- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
İftarda çok sulu seyler ictim.. sabah ilk idrarla yapacam testi canım.. sabırsızlıkla bekliyorum sabahi
bizde devlet hastanesinin özel doktoruna gittik bende cok memnundum doktorum dan 3 cü kez asılama yaptırdım tutmadı ben sadece klomen ve catlatma iğnesi kullandım asılama oldugu için dkr ücretiyle birlikte 300 tl civarında ödedik ama tüp bebek olursa devlet karsılıyo 800 tl civarında tutuyomus özel dktora yaptırırsa +1100 tlde dktor alıyomus yani toplamda 2000 civarında tutuyo cnm daha hiç yaptırmadım igne falanda kullanmadım bakalım nasıp ne olacak bi daha gittiğimdeBaşkent üniversitesi canım yarı özel diyelim 3600 tüp bebek artı ilaç tuttu toplamda 4500 felan sanırım en fazla 5000 dir canım senin ne kadar dediler alannda gerçekten çok iyi biraz kalabalık sadece ama çok dikkatli biri hiç birşeyi atlamamaya çalışıyor
yaa bu konuda cok muzdaribim ben ilişki esnasında cok cok cnm yanıyo benim denemeleri bile zor yapıyoruz önceden böle bişey yoktu anlamadım aglayasım geliyo afedersinizInş cnm dene bence iğneden önce kısmet belli mi olur.
Canım sabah ilk idrarla yapın yazio.. sabah ilk işim buraya yazmak olacakKuzu_mm canım naptın test yapacaktın
İftarda çok sulu seyler ictim.. sabah ilk idrarla yapacam testi canım.. sabırsızlıkla bekliyorum sabahi
yaa bu konuda cok muzdaribim ben ilişki esnasında cok cok cnm yanıyo benim denemeleri bile zor yapıyoruz önceden böle bişey yoktu anlamadım aglayasım geliyo afedersiniz
50+50 ben aldım cnm
Hocanin adı ne cnm nerde muanehanesi?Başkent üniversitesi canım yarı özel diyelim 3600 tüp bebek artı ilaç tuttu toplamda 4500 felan sanırım en fazla 5000 dir canım senin ne kadar dediler alannda gerçekten çok iyi biraz kalabalık sadece ama çok dikkatli biri hiç birşeyi atlamamaya çalışıyor
Amin cnm inşallah....peki canım allah kabul etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?