yaa bu konuda cok muzdaribim ben ilişki esnasında cok cok cnm yanıyo benim denemeleri bile zor yapıyoruz önceden böle bişey yoktu anlamadım aglayasım geliyo afedersiniz
Canım benim de öyle oluyordu...
İlişkiden sonra yanma gibi zonkluyordu hatta...
Rahim ağzı yarası teşhisi kondu ama zor bi tedavi degil.. Hemen geçiyor...
en son gıttımde demiştim bişey yok demisti birde ben bir yıl öncesinde bartonin kist tedavisi oldum ondan olabilir kuruluktan dedi jel verdi onda spermlere zararı olur diye almadım bilmiyorum
yaa bu konuda cok muzdaribim ben ilişki esnasında cok cok cnm yanıyo benim denemeleri bile zor yapıyoruz önceden böle bişey yoktu anlamadım aglayasım geliyo afedersiniz
Cgpbas derya =====> 29 haziran
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz Damla 2015 =======> 9 Temmuz Svd1910 ==========> 9 Temmuz Veson ============>10 Temmuz Irmak10 ==========> 10 Temmuz Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt =========> 26 Temmuz
Portakales =======> 26 Temmuz
Masculin ========> 27 Temmuz[/QUOTE]
Ben bişey yapmıyorum ki canım
Sahura kadar okuyan olursa falan düşüyorum
Zaten ramazan olmasa yine düşemem bu saatte
Ama sizin emeğiniz çok gerçekten
Maşallah güzel liste yönetiyorsunuz.
Kimseye hak geçmiyor
Sabahı bekleyemedim sahurda yaptım testi...ve malasef koca bir tek cizgi çıktı.... ne diyeyim bu ayda kısmet değilmiş. Allah'im cok yipranmadan tez vakit muradimizi verir inşallah...
Sabahı bekleyemedim sahurda yaptım testi...ve malasef koca bir tek cizgi çıktı.... ne diyeyim bu ayda kısmet değilmiş. Allah'im cok yipranmadan tez vakit muradimizi verir inşallah...
Canım benim aile hekimim evde yapılan teste güvenme dedi en iyisi kan testi imiş hem nice hamileler kanda bile görünmüyor bebek 2-3 aylık olunca çıkıyor kanda imtahan dünyası o yüzden üzülme kana baktır adetin gelmezse sana ne güzel moral veriyorum ben bugün kan sonucumu bile almaya gitmedim bu kadar cesaretsizim işte
teşekkür ederim canım keşke böylr internette farklı farklı fiyatlarla isimlerle değilde eczanede satılsa insanın içine kurt düşürüyo bu durum hayırlısı olsun inşallah
Canım benim aile hekimim evde yapılan teste güvenme dedi en iyisi kan testi imiş hem nice hamileler kanda bile görünmüyor bebek 2-3 aylık olunca çıkıyor kanda imtahan dünyası o yüzden üzülme kana baktır adetin gelmezse sana ne güzel moral veriyorum ben bugün kan sonucumu bile almaya gitmedim bu kadar cesaretsizim işte