kendine hakkini helal et

Bugun bole pek keyifsizim hasta olmadim ama hissedmiyorum birseyde cok ruhen bitik durumdayim niye boleyim onuda bilmiuorum ;(
Şimdi sana moral vermeye çalışıyorum diye beni çok güçlü sanma hepimiz böyle günler yaşıyoruz, üzülüyoruz umudumuz kırılıyor ama sonra daha iyi oluyoruz. Seninki de geçecek canım insanız sabır...

Çok güldüm yaaa.

Malum bugünlerde benim ovülasyon günüm. Dünü değerlendirelim dedim. Akşam KK da aynı günü değerlendirecek arkadaşlar geldi aklıma
benimde ahahhaah tobe ya aklima burdaki kizlar geldi . bide eşim kizdi azcik istemeden yapiyosun sirf bebek icin gerginsin falan filan dedi. napiyim gorevim bu

Kızlar Düşen değerim bugün artmış ,çok şaşkınım.değerlerim 2gün arayla şöyle; 54-18-34. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu
Çok sevindim senin adına cnm.Başka bir topikten arkadaşın da böyle oldu ilk 9 çıktı sonra 7 dış gebelik riski vardı biz dış gebelik olamaz kimyasaldır falan derken 13 oldu Kızın moreli alt üst oldu dış gebelik diye.2 gün sonra bir baktı değer 60 200 500 falan oldu kız çok sevindi. Ama maalesef düşük yaptı ama demek istediğim olabilir yani umarım daha da artar değerin arada Düşüş olabiliyor yumurtlama Gününü biliyor musun?

cokk guzel demissin cok hemde sagol icimi rahattlattin herseye agliyorum ahh canim allahim saglik versin sana yanimda oldugun icin tesekkur ederim sen sikma canini bana moralinide bozma olirmu ne olur dikkat et kendine hakkini helal et
Estğ ne demek bitanem burda hepimiz birbirimiz çok iyi anlıyoruz canım kız bu arada çok ağlamakta hamilelik belirtisi ona göre ayrıca hamişsen ağlamak olumsuz etkiler bebişi üzme lütfen kesin öğrenene kadar herkes bi hamile adayı dimi ama en azından 1 gün daha hamile gibi düşünebilirsin canım Allah daha büyük telafisi imkansız dertler vermesim

Bozmaa moraliniiii dur bakalım... Hormonlardandır onlar... Bi iniyor bi çıkıyorlar bizimde felegimizi şaşırtıyorlar...
Ne diyim Allah büyük canımm duadan başka bir şey gelmiyor eldenn

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @IRMAK10 (MERVE) ve R Rukall arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;

1=ESES50.......................................250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)............250/250
3=YASEMİN...................................
4=DAMLA_22.................................
5=ZEYNEB21
(zeynep).................250/250

6=TUBATESBİH..............................250/250
7=EMBİE .........................................150/150
8=DEBORAH26(özgen)... ................250/250
9=WHİTEROSE00............................250/250
10=PORTAKALES(burcu). ...............250/250
11= CGPBAS DERYA............ ...........250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)....... ........350/350
13=DAMLA2015(öznur)....................250/250
14=ARZM61(arzu) ............................250/250
15=OZNUR65(öznur)......................250/250
16=ASKIMINASKIYIM
(bahar).........250/250

17=SEVMKEE(sevim).........................300/300
18=FIRDEVSCANSU
(cansu)...............250/250

19= IRMAK10(merve).......................250/250
20=RUKALL.....................................250/250
21=ELİFAHSEN02(ESRA)................250/250
22=UMUTTTTT (emel)..........................250/250
23=TSEFEM28(tuğba)......................250/250
24=MAJESTELERİ........ ....................
25=KİMYAGER1508(derya)...............
26=ZEYNEP0682(zeynep)..................250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba)..................250/250
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).......
29=PAPYONKİLİKLİ .......................250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................
31=SVD1910(hatice).........................300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem)...........250/250
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM................. ...
35=SABİS35(sabiha)...... ...............250/250
36=ESK26Z.....................................250/250
37=ASİLZADE02 (ayşe)..................
38=KARACAMDN(medine)..............250/250
39=VESON(tuğba)....................... ...250/250
40=687403_İGT(gülay).......... .........250/250
41=KOVA77.....................................
42=FRDAA(ferda)...........................
43=AMİNEASYAEYMEN.................

KALAN.......................3.150 / 3.150

** 250 ADET DUA ALALIM...

***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ..

Allahimmm hayirlisini versinnn aminnn canim aminn allahimm baska dertler vermesin( aminnn) oructan dolayida hassas olabilirim bn hastaligimin yakin oldugu icinde olabilirim

Bozmaa moraliniiii dur bakalım... Hormonlardandır onlar... Bi iniyor bi çıkıyorlar bizimde felegimizi şaşırtıyorlar...
Ne diyim Allah büyük canımm duadan başka bir şey gelmiyor eldenn
Bu hormanlar altust ediyor beni boyle rabbim buyuk hayirlisini versin

Duami bnde alayim canimrabbimmm tez vakitli evlat sahibi eylesinnn evleriniz neseyle dolsun

anladm kuzum gercktn cok sevndm Rabbm insallah insallah saglikla kucağına almayida nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…