- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Bugün adet gunumdu kızlar malesef adet oluyorum Karnım çok ağrıyor. Istemesem de düşüyor gözümden yaşlar moralim çok bozuk. Bu ay hep bayrama boynumuz bükük girmeyelim diye dua etmiştim ama yine olmadı 2.5 yıldır hep hüsran. Tüm tedavileri bırakıyorum artık. Rabbim verecekse zaten verecek kendimi parçalasam da bir işe yaramıyor ki. Çok yorgunum çok yıprandim suan itibariyle tek duam bebek meselesinin aklımdan çıkması. Çıksın ki yanmasın artık canım çıksın ki hayatımızın en güzel zamanları ziyan olmasin
Benimde takvime göre tam bugün yumurtlama günüm dün kasık ağrım oldu değerlendirdik bugünde olcak galiba yarını bilmiyorumÇok güldüm yaaa.
Malum bugünlerde benim ovülasyon günüm. Dünü değerlendirelim dedim. Akşam KK da aynı günü değerlendirecek arkadaşlar geldi aklıma
Canım artıyorsa bi umut var demektir doktor ne dedi bu artışaKızlar Düşen değerim bugün artmış ,çok şaşkınım.değerlerim 2gün arayla şöyle; 54-18-34. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu
Tayinimiz çıktı canim suan nekadar Üzgün de olsam en azindan sevmediğim bu sehirden uzaklasicam yeni bir hayata baslicam. Zaten ev topluyoruz taşınma telaşı falan derken unuturum belki biraz. Dediğin gibi hayatı kaçırıyoruz böyle. Toparlanmak zorundayım başka seçenek yok eşimi de çok uzuyorum çünküKuzummm benimm bak ben 5 yıldır bazı arkadaşlarımız 8 yıldır bazımız 12 -14 yıldır bekliyor...
Bu demek değil asla sende yolun başındasın ama sen hayatın başındasın daha...
Çok güzel bunu görmüşsün güzel zamanlarını ziyan etme.. Denemeye devam et ama hayatını ıskalama.. Ben çok pişmanım keşkelerim oldu resmen... Kattıklarıda oldu ama ne fayda o yüzden sen yol yakınken dimdik ol ve mutlu ol..
Zaten sen rahata erersen o kıskanıp gelir merak etme.
Hadi bakalım sil göz yaşını kocamannn öpeerimm gözlerindenn
Sende tam kizmaliksin haakiz ben nisanin 25nde hamile oldugumu ogrendim daha gecen gun evimi supurdum.Dusun 2 aydir sadece yemek yapiyorum camasir asma katlama isi birde.Esim yaptı bi ara kanamam olunca annecim geldi o yapti bi sekilde isler haloldu.Hatta is yaptığım gunde cok basim dondu.Komşuyu cagirdimda bakti bana.Sen ne temizligi yapıyorsun yaaa esin yapsın oda yapmiosa birak kalsin.Tamam temizlik imandan insanin ici rahat etmiyo ama gozunu seviyim
su 3 ay dikkat et kendini kanama dusuk riskin gecince yap.Ev hep temizlenir ama icinde bi can var Rabbimin emaneti o ayrica senin canin cigerin evladin senin yuzunden bisey olsa Allah korusun nasil uzulursun dimi
Keske istanbulda olsaydim seni kontrole gelirdim valla
Tayinimiz çıktı canim suan nekadar Üzgün de olsam en azindan sevmediğim bu sehirden uzaklasicam yeni bir hayata baslicam. Zaten ev topluyoruz taşınma telaşı falan derken unuturum belki biraz. Dediğin gibi hayatı kaçırıyoruz böyle. Toparlanmak zorundayım başka seçenek yok eşimi de çok uzuyorum çünkü
Kızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
Canım gözünaydın çok sevindim darısı bize inşallahKızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
Evet canım ilk sayfadan bak başka hamilelerde var. Sen nasılsın canımAyyy bi sayfaya bakim ne var ne yok dedm ve girmemle güzel haberi okumam bir oldu canm masallahhhhhhh cok ama cok sevindm Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin.ben bayadir yoktm buralarda nasil oldu kendiliginden mi oldu sorununuz varmiydi ? Ayy cok mutlu oldm yaaa
Canım daha adet olmamışsın üzme kendini erkenden lütfenSelam kizlar nasilsimiz bugun bn batimin son 1gunu moraller kotu basim agriyor keyfim yok allahim hayirlisini versin ama olmadi bi ayda benim ;(
Tebrik ederim cumanın hayrına isteyen herkese nasip etsin inşallah o sarı gobusten;Kızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
Aaa öylemi demekki doğru gerçektenBu arada kızlar sizlerden duymuştum şu kirpik olayı bi kaç gündür takipteyim gerçekten bi birleşme görünüyor paylaşayım dedim
Canom yaseminim hic deme bugun perisan haldeyim boyle dengem altust oldu bnm rabbimden umut kesilmez hayirlis hakkimizda rabbim gonlumuzde olni hakkimizda tez vakitli hayirli eylesiCanım daha adet olmamışsın üzme kendini erkenden lütfen
Aaa öylemi demekki doğru gerçektenBu arada kızlar sizlerden duymuştum şu kirpik olayı bi kaç gündür takipteyim gerçekten bi birleşme görünüyor paylaşayım dedim
Maşallah canım tebrikleeeeeyyyyyyyyyyt
Canım gözünaydın çok sevindim darısı bize inşallah
Teşk ederim canlarım Allah hepinizden razı olsun dualarım sizlerleBu arada olmadı bu ayda... İnşallah gelecek aya r
Tebrik ederim cumanın hayrına isteyen herkese nasip etsin inşallah o sarı gobusten;)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?