Gizli tut gizlisöylememmm
OOO koş koş, bikaç gün sıkı çalışın derim...arkadaslar bı sey soracagım bu gun benım yumurtlama gunum dıye ove.testı yaptım sonuc bu cıktı sızınle paylsmak ıstedım sızce bugun mu
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Ârif anı seyreyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Sen Hakk'a tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Kalbin ana berk eyle
Tedbirini terk eyle
Takdirini derk eyle
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Hallâk u Rahîm oldur
Rezzâk u Kerîm oldur
Fa'al u Hakîm oldur
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Bir işi murâd etme
Olduysa inâd etme
Hak'tandır o reddetme
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Hep işleri fâiktir
Birbirine lâyıktır
Neylerse muvafıktır
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Sen adli zulüm sanma
Teslim ol oda yanma
Sabret sakın usanma
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Deme şu niçin şöyle
Yerindedir o öyle
Bak sonunda sabreyle
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Hiç kimseye hor bakma
İncitme gönül yıkma
Sen nefsine yan çıkma
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Her dilde O'nun adı
Her canda O'nun yâdı
Her kuladır imdâdı
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Nâçâr kalacak yerde
Nâgâh açar ol perde
Dermân olur her derde
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Her kuluna her anda
Geh kahr ü geh ihsanda
Her anda O bir şanda
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Az ye, az uyu, az iç
Ten mezbelesinden geç
Dil gülşenine gel göç
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Her söyleneni dinle
Ol söyleneni anla
Hoş eyle kabul canla
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Vallahi güzel etmiş
Billahi güzel etmiş
Tallahi güzel etmiş
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Biraz uzun belki ama çok şey anlatıyor bize,okuyun isterim...
Bildiğim kadarıyla ovulasyon testin pozitif olabilmesi için eşit koyulukta Olmalı. Sanırım hala negatif ovulasyon topikleri var ordan yardım alabilirsinarkadaslar bı sey soracagım bu gun benım yumurtlama gunum dıye ove.testı yaptım sonuc bu cıktı sızınle paylsmak ıstedım sızce bugun mu
Daha adet olmamışım öyle zannettim ama eli kulağında yani.... bat 29 haziranYumoş arkidişim kısmet böyle üzülme emi...
ÇOK ÇOK ÇOKKK SEVİNDİM. ALLAHIM GÜZEL HAMİLELİKLER VE DOĞUM VERSİN İNŞALLAHHKızlar kızlar önce maaşAllah lar duyayım lütfen test sonucum geldi 11.gün degerim 201 çıkmış hamileyiiiiiiiiiiiiimbirisi Allah rızası için şu göbüşlü hatundan banada koyabilirmi çok hevesim vardı da hepinizden Allah razı olsun dua ve destekleriniz için herkese bööööyle sarılıyorum.
