Yaa simdi yapsanda olur kiii heycanla bekliyorum bende sonucu canim insallah cift cizgi cikicak
Canım ama daha adet olmadın.
Çok gecikme yaşıyormuydun
Canım benim aile hekimim evde yapılan teste güvenme dedi en iyisi kan testi imiş hem nice hamileler kanda bile görünmüyor bebek 2-3 aylık olunca çıkıyor kanda imtahan dünyası o yüzden üzülme kana baktır adetin gelmezse sana ne güzel moral veriyorum ben bugün kan sonucumu bile almaya gitmedim bu kadar cesaretsizim işte
HAYIRLISI OLSUN TATLIM AMA ADETE KADAR HALA ÜMİT VAR, KAN TESTİ YAPTIR MUTLAKA
Canım bencede erkenden umutsuzluğa kapılıyorsun. İdrar testi hemen sonuç vermiyor arkadaşların söylediği gibi. İnşallah hayırlısı ile hamilesindir bu ay
Canım sakin ol , üzülme napalım hepsi Allahtan hem daha hasta olmadın, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canım kuru olması hamile kalımına engel.. Özellikle Pre-seed diye bi jel var hem kurulugu gideriyor hem spermlerin daha kolay tutunmasını sağlıyor onu deneyebilirsin..
Hayırlısı olsun canmm... Canın sagolsun ne diyelim
Tugba ve makbule icin 250/250 liyorum ama bende neden uzgun surat var oyle
İki gundur asiri bel agrim var hissettiniz dedim heraldeHahahahah bilmiyorum canım sanırım koydugumuz noktalar ve parantez birleşmiş..
Düzelttim şimdii :)
İki gundur asiri bel agrim var hissettiniz dedim heraldekorkuyorum ya insaallah bisey olmaz
Sakq yapiyorum canim ilk dusugumu boyle yogun bel agrisiyla yasadim ondan bi korku sardi icimi esimede bisey diyemiyorum kiziyor rahat ol biraz diyeYOk kuzum ne alakası var...
Korkma hamilelikte bel agrısı normaldir...
Sakq yapiyorum canim ilk dusugumu boyle yogun bel agrisiyla yasadim ondan bi korku sardi icimi esimede bisey diyemiyorum kiziyor rahat ol biraz diye
aynen ramazanda etkiliyor tabi 12-1' de yat2,5ta kalk 4 te yat 6 da kalk
allah yardımcınız olsun valla.. İyi dayanıyorsunuz. ben oruç tutamıyorum.8 haftalık hamileyim.
Rabbim sizlerle beraber isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsiiin inşallahhhhhhhhhhhhh
inşallah canımsende hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah miniğini .
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @RAVZATUĞBA(tuğba) ve @ BUDAGEÇERYAHU(makbule)arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50.............................. ...... 250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)...... .
3=YASEMİN......................... ........
4=DAMLA_22.......... ......................
5=ZEYNEB21(zeynep):...........
6=TUBATESBİH............................
7=EMBİE ..................... ................
8=DEBORAH26(özgen)... ............250/250
9=WHİTEROSE00.........................
10=PORTAKALES(burcu)............250/250
11= CGPBAS DERYA.....................250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)...........400/400
13=DAMLA2015(öznur)..............
14=ARZM61.................................
15=OZNUR65(öznur):...........250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar):....250/250
17=SEVMKEE(sevim)...................
18=FIRDEVSCANSUcansu).....250/250
19= IRMAK10(merve)......................250/250
20=RUKALL......................................250/250
21=ELİFAHSEN02ESRA).........250/250
22=UMUTTTTT (emel).....................250/250
23=TSEFEM28(tuğba).....................
24=MAJESTELERİ........ ..................
25=KİMYAGER1508(derya)............
26=ZEYNEP0682(zeynep)............... .250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba).......... ......
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).......250/250
29=PAPYONKİLİKLİ ...................... 250/250
30=MASCULİN(ayşe).....................
31=SVD1910(hatice)...................... 300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem)......300/300
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......250/250
34=YAVRUKARTALİM...... ..........
35=SABİS35(sabiha)...... ..............
36=ESK26Z:...........................250 /250
37=ASİLZADE02 (ayşe)..............
38=KARACAMDN(medine)........250/250
39=VESON(tuğba)............ ......... 250 /250
40=687403_İGT(gülay)...............250/250
41=FRDAA(ferda).....................
42=AMİNEASYAEYMEN...........250/250
KALAN......................... 5.000 / 5.000
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
Listeye bende katilabilirmiyim?
Kızlar test sonucum geldi negatif
Ben ağlamaktan eşimde beni teselli edip ağlamaktan mahvoldu aşılama için çok ümitliydik ama olmadı kısmet değilmiş tedaviye ara verdim gitmeyi düşünmüyorum daha doktora
Canım zaten banada aşılamadan sonra 1 ay ara ver dedi sonra karar veririz ne yapacağımıza demişti. Bkarsın kendiliğinden oluverir bu ay dikkatini başka şeylere vermeye çalış ben öyle yapmaya çalışacağım bu ay, başarabilirsem.Kızlar test sonucum geldi negatif
Ben ağlamaktan eşimde beni teselli edip ağlamaktan mahvoldu aşılama için çok ümitliydik ama olmadı kısmet değilmiş tedaviye ara verdim gitmeyi düşünmüyorum daha doktora
Haklısın öyle ama insan ister istemez bi bunalıma giriyor inanın ağlamaktan telefonun ekranı ıslandı yaaa ne kadar teselli etsemde kendimi gözyaşlarım kendinden akıyorAma yapmayın canım böylee yaaa...
Canınız sağolsun... Kısmet vakti saati değilmiş demek ki... Rabbim gönlünüzü ferahlatsın ne diyimm
Bnde yazdıklarını okurken ağladım. ne kadar sulu göz olduk yarabbim böle. hiçbi sözün tesellisi kıymeti yok şuan senin için. beklemek zor beklemek yorucu. ama elden de birşey gelmiyo ki canım. Allahm bizi daha fazla aratmasın. olmayacaksa da dayanma gücünü sabrını versin hepimize.Kızlar test sonucum geldi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?