Sahura kadar buralardayım okuyan olursa düşerim canımKizlar misafirim sanirim sahura kadar burda listeye bakamadim hala bilgisayari acip girmek ayip olur simsi kusurabakmayin size kaldii allah razi olsun vallahii operim
Başkent üniversitesi canım yarı özel diyelim 3600 tüp bebek artı ilaç tuttu toplamda 4500 felan sanırım en fazla 5000 dir canım senin ne kadar dediler alannda gerçekten çok iyi biraz kalabalık sadece ama çok dikkatli biri hiç birşeyi atlamamaya çalışıyorbende ankaradayım cnm gittiğin hoca ozelmi tedavin ne kadara mal oldu bende cebeci tıp fakültesine gidiyodum ramazan dolayısıyla ara verdim o hocadamı burda
@Cgpbas Derya canım naptın test yapacaktın/ / / İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
Masculin ========> 27 Temmuz
Canım bana özel msj ile doktorunu hastaneniBaşkent üniversitesi canım yarı özel diyelim 3600 tüp bebek artı ilaç tuttu toplamda 4500 felan sanırım en fazla 5000 dir canım senin ne kadar dediler alannda gerçekten çok iyi biraz kalabalık sadece ama çok dikkatli biri hiç birşeyi atlamamaya çalışıyor
Yarın inşallah bu listeden ilk olarak./ / / İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
Masculin ========> 27 Temmuz
Canım benim bende de kuruluk sorunu var birtek yumurtlama dönemlerinde kuruluk olmuyor sonrasında tekrar kuruluk ortaya çıkıyor sence bu dediginizin faydası olabilirim bana benim FSH 11 lerde doktorum olmaz demiyorum ama iyne tedavisi önerdi belki bu şekilde hamile de kalabilirdim :) hayirliysaArkadaşlar embie bin bahsettiği bu jel gerçekten etkili kullananlar 1 yada 2.denemede hamile kalmış. Preesed jel vajinal akıntının taklidini yaparak ortamın pH şunu ayarlıyor. Böylece spermlerin daha uzun yaşamasını ve yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.bu jeli araştırırken şunu da öğrenmiştim ki sağlıklı spermler kadar kalitesiz spermlerin de yumurtaya ulaşmasına sebep oluyormuş. Bu da sağlıksız gebelik anlamına geliyor.benim zaten 3 sağlıksız gebelik geçmişim var bu Yüzden kullanmaya cesaret edememiştim. Kullanıp kullanmamak siE kalmış karar sizin
Inş cnm dene bence iğneden önce kısmet belli mi olur.Canım benim bende de kuruluk sorunu var birtek yumurtlama dönemlerinde kuruluk olmuyor sonrasında tekrar kuruluk ortaya çıkıyor sence bu dediginizin faydası olabilirim bana benim FSH 11 lerde doktorum olmaz demiyorum ama iyne tedavisi önerdi belki bu şekilde hamile de kalabilirdim :) hayirliysa
Yeterki rabbimiz ol desin inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :))
canım her eczanede bulunuyor mu fiyatı nedir acabahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/preseed-kullananlar.222939/
Yorumlari da bir okuyun bence :)
ben bu jelden aldm ama bu ay ilac falan kullandigim icin korunmuştuk. Bakalm bu ay inşallah
Ben bulgaristanda yasıyorum cnm.canım her eczanede bulunuyor mu fiyatı nedir acaba
İnternetten hangi steydi canım benimBen bulgaristanda yasıyorum cnm.
burda int den siparis ettim 45 tl tutu.
Bendeki bu cnm
Hangi steden aldım bende bakayımBendeki bu cnm
Benim baktığım yüz kusur seninki 45 mis uygun senin aldığım steyi onun için de sordum canım benimGiti gidiyorda vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?