Bebek süpriz yapabilsem diodum ; $
eve kim daha önce gidiyor canim. eger sen gidiyosan guzel bi masa hazirla guzel giyin bence erkekler en cok boyle ortamlari seviyor tabi vaktin olursa
valla canım şuan kimseye gitmeyi düşünmüyorum bakalım kısmetttevet canım bende istanbuldayım. bende şimdi medipol mega üniv. hastanesi mustafa acet hocaya gidiyorum. haftaya histeroskopi olucam. bence süper bi doktor. en azından gidip bi muayene olmanı şiddetle tavsiye ederim. face kullanıyorsan orada hastalarından oluşan bi grupta varmış. hatta kk'da da topiği var.
Mesela ne kadar artıyo ateşin. Arttığı gün deneme olması lazım değilmiHer sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dijital termometre ile regl 1 den başlayarak Ölçüm yapıyorum.ve bir grAfik oluşuyor. Ovulasyona kadar ateş düşük seyrediyor ovulasyondan bir gün sonra ateş yükseliyor ve ovulasyon gerçekleştiğini Anlıyorum çalışmaları bırakıyorum.ateş diğer regl e kadar yüksek seyrediyor.regl günü tekrar Düşüyor regl geleceğini Anlıyorum.hamile kalırsam bir gün o Düşüşü görmeyeceğim inşallah ateş takibi böyle birşey netten daha Detaylı araştırabilirsin
ayyyy ins canim inss. benim dayimin kizi tanisma yildonumlerinde hamile oldugunu ogrendi. kocasi galatasarayli. kucuk bi kutuya gsli bebek ayakkabisi koydu ve iş yerine yolladiiiBebek süpriz yapabilsem diodum ; $
1 kere aşılama oldum lina kadın sağlığında. Küçük temiz bi yer ama bu sefer farklı başarı oranı yüksek olan biyer gideyim diorum ama emin olamıyorum kime nereye gitmeliyimBen gittim canım. Ankara'daki doktorların çoğu vajinamı görmüştür.Şaka bir tarafa Şükran hanım iyi birisi ama kısırlık tedavisinde gidilecek kişi değil. Tabii tedavide ne aşamadasın bilmiyorum ama bir işlem yapılacaksa merkez de çok önemli. Labaratuvar koşulları vb.
kesinlikle canım. benim bu ay öyle oldu mesela. ikisi de birbirini doğruladı ve tam 14. gün adet oldumOvulasyon testi ile beraber ateş ölçme yöntemi yapılınca ovulasyonu kesin yakalıyorsun
Evet bende planımı yaptım bile ama... inşallah en kısa sürede uygulayabilirimayyyy ins canim inss. benim dayimin kizi tanisma yildonumlerinde hamile oldugunu ogrendi. kocasi galatasarayli. kucuk bi kutuya gsli bebek ayakkabisi koydu ve iş yerine yolladiiiadamcagiz hamile oldugunu anlamamiş ama
inş. canım çok sağol. ama aklında olsun diye söyleyeyim dedimvalla canım şuan kimseye gitmeyi düşünmüyorum bakalım kısmetttDilerim güzel sonuçlar alırsın bizlere de umut olursun
0.5 dereceye kadar Artış olabiliyor ateş artınca iş işten geçmiş oluyor. Ateş ölçme yönteminin en kötü tarafı bu işte ovulasyonu önceden kestiremiyorrsun sadece ertesi gün ateşte Artış oluyor ve sen dün ovulasyon oldu diyorsun bu Yüzden ovulasyon testi ile kullanmak en mantıklısı. Benim regl sürem kısa o Yüzden regl biter bitmez Çalışmalara başlıyorum ta ki ateş yükselene kadar Günaşırı. Sonra bırakıyorum.öyle yapınca teste pek ihtiyaç duymadım uzun Süren yada düzensiz olan arkadaşlar ovulasyon testi ile beraber kullanırsa bu yöntemi daha başarılı olurlarMesela ne kadar artıyo ateşin. Arttığı gün deneme olması lazım değilmi
Hayırlısı cnm umarım Ateş'in hiç düşmez sana bol Ateşli günler dilerimkesinlikle canım. benim bu ay öyle oldu mesela. ikisi de birbirini doğruladı ve tam 14. gün adet oldum
Ben anlamadım bu hesapları niye topluyoruz niye bölüyoruz kiEeee benim 31 gün, 3+1 4 eder 4. gün mü yapıcaz ıyyyy hasta oluyorum hala
maşallah canm gözün aydiin Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insKızlar sonucum geldi 11. Gün 200 14.gün değerim 686sanırım inanabilirim artık hamileyim galiba
Amin inşaAllah canım teşk ederim darısı sizlere olsun inşmaşallah canm gözün aydiin Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins
Gözün Aydın darısı bizlereKızlar sonucum geldi 11. Gün 200 14.gün değerim 686sanırım inanabilirim artık hamileyim galiba
ben hep senin dediğin gibi yapıyordum bu ay yumurtlama günlerinde 3 gün ust uste oldu bakalım ne olacakEVET CANIM BEN ÇOK DOKTOR GEZDİĞİM İÇİN YILLAR İÇİNDE
GENEL BİLGİ ŞU STRESTEN VE PROGRAMLAMADAN UZAK
1 HAFTA DA 3 KEZ İLİŞKİYE GİRMEK..
SPERM OLUŞMASI İÇİN 2 GÜN GEÇMESİ GEREKLİ
VE SPERMLER KADIN RAHMİNDE 3 GÜN YAŞADIĞI İÇİN HERGÜNE GEREK KALMIYOR
Anladım canım dil altından dijitalaynen cnm dil altından yasa vajinadan aslında en doğru ölçümler vajinadan yapılan.ama hijyen ve kolaylık açısından dil altı tercih ediliyor.bebek mağazalarında da bulabilirsin kulak yada alından ölçen tarz olmaz civalı da olmaz dijital Olmalı şuna benzer birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?