Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....

arkadaslar bı sey soracagım bu gun benım yumurtlama gunum dıye ove.testı yaptım sonuc bu cıktı sızınle paylsmak ıstedım sızce bugun mu
Bildiğim kadarıyla ovulasyon testin pozitif olabilmesi için eşit koyulukta Olmalı. Sanırım hala negatif ovulasyon topikleri var ordan yardım alabilirsin

ÇOK ÇOK ÇOKKK SEVİNDİM. ALLAHIM GÜZEL HAMİLELİKLER VE DOĞUM VERSİN İNŞALLAHH

MADEM ÖYLE İYİ YAPMIŞSIN CANIM. HANGİ MARKA SİPARİŞ VERDİN

kızlar yumurtlama tarihlerinde bu kadar katı olmayın..
Mühim olan haftada 2 gün ilişkiye girmektir.. Hergün ilişkiye girmek sperm konusunda güzel sonuçlar vermez..
Tabi ki içinizden nasıl geliorsa öyle yapın..
Relg tarıhınızın ilk gününden itibaren 14 gün sayın ve onun 5 gün öncesi ve 5gün sonrası hamile kalmanızın en yogun oldugu günlerdir.. Yani bu diğer günler hamile kalamazsınız demek degildir..
Söylimm dedim

CANIM BENİM BAYRAMA BOYNUNUN BÜKÜK GİRMEYECEĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRSİN Kİ. BELKİDE HAMİLE GİRECEKSİN ALLAH BİLİR. BEN 7 SENEDİR HEMEN HEMEN HER AY AYNI HÜSRANI YAŞIYORUM AMA NE YAPALIM NASİP. GÜZEL MEVLAM BU GÜZEL CUMANIN VE MÜBAREK RAMAZANIN HÜRMETİNE BAYRAMA HEP HAMİLE GİRMEYİ NASİP EDER HEPİMİZE İNŞALLAHH

7 sene mi??
Allah sabır versin canım...

Yaa peki nezaman düşük yaptı ,Allah'ım hayra çıkarsın inşallah

Benimki tüpbebek ti canım,yumurtlamaya niye sorfun

Canim insallah degerin artarak devam eder.Ben kimyasal gebelik gecirdim ama 7...12..14 oldu sonrada kanama gelmisti...
Bence bebegin tutunmaya yerlesmeye calisiyor dinlenmeye bak bol bol su ic birde sivinin cok faydasi oluyormus...
Ay inşallah canım öyledir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…