Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canım anladım da onlaırn verdikleri değerleri zaten hiç referams almıyorum.. bazen bakıyorsun rutin 28 gün oluyor bazen bakıyorum 30 gün bazen 35 oluyor arada değişiyor günler yanii...
Düzensiz adet Görenler de şu şekilde işe yaklaşanilir.en kısa 28 günde mi oluyorsun 28/3:::yaklaşık 9 de en fazla 35 mi oluyor 35/3 yaklaşık12 de 12 ye 12 ekle 24 .yani 9 ve 24. Günler Arasını değerlendireceksin biraz Karışık oldu umarım anlaşılır

/ / / İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ

Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
[]

tatlım sen istanbulda oturuyordun değil mi? hangi doktora gittin tüpler için?

Daha öncede paylaşmıştım ya. İlk dönem sıkı tutup sonra bırakıyorum. Hatta eşim sonunu bırakıyorsun demişti. Haklı mı acaba
Hep derler ya 28 günde bir olan kişinin ovulasyonu 14. Gün herkesin Kafası orda karışıyor.bu sadece ortalama bir değer. 28 günde bir olan kişi 17. Gün hatta 18. Gün bile yumurtlayabilir o Yüzden tarihlere daha dikkat Boşa Kürek çekiyor olabilirsiniz

Bende çok merak ediyorum şu ateş ölçme işini.
Hep unutuyorum ateş ölçer almayı.
Dil altından mı ölçüyorsun

kızlar yumurtlama günü tespiti için ovulasyon testlerini ve ateş ölçme yöntemini kullanabilirsiniz. yok ben uğraşamam derseniz en fazla 2 gün arayla çalışmak lazım

anlaşılmıştırrr komutanımmm :))))
Bu ay deneyeyim bari dişimi sıkıp hahaha

evet canım...
ilk Fulya Bahçeçi Güvenç Karlıkaya
2.tüp Alman Hastanesi Melih Aygün
3.ve 4. tüp için Anadolu Sağlık Hastanesi Aydın Arıcı

Sen nerdesin canım İstanbul mu
evet canım bende istanbuldayım. bende şimdi medipol mega üniv. hastanesi mustafa acet hocaya gidiyorum. haftaya histeroskopi olucam. bence süper bi doktor. en azından gidip bi muayene olmanı şiddetle tavsiye ederim. face kullanıyorsan orada hastalarından oluşan bi grupta varmış. hatta kk'da da topiği var.

Bende çok merak ediyorum şu ateş ölçme işini.
Hep unutuyorum ateş ölçer almayı.
Dil altından mı ölçüyorsun
aynen cnm dil altından yasa vajinadan aslında en doğru ölçümler vajinadan yapılan.ama hijyen ve kolaylık açısından dil altı tercih ediliyor.bebek mağazalarında da bulabilirsin kulak yada alından ölçen tarz olmaz civalı da olmaz dijital Olmalı şuna benzer birşey

Eklentiler

• image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…