- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Benim kızlar 300 tane çekiyorlardı suphen olmasın ikiside kuran okumayı biliyor büyüğü hoca hanım a yardımcı oluyor çocuklara kuran okutuyor küçüğüdür günde 18 /20 sayfa kuran okuyor inşallah hatim yapacak bu seneSABIR, NE GÜZEL BİR NİMETTİR Kİ;
"ALLAH İLE BERABER OLMA" MÜJDESİNİ TAŞIR.....
Sebep belli mi.Histereskopi sebebi bulmak icin mi canımbende 250/250 alıyorum kızlar. az önce adet lekenlenmem başladı. yarın hastaneyi arayıp histeroskopi için gün alıcam
Rabbim hayirlisinj versinn insallah i insallah canim rabbimmm herksein gonlune gore versinn bir an once bu aciyi evlat ozlemi cektirmesin kucaklarimizz bebislerle dolsuHiç bozma morelini evet kolay değil ama elden ne gelir Rabbim en kıs zamanda kucağını doldursun inşallah
Aminnnnnn canımInsallah canim nasil ihtiyacım var bi bilsen varya rabbim hepimizin gönlüne göre versin
canlar şükür ki gebeliğim devam ediyor dualarımdasınızsizler de. Rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkini...Popyonkilikli nasıl
Gebeliği devam ediyo dimi yazmıyo buraya pek
Ablam niye şüphem olacakki anlamadım.Benim kızlar 300 tane çekiyorlardı suphen olmasın ikiside kuran okumayı biliyor büyüğü hoca hanım a yardımcı oluyor çocuklara kuran okutuyor küçüğüdür günde 18 /20 sayfa kuran okuyor inşallah hatim yapacak bu sene
Çok şükür canım merak ettim seni.canlar şükür ki gebeliğim devam ediyor dualarımdasınızsizler de. Rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkini...
elbetteki sizler de bana dua edin. sağsalim kucağımıza alalım hepimiz....Çok şükür canım merak ettim seni.
Dualarını eksik etme inşallah Bizlerede dua et
İnşallah içini ferah tut bebeğin sağlıkla kucağında olacak inşallahelbetteki sizler de bana dua edin. sağsalim kucağımıza alalım hepimiz....
ben gordugumu yazdim canm paylasmak istedim . zaten devaminda da boyle yaziyor.....Oyle soyleme canim yaa. Simdi cok çocuğu olan az mi günah işlemiş oluyor. Yada çocuğu olmayan günahkar mi. Nice itijat sahibi ama çocuğu olmayan kişiler var. Bence ayeti digru yorumlayabilmek lazım.
Canimmm hatirlamak ne demek ask olsun...
Tabi sende katil ama bu liste bitmesine bi 7gün kaldi ondan sonra listeye ekleyelim seni... takipte kal sende canimmm..
Küçük kızım 400 çekti ve bağışladı simdi okudugum duayi yasemin ablaya bagisliyorum inşallah çocuğu olur içinden de kız geçirmiş:) büyük kızında 100 çekecek ilkinin namazının ardından yasemin ablamın hayirlisiyla çocuğu olsun diye :) allahım kabul etsin inşallah haftaya da inşallah ben çekeceğim kendim içinAblam niye şüphem olacakki anlamadım.
Maşallah sübhanallah ne mutlu sana..
Allah razı olsun ablam.Küçük kızım 400 çekti ve bağışladı simdi okudugum duayi yasemin ablaya bagisliyorum inşallah çocuğu olur içinden de kız geçirmiş:) büyük kızında 100 çekecek ilkinin namazının ardından yasemin ablamın hayirlisiyla çocuğu olsun diye :) allahım kabul etsin inşallah haftaya da inşallah ben çekeceğim kendim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?