Cnm elbette faydası olur o jelin görevi zaten bu ama Bahsettiğim risk Her zaman var.servikal akıntı artması için bol su içmeni öneririm çünkü akıntı bütün vücut sıvılarında olduğu gibi su ile beslenir hergün enaz iki litre su tüket farkı görürsün.yumurtlamadan sonra kuru olmadı gayet normal bu hemen hemen herkeste böyle olur endişelenmeCanım benim bende de kuruluk sorunu var birtek yumurtlama dönemlerinde kuruluk olmuyor sonrasında tekrar kuruluk ortaya çıkıyor sence bu dediginizin faydası olabilirim bana benim FSH 11 lerde doktorum olmaz demiyorum ama iyne tedavisi önerdi belki bu şekilde hamile de kalabilirdim :) hayirliysa
Yeterki rabbimiz ol desin inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :))
Soldaki cnm
Yurtdışı fiyatları daha uygun olabilir.ordan tr yeye spariş verilir ama bu sefer ekstra masraflar çıkıyor bildiğim kadarı ile bir de postaya geliyor ürün gidip kendin Alman filan gerekiyor.emin Değilim ama öyle diye biliyorumBenim baktığım yüz kusur seninki 45 mis uygun senin aldığım steyi onun için de sordum canım benim
evet canım yurtdışı siparişlerde maalesef extra masraf var fakat kullanıp hamile kalanların yorumlarıda tr den almayın der gîbi sanki bende kararsız kaldım tr deki fiyatlar oldukça değişken 139-250 tl gibi rakamlar var.bu konuda fikir edinenilirsek paylaşalım birbirimizleYurtdışı fiyatları daha uygun olabilir.ordan tr yeye spariş verilir ama bu sefer ekstra masraflar çıkıyor bildiğim kadarı ile bir de postaya geliyor ürün gidip kendin Alman filan gerekiyor.emin Değilim ama öyle diye biliyorum
Canım bulursanız uygun fiyat banada haber verin bende mutlaka almak istiyorum :)evet canım yurtdışı siparişlerde maalesef extra masraf var fakat kullanıp hamile kalanların yorumlarıda tr den almayın der gîbi sanki bende kararsız kaldım tr deki fiyatlar oldukça değişken 139-250 tl gibi rakamlar var.bu konuda fikir edinenilirsek paylaşalım birbirimizle
Aynen bende bu fiyatları gördüm akşam uygun bulursanız banada haber verin bende almak istiyorum :)evet canım yurtdışı siparişlerde maalesef extra masraf var fakat kullanıp hamile kalanların yorumlarıda tr den almayın der gîbi sanki bende kararsız kaldım tr deki fiyatlar oldukça değişken 139-250 tl gibi rakamlar var.bu konuda fikir edinenilirsek paylaşalım birbirