Ay kan 2 kat artmismi kese varmi kese varda bebek varmi kalbi atiyomu sonra 2li test ense kalinligi simdide cinsiyet meraki hep bi endise ama guzel seyler....Rabbim herkese nasip etsin insallahTeşk ederim bitanem epeyce rahatladımtabii kese görmeydi kalp atımıydı derken tam bi rahatlama için epey bi yolumuz var sen daha iyi biliyorsun tecrübeli anne hepimize canım sağlıklı evlatlar versin rabbim
EŞİMDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR." BİR KAÇ GÜN SIKI TUTUYORSUN SONRASI YOK BELKİ DE O ZAMAN OLACAK " DİYOR
Kizlar nasilsiniz ???
k.bakmayın busıralar hep 150...200 alıyorum dua ları
ben sıramda dua sayısını düşürürüz kötu hissediyorum kendimi az okuyorum diye.
lutfen kusura bakmayın ama gercekten zor yetisiyorum.
Bu sınavlarım falan bi bitse
yarın da ev de misafirlerim olacak 12 kisitemizlik yemek yapmak falan
ordu gibi.
Test yaptim dayanamadim ama koca bir tek cizgi
Kafayi siyirdimm iyice niye yaptim da moralimi altust ettim bilmiyorum bnde inan sikintidan basim agriyor birakiyorum artik kendimj takip etmeyi cok morakim bozuldurabbim insallah gonlumuze gore verir insalah gelmez kirmizilar insallah allahim sen duy dularimizBir kere günün bu saatinde idrar testi mi yapılır
Gecikmeden ne bu acele ... Belkide hamilesin ya da hamile degilsin ama mış gibi yapmak için bi kaç gün daha varken niye bozdun şimdi moralini ...
Olacak bak dua ediyoruz hayırlısıyla canım benim..böyle olacaksın hemde :)
Daha cok var kuzum uzme kendiniii bos yeredaha 6 gün var ama gecen ay 10 gün önceden baslamıstı
Kafayi siyirdimm iyice niye yaptim da moralimi altust ettim bilmiyorum bnde inan sikintidan basim agriyor birakiyorum artik kendimj takip etmeyi cok morakim bozuldurabbim insallah gonlumuze gore verir insalah gelmez kirmizilar insallah allahim sen duy dularimiz
kızlar haftayı bitirdim cıkıyorum ben
pazartesi birsürü birsürü güzel haberler okurum inşallah bu sayfada
unutur muyum deborah biliyo msj attım bileDualarını almayı unutmaa çıkarkeneee :)))
Cok ama cok haklisin rabbim hayirlisini versine allah'ın hergünü sabah/akşam bunu konuşuyoruz.. Hiç doğru bir şey yapmıyoruz aslında.. Allah'ım hayırlısını ver diyoruz ama dua etmekle bırakmıyoruz baskı yapıyoruz hem benliğimize hem inancımıza... işleri dibe itiyoruz iyice...
O yüzden diyorum başka şeyler konuşalım.. bat tarihimi! bi yere not alalım ama biz ne zaman olduğunu unutalım varsa gelcektir zaten... Hele hele problemi olmayanlar....
Cok ama cok haklisin rabbim hayirlisini versin
unutur muyum deborah biliyo msj attım bile
evet canım Ankaradayım:)aaa sendemi ankaradasın cnm
evet canım Ankaradayım:)aaa sendemi ankaradasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?