Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

"]İSİM / / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ

Frdaa ============> 27 Haziran
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz

Bir tüp bebek denemesi daha hüsranla sonuçlandı..rabbim dayanmak zor ama senden başka kimsem yok...beni kimsesiz bırakma...

Senin içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum canım 7 kez yaşadım bu duyguyu. Ağla iyice. Sonra da kafanı dağıtacak birşeyler yap. Yürüyüş, elişi, temizlik bile olur. En iyisi dostlarla, aileyle birlikte olmak diyemiyorum çünkü onlar da anlayamaz ama yalnız kalmamış olursun. Eş artık birşey diyemiyor, biz ağladıkça. Tıkanıp kalıyorlar. Sen bu konuyu düşünmeyeceğin şeyler yap. Bir süre sonra Allah tekrar yeniliyor seni, yoluna devam etme isteği veriyor. Şunu unutma bizim bu dünyaya geliş amacımız çoğalmak değil. Her olayda, her şeyde Allah'ın hikmetini görebilmek. İsteme makamındayız. İnşaallah isteklerin hayırlısıyla gerçekleşir. Allah ümitsizliği (yeis) sevmez. Şükredecek o kadar şey var ki. Daha kötü imtihanları düşünerek teselli olmalıyız.

Negatif sonuç alan arkadaşlar nolur üzülmeyin yılmayin bir gun elbet biz de gulecegiz insallah bu günleri tebessümle anariz yavrumuz kucagimizdayken benim de ikinci asilamam pozitif oldu daha gebeligimi yasayamadan o çok soran bilmislere evet hamileyim diyemeden son buldu kurtaj ile sevinemedim bile bide ablam ile aramizda 3 hafta vardı o simdi cinsiyeti öğrendi haftaya bende öğrenecektim ama nasip olmadi neye sevineyim neye uzuleyim bilemedim allaha sigindim isyan da etmedim sen verdin sen aldın dedim.tek tesellim en azindan hamile kalabilmiş olmaktı

Vardır bundada bir hayır
Vardır Rabbim in bir bildiği.
Bakalım belki Rabbim sana daha güzel güzellikler yaşatacak...

]İSİM / / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ

Frdaa ============> 27 Haziran
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
[

Temmuz 26 oldu benimde

Oyle soyleme canim yaa. Simdi cok çocuğu olan az mi günah işlemiş oluyor. Yada çocuğu olmayan günahkar mi. Nice itijat sahibi ama çocuğu olmayan kişiler var. Bence ayeti digru yorumlayabilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…