hep onu yaptık zaten şimdiye kadar gün aşırı ama görev gibi oluyor o zamanda malum. eşim vardiyalı çalışıyor gece 1 gibi eve gelince beni uyandırıyo filan, gözümün biri açık diğeri kapalı nolduğunu bile anlamıyorum. bide bunu deneyeyim dedim netten sipariş verdim p.tesi gelir heralde bakalım
U KONUDA ANLAMALARI LAZIM. BENİM EŞİMDE AYNI KONUDA MÜZDARİP AMA ELİMİZDE DEĞİL.benimde ahahhaah tobe ya aklima burdaki kizlar geldi . bide eşim kizdi azcikistemeden yapiyosun sirf bebek icin gerginsin falan filan dedi. napiyim gorevim bu
Ne olsn tatlm en son sana anlattgm gibiym hala skildm bunaldm öyle sn nasilsn kuzumEvet canım ilk sayfadan bak başka hamilelerde var. Sen nasılsın canım
CANIM BENİM BAYRAMA BOYNUNUN BÜKÜK GİRMEYECEĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRSİN Kİ. BELKİDE HAMİLE GİRECEKSİN ALLAH BİLİR. BEN 7 SENEDİR HEMEN HEMEN HER AY AYNI HÜSRANI YAŞIYORUM AMA NE YAPALIM NASİP. GÜZEL MEVLAM BU GÜZEL CUMANIN VE MÜBAREK RAMAZANIN HÜRMETİNE BAYRAMA HEP HAMİLE GİRMEYİ NASİP EDER HEPİMİZE İNŞALLAHHBugün adet gunumdu kızlar malesef adet oluyorum Karnım çok ağrıyor. Istemesem de düşüyor gözümden yaşlar moralim çok bozuk. Bu ay hep bayrama boynumuz bükük girmeyelim diye dua etmiştim ama yine olmadı 2.5 yıldır hep hüsran. Tüm tedavileri bırakıyorum artık. Rabbim verecekse zaten verecek kendimi parçalasam da bir işe yaramıyor ki. Çok yorgunum çok yıprandim suan itibariyle tek duam bebek meselesinin aklımdan çıkması. Çıksın ki yanmasın artık canım çıksın ki hayatımızın en güzel zamanları ziyan olmasin
CANIM BENİM BAYRAMA BOYNUNUN BÜKÜK GİRMEYECEĞİNİ NERDEN BİLEBİLİRSİN Kİ. BELKİDE HAMİLE GİRECEKSİN ALLAH BİLİR. BEN 7 SENEDİR HEMEN HEMEN HER AY AYNI HÜSRANI YAŞIYORUM AMA NE YAPALIM NASİP. GÜZEL MEVLAM BU GÜZEL CUMANIN VE MÜBAREK RAMAZANIN HÜRMETİNE BAYRAMA HEP HAMİLE GİRMEYİ NASİP EDER HEPİMİZE İNŞALLAHH
I DA DEĞERLENDİR SONRA GÜN AŞIRI :)Benimde takvime göre tam bugün yumurtlama günüm dün kasık ağrım oldu değerlendirdik bugünde olcak galiba yarını bilmiyorum
Yaa peki nezaman düşük yaptı ,Allah'ım hayra çıkarsın inşallahÇok sevindim senin adına cnm.Başka bir topikten arkadaşın da böyle oldu ilk 9 çıktı sonra 7 dış gebelik riski vardı biz dış gebelik olamaz kimyasaldır falan derken 13 oldu Kızın moreli alt üst oldu dış gebelik diye.2 gün sonra bir baktı değer 60 200 500 falan oldu kız çok sevindi. Ama maalesef düşük yaptı ama demek istediğim olabilir yani umarım daha da artar değerin arada Düşüş olabiliyor yumurtlama Gününü biliyor musun?
Benimki tüpbebek ti canım,yumurtlamaya niye sorfunÇok sevindim senin adına cnm.Başka bir topikten arkadaşın da böyle oldu ilk 9 çıktı sonra 7 dış gebelik riski vardı biz dış gebelik olamaz kimyasaldır falan derken 13 oldu Kızın moreli alt üst oldu dış gebelik diye.2 gün sonra bir baktı değer 60 200 500 falan oldu kız çok sevindi. Ama maalesef düşük yaptı ama demek istediğim olabilir yani umarım daha da artar değerin arada Düşüş olabiliyor yumurtlama Gününü biliyor musun?
Bişey diyemedi pek istediğimiz bi durum değil dediCanım artıyorsa bi umut var demektir doktor ne dedi bu artışa
Evet umarım sonu hayır olur canımDualar yaradı demekki, umarım dahada yükselir...
Ay inşallah canım öyledir inşallahCanim insallah degerin artarak devam eder.Ben kimyasal gebelik gecirdim ama 7...12..14 oldu sonrada kanama gelmisti...
Bence bebegin tutunmaya yerlesmeye calisiyor dinlenmeye bak bol bol su ic birde sivinin cok faydasi oluyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?