ahh canm hemde nasıl, bu gece ilk kez sahura kalktım ve acaip uykusuzum. bi mail yazıp bi buraya yazıyorumgünaydın ev hanımı olmak vardı şimdi acayip uyku modundayım :)
keşkeeeeeeeeeee :)Günaydın kızlar alın benden de o kadar bende çok zor kalktım bugün şurda yumuşacık bi yatak serin çarşaflar olsaydı keşke:)
Kızlar ya son listeyi bi kopyalayıp yapıştırsanıza cevap a benim olmuyor, bozuluyor neden öyle oldu anlayamadım siz bi yapın olmadı oradan devam ederim
Günaydın kızlar alın benden de o kadar bende çok zor kalktım bugün şurda yumuşacık bi yatak serin çarşaflar olsaydı keşke:)
keşkeeeeeeeeeee :)
hahahah benim ki hızıriyeee...ovvv beybisi senindemi göbek adın hızır:)
ooo şanslı günündesin desene
en son gıttımde demiştim bişey yok demisti birde ben bir yıl öncesinde bartonin kist tedavisi oldum ondan olabilir kuruluktan dedi jel verdi onda spermlere zararı olur diye almadım bilmiyorum
Sabahı bekleyemedim sahurda yaptım testi...ve malasef koca bir tek cizgi çıktı.... ne diyeyim bu ayda kısmet değilmiş. Allah'im cok yipranmadan tez vakit muradimizi verir inşallah...
günaydın ev hanımı olmak vardı şimdi acayip uyku modundayım :)
ayyyyy.. keşkee ev hanımı olsaydık.. öyle zor geliyor ki. sabah kalkıp, minibüse binip ayakta işe gidip yol yürümek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?