İnşallah artarda sağlıklı bir gebelik olur canım ,Rabbim Gücünü gösterdi hayırlıysa verecekBilmiyorum canım duymadım ama muhakkak ihtimal var ki sende de olmuşş
Çok şükür canım çok şükürrr.. Rabbim artışlarını devam ettirsinnn sağlıklı bir bebek olsunn ne olur Allah'ımm yaaa
EVET VE BU 7 SENE İÇERİSİNDE. TÜPLERİM TIKALI DİYE LAPAROSKOPİ OLDUM. LAPARASKOPİDE DR HATASI NEDENİYLE İÇ KANAMA GEÇİRDİM. ALLAH MUHAFAZA 2.OLSUN DERKEN 1.SİNİ ANASIZ BIRAKACAKTIM7 sene mi??
Allah sabır versin canım...
NASIL YANİBakmaya devam canım bi ümit ayrıca bayanların çoğu gebeliği adet sanıp kaybededebilirmiş farketmeden belki de öyle olmuşsundur
HE HE ÇOK GÜZELYAAAEvetttt tamm zamanııııı
:)))))))))))söylememmm
687403_İGT ======= 10 Temmuz :)))"]İSİM / / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
EŞİMDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR." BİR KAÇ GÜN SIKI TUTUYORSUN SONRASI YOK BELKİ DE O ZAMAN OLACAK " DİYORkızlar yumurtlama tarihlerinde bu kadar katı olmayın..
Mühim olan haftada 2 gün ilişkiye girmektir.. Hergün ilişkiye girmek sperm konusunda güzel sonuçlar vermez..
Tabi ki içinizden nasıl geliorsa öyle yapın..
Relg tarıhınızın ilk gününden itibaren 14 gün sayın ve onun 5 gün öncesi ve 5gün sonrası hamile kalmanızın en yogun oldugu günlerdir.. Yani bu diğer günler hamile kalamazsınız demek degildir..
Söylimm dedim
Benim yumurtlama günlerini eşime hic soylemiyorumEŞİMDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR." BİR KAÇ GÜN SIKI TUTUYORSUN SONRASI YOK BELKİ DE O ZAMAN OLACAK " DİYOR
Amin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun canım benim:)Maşallahhh canım rabbim kabul etsin dualarınıı
Amin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun rabbimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin her zaman dualarimdasiniz hep sizleri anarak dua ediyorum allahım kabul etsin inşallahAllah razı olsun rabbim kabul etsin inşallah
YOK CANIM SONUÇTA HEPİMİZ KENDİ BİLDİĞİMİZİ VE DENEYİMİMİZİ PAYLAŞIYORUZ. BENİMDE EŞİM BELKİ 1 SENEDİR ÖĞRENDİ ARTIM YUMURTLAMA GÜNÜNÜN NE OLDUĞUNU. DİĞER ZAMANLAR BİLMEZDİ ZATEN O YÜZDEN STRES NO PROBLEM:)Benim yumurtlama günlerini eşime hic soylemiyorum
güzel ortam yaratıyorum turk kahvesi kek cikolata koyuyorum gerisi geliyor :)
görev gibi algılamasın
strese girince ister istemez bizim spermcikler de etkilrniyor.
Eşlerinize guzel ortam hazrlayın suslenin hata yumurtlama gununuz diye soylemeyin hic. Benden daha buyuksunuz akıl vermek gibi oldu biraz
Ayseygt1453--_-------- 24 temmuzİSİM / / / / / BEKLENEN ADET TARİHİ
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
Teşk ederim canım Allah razı olsun rabbim sanada versin inşÇOK ÇOK ÇOKKK SEVİNDİM. ALLAHIM GÜZEL HAMİLELİKLER VE DOĞUM VERSİN İNŞALLAHH
Test yaptim dayanamadim ama koca bir tek cizgi
Heee iyi o zamanKuzuuuuuuuummmmm.. Ben bebisi öğrendikten sonra birşey yapmıyorum. Öğrenmeden önce yaptıklarımı yazdım :)
Ayy keşke olaydin yaa. Valla komsum yok. Yan komşularla günaydın , iyi akşamlar. Annemde yok yanımda şimdi
Sağlık ocağına gittim.ya sabah tansiyon 8\4 çıktı. Çıbık kraker aldım da yedim yolda . eve geldim birşeyler yedim. Uyudum. Yeni kalktjm sayılır. Hala uzaniyorum.
Allahım korusun zeynep, cok kötü olurum.. Rabbim hayirlisiyla doğmasında nasip etsin bizlere..
Ev gözümde değil yaaa. Kokana kadaray yook yaa evet daginik şuandaelektrik süpürgesi konsa supper olur. Birde silinse.. Ama ben makina koymuyorum. Kalacak böyle artikin ..
EV
EVET VE BU 7 SENE İÇERİSİNDE. TÜPLERİM TIKALI DİYE LAPAROSKOPİ OLDUM. LAPARASKOPİDE DR HATASI NEDENİYLE İÇ KANAMA GEÇİRDİM. ALLAH MUHAFAZA 2.OLSUN DERKEN 1.SİNİ ANASIZ BIRAKACAKTIMİÇ KANAMA NEDENİYLE AYNI GECE AÇIK AMELİYATA ALINDIM. ŞİMDİ KARNIMDA KOCAMAN BİR DİKİŞİM VAR:) SONRA 1 AŞILAMA YAPILDIM AMA TUTMADI. AŞILAMA SONUCUNU ÖĞRENMEDEN ÖNCEKİ BİR CUMA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM( ONUN İÇİN BURDAKİ TEDAVİ GÖREN ARKADAŞLARIN ADETLERİ YAKLAŞINCA Kİ AĞLAMA KRİZLERİNİ ANLAYABİLİYORUM) O DÖNEMLERDE YOĞUN KANAMALARIMDA VARDI. ADETLERİM YOĞUN GEÇERDİ VE AFEDERSİNİZ PELTE PELTE KAN GİDERDİ. SÜREKLİ KAN DEĞERLERİM DÜŞÜYORDU. KAFAYI KALDIRAMIYORDUM.BARİ ONA ÇARE BULAYIM DERKEN 2 DEFA KÜRTAJ OLDUM ÇÖZÜM BULUNAMADI. ALLAHIMA ŞÜKÜR ANKARADA BİR DOKTORU TESADÜFEN BULDUM . O KÜRTAJ YAPTI ONDAN SONRA ADETLERİM DÜZELDİ.YANİ ÇOK AĞIR OLMUYORUM. AMA 6 GÜN OLAN ADETLERİM ŞU AN 10 GÜNE ÇIKTI Kİ 11.12. GÜN BİLE PEYNİRİMSİ KIVAM GELİYOR. YEĞENİM BENİMLE DALGA GEÇMİŞTİ HATTA. TEYZE NE VAR İÇİNDE KAZITIP KAZITIP DURUYORSUN DİYE :)
YANİ ANLAYACAĞINIZ HERKESİN BİR DERİN HİKAYESİ VAR.
6 HAZİRANDA TÜP BEBEK İÇİN DR İLE GÖRÜŞTÜM NEDEN GEÇ KALDIN DEDİ. YAŞIM 41. EŞİMİ İKNA EDEMEDİM Kİ YILLARDIR.ŞİMDİ DE AMH DÜŞÜK VE TÜPÜN BİRİ TIKALI( KÜR KULLANDIM BİR SÜRÜ AÇILDIMI ONU D ABİLMİYORUM) EŞİM ŞİMDİDE NEDEN BU KADAR ŞEYE BAŞVURDUK KEŞKE 7 SENE ÖNCE TÜP BEBEK DENESEYDİK DEDİ GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN. YANİ HEM RUHEN HEM BEDENEN YORULDUM O DAHA YENİ ANLADI. NEYSE BU DA ANA HATLARI İLE BENİM HİKAYEM...
Sağolun hocamkızlar yumurtlama tarihlerinde bu kadar katı olmayın..
Mühim olan haftada 2 gün ilişkiye girmektir.. Hergün ilişkiye girmek sperm konusunda güzel sonuçlar vermez..
Tabi ki içinizden nasıl geliorsa öyle yapın..
Relg tarıhınızın ilk gününden itibaren 14 gün sayın ve onun 5 gün öncesi ve 5gün sonrası hamile kalmanızın en yogun oldugu günlerdir.. Yani bu diğer günler hamile kalamazsınız demek degildir..
Söylimm dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?