Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bilmiyorum canım duymadım ama muhakkak ihtimal var ki sende de olmuşş

Çok şükür canım çok şükürrr.. Rabbim artışlarını devam ettirsinnn sağlıklı bir bebek olsunn ne olur Allah'ımm yaaa
İnşallah artarda sağlıklı bir gebelik olur canım ,Rabbim Gücünü gösterdi hayırlıysa verecek

EV
7 sene mi??
Allah sabır versin canım...
EVET VE BU 7 SENE İÇERİSİNDE. TÜPLERİM TIKALI DİYE LAPAROSKOPİ OLDUM. LAPARASKOPİDE DR HATASI NEDENİYLE İÇ KANAMA GEÇİRDİM. ALLAH MUHAFAZA 2.OLSUN DERKEN 1.SİNİ ANASIZ BIRAKACAKTIM İÇ KANAMA NEDENİYLE AYNI GECE AÇIK AMELİYATA ALINDIM. ŞİMDİ KARNIMDA KOCAMAN BİR DİKİŞİM VAR:) SONRA 1 AŞILAMA YAPILDIM AMA TUTMADI. AŞILAMA SONUCUNU ÖĞRENMEDEN ÖNCEKİ BİR CUMA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM( ONUN İÇİN BURDAKİ TEDAVİ GÖREN ARKADAŞLARIN ADETLERİ YAKLAŞINCA Kİ AĞLAMA KRİZLERİNİ ANLAYABİLİYORUM) O DÖNEMLERDE YOĞUN KANAMALARIMDA VARDI. ADETLERİM YOĞUN GEÇERDİ VE AFEDERSİNİZ PELTE PELTE KAN GİDERDİ. SÜREKLİ KAN DEĞERLERİM DÜŞÜYORDU. KAFAYI KALDIRAMIYORDUM.BARİ ONA ÇARE BULAYIM DERKEN 2 DEFA KÜRTAJ OLDUM ÇÖZÜM BULUNAMADI. ALLAHIMA ŞÜKÜR ANKARADA BİR DOKTORU TESADÜFEN BULDUM . O KÜRTAJ YAPTI ONDAN SONRA ADETLERİM DÜZELDİ.YANİ ÇOK AĞIR OLMUYORUM. AMA 6 GÜN OLAN ADETLERİM ŞU AN 10 GÜNE ÇIKTI Kİ 11.12. GÜN BİLE PEYNİRİMSİ KIVAM GELİYOR. YEĞENİM BENİMLE DALGA GEÇMİŞTİ HATTA. TEYZE NE VAR İÇİNDE KAZITIP KAZITIP DURUYORSUN DİYE :)
YANİ ANLAYACAĞINIZ HERKESİN BİR DERİN HİKAYESİ VAR.
6 HAZİRANDA TÜP BEBEK İÇİN DR İLE GÖRÜŞTÜM NEDEN GEÇ KALDIN DEDİ. YAŞIM 41. EŞİMİ İKNA EDEMEDİM Kİ YILLARDIR.ŞİMDİ DE AMH DÜŞÜK VE TÜPÜN BİRİ TIKALI( KÜR KULLANDIM BİR SÜRÜ AÇILDIMI ONU D ABİLMİYORUM) EŞİM ŞİMDİDE NEDEN BU KADAR ŞEYE BAŞVURDUK KEŞKE 7 SENE ÖNCE TÜP BEBEK DENESEYDİK DEDİ GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN. YANİ HEM RUHEN HEM BEDENEN YORULDUM O DAHA YENİ ANLADI. NEYSE BU DA ANA HATLARI İLE BENİM HİKAYEM...

EŞİMDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR." BİR KAÇ GÜN SIKI TUTUYORSUN SONRASI YOK BELKİ DE O ZAMAN OLACAK " DİYOR

Kizlar nasilsiniz ???
k.bakmayın busıralar hep 150...200 alıyorum dua ları
ben sıramda dua sayısını düşürürüz kötu hissediyorum kendimi az okuyorum diye.
lutfen kusura bakmayın ama gercekten zor yetisiyorum.
Bu sınavlarım falan bi bitse
yarın da ev de misafirlerim olacak 12 kisi temizlik yemek yapmak falan
ordu gibi.

EŞİMDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR." BİR KAÇ GÜN SIKI TUTUYORSUN SONRASI YOK BELKİ DE O ZAMAN OLACAK " DİYOR
Benim yumurtlama günlerini eşime hic soylemiyorum
güzel ortam yaratıyorum turk kahvesi kek cikolata koyuyorum gerisi geliyor :)
görev gibi algılamasın
strese girince ister istemez bizim spermcikler de etkilrniyor.
Eşlerinize guzel ortam hazrlayın suslenin hata yumurtlama gununuz diye soylemeyin hic. Benden daha buyuksunuz akıl vermek gibi oldu biraz

YOK CANIM SONUÇTA HEPİMİZ KENDİ BİLDİĞİMİZİ VE DENEYİMİMİZİ PAYLAŞIYORUZ. BENİMDE EŞİM BELKİ 1 SENEDİR ÖĞRENDİ ARTIM YUMURTLAMA GÜNÜNÜN NE OLDUĞUNU. DİĞER ZAMANLAR BİLMEZDİ ZATEN O YÜZDEN STRES NO PROBLEM:)

Heee iyi o zaman Bosveeeer ev isi hep yapilir sen bi 10 gunu daha yatarak gecir sonra bi kontrole gidersin dusuk riskin kanaman varmi diye baktirirsin.. Benim 10 gunde gecmisti kese alti kanama cok şükür.
Allahim esirgesin bebisini sende dinlenmene bak bulantilarin basladimi.bende birde reflu vardi ustune hamilelik midem ates parcasi var sanki yaniyo((

Canıımmm yaşayan bilir derler tabi ki... Anlatmak kolay da yaşaamk çok zor..
Amh için kürler var kesinlikle öneririm.. Özellikle incir ve hayıt tohumu çok faydalı...
Allahtan ilkinde aynı sıkıntıları çekmemişsin.. Ben mesela ilki olursa 2.si için aynı çabaları sarf etmem..
Dilerim 41.yaşında 41 kere maşallahlık bi hamilelik yaşarsın...
40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar burayaaa | Sayfa 4250 | Kadınlar Kulübü
burda arkadaşlarım var benim hepsi 40 lı hatta geçkin kadınlar toplulugu eğer destek ararsan ve kesinlikle bir şey takılırsa aklına yaz oraya. Bizim kızlar her bir şeye çare bulur :))

Sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…