Ekliyorum canımYasemin5846 canım benimde tahmini bat 9 temmuz eklersen sevinirim
Canim insallah hayirlisi ile hamilelik vesilesi ile gelmezSağol canım Allah Razı olsun bat bugün :)
Canim ya bende senin esprilerine hayran kaldim muhtesemsinArkadaşım nasıl sabaha kadar bekleyeceksin? Nasıl uyuyacaksın. En kötü sonuç belirsizlikten iyidir. Öğren gitsin.negatifse de kısmet der iki Ağlar yoluna bakarsın.yine karar senin. Sabrına hayran kaldım
Cnm ne yapalım zaten mevzu ağır.hangi topiğe baksam heryer gebe kalamayan kadınlarla dolu.Canim ya bende senin esprilerine hayran kaldim muhtesemsin
İnşallah canım benim inşallah dualarimda kalbimde seninle rabbimiz tez zamanda hamis haberlerini vermeni nasip etsin inşallahİnşallah ablacım inan her anım dua ile geçiyor
Çok çok istiyorum
Bayramda annemlerin yanına gittiğimde müjde ile gitmek istiyorum
ARTIK usandım bebek yok açıklaması yapmaktan yine aynı sorularla karşılaşacağım
Her anımda Allah a yalvarıyorum
Rabbim ramazanın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah
bende ankaradayım cnm gittiğin hoca ozelmi tedavin ne kadara mal oldu bende cebeci tıp fakültesine gidiyodum ramazan dolayısıyla ara verdim o hocadamı burdaYok canım orda değilim ama hulusi hocayı tavsiye ederim çok iyi gerçekten başka merkezlerde olumsuzu görenler ona koşuyor
cnm peki ben takıldım kaldım bu konuda hep aynı seyi söylüyorum sperm dna hasarına baktırdınızmıGelemedi bi gaza gelemedi, illa her işi benim mi yapamam lazım:) Sayı kaç olmalı 22 olan bi arkadaşa varikosel ameliyatı yapmışlar ama bize gerek yok demişti drlar, hem üroloji hem benim dr um gayet iyi dedi. Buradan ne anlıyoruz hızlılığı değil işlevselliği, görev bilinci önemli
Aminnnnnn inşallahİnşallah canım benim inşallah dualarimda kalbimde seninle rabbimiz tez zamanda hamis haberlerini vermeni nasip etsin inşallah
Çok işe yariyor emin olabilirsin :)Cnm ne yapalım zaten mevzu ağır.hangi topiğe baksam heryer gebe kalamayan kadınlarla dolu.hepsi kırmızılarla Kafayı bozmuş durumda. rahimler olmuş oyuncak.bu durumda ortamı biraz yumuşatmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince ne yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?