aman Allahm neler neler öğrendim duydum burda, daha neler göreceğim acabaHer sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dijital termometre ile regl 1 den başlayarak Ölçüm yapıyorum.ve bir grAfik oluşuyor. Ovulasyona kadar ateş düşük seyrediyor ovulasyondan bir gün sonra ateş yükseliyor ve ovulasyon gerçekleştiğini Anlıyorum çalışmaları bırakıyorum.ateş diğer regl e kadar yüksek seyrediyor.regl günü tekrar Düşüyor regl geleceğini Anlıyorum.hamile kalırsam bir gün o Düşüşü görmeyeceğim inşallah ateş takibi böyle birşey netten daha Detaylı araştırabilirsin
bende aynı şeyi düşünüyorum nedenseÖyle yapıyorum canım yaa. Ama o ay kafam karıştı. Sinekten yağ çıkarıcam ya illa :) acaba adetli iken mi yumurtam oluşup çatlıyor diye düşündüm işte. Ne yaparsın züğürt tesellisi :)
gözünaydın Allah tamamına erdirsin inş.Kızlar sonucum 98 çok şükür Rabb'ime sizdende Allah Razı olsun inşallah devamıda gelir
Anladım adet bitecek gün aşırı ilişki başlayacak mesela 31 olan ateş 31.5 olduğu gün artık deneme bitecek ve 14 gün sayacaz adet günümüzü kesin tahmin etcez0.5 dereceye kadar Artış olabiliyor ateş artınca iş işten geçmiş oluyor. Ateş ölçme yönteminin en kötü tarafı bu işte ovulasyonu önceden kestiremiyorrsun sadece ertesi gün ateşte Artış oluyor ve sen dün ovulasyon oldu diyorsun bu Yüzden ovulasyon testi ile kullanmak en mantıklısı. Benim regl sürem kısa o Yüzden regl biter bitmez Çalışmalara başlıyorum ta ki ateş yükselene kadar Günaşırı. Sonra bırakıyorum.öyle yapınca teste pek ihtiyaç duymadım uzun Süren yada düzensiz olan arkadaşlar ovulasyon testi ile beraber kullanırsa bu yöntemi daha başarılı olurlar
Gözünaydınnnnn canımKızlar sonucum geldi 11. Gün 200 14.gün değerim 686sanırım inanabilirim artık hamileyim galiba
Evet canım katılabilir tabi.Kızlar birşey sorucam bu dua listesi sürekli yenileniyor mu? Yani duaya katılan bur sonrakine tekrar katılabilir mı?
Evet aşağı yukarı öyle birkaç ay ölçüme düzenli devam edersen ovulasyon Gününü yakalarsın.bir de o 14 gün de sabit değildir cnm biz ona luteal faz diyoruz ovulasyondan sonra bir sonraki regl e kadar geçen gün sayısı . Her kadında sabit olmakla beraber kişiden kişiye değişir 10-16 gün Arasındadır.ama 1-2 günlük oynamalar normal. Yani her yerde yazan 14 gün kişiden kişiye değiş en birşeydir aslındaAnladım adet bitecek gün aşırı ilişki başlayacak mesela 31 olan ateş 31.5 olduğu gün artık deneme bitecek ve 14 gün sayacaz adet günümüzü kesin tahmin etcez
Hımm anladım canım teşekkür ederimEvet aşağı yukarı öyle birkaç ay ölçüme düzenli devam edersen ovulasyon Gününü yakalarsın.bir de o 14 gün de sabit değildir cnm biz ona luteal faz diyoruz ovulasyondan sonra bir sonraki regl e kadar geçen gün sayısı . Her kadında sabit olmakla beraber kişiden kişiye değişir 10-16 gün Arasındadır.ama 1-2 günlük oynamalar normal. Yani her yerde yazan 14 gün kişiden kişiye değiş en birşeydir aslında
Tamam canım çok sağol.buna çok sevindim çünkü burdan ayrılmak hiç istemiyordum, inşallah aynen devam o zaman:)Evet canım katılabilir tabi.
Bu liste bitince yeni liste aynen devam ediyor.
Çıkmak isteyenler çıkıyor.
Yeni gelenlerde alt tarafa eklenerek devam ediyor
Tabi canım ayrılma bebişler göbüşlere girene kadar ayrılmayalımTamam canım çok sağol.buna çok sevindim çünkü burdan ayrılmak hiç istemiyordum, inşallah aynen devam o zaman:)
Hep düzenli 28 günde bir ölüyorsan 9-18 günler Arasını değerlendirmen yeterliKızlar bugün adetimin 17. Günü
Gelecek adete 11 gün kaldı.
En son bebek denemesi dün gece oldu.
Kasık ağrım ve akıntım olalı 4 gün oldu.
Ben daha devam etcem mi denemelere yeterli mi bukadar sizce
gözünaydın, Allah tamamına erdirsin inş. dua et bizlere deKızlar sonucum geldi 11. Gün 200 14.gün değerim 686sanırım inanabilirim artık hamileyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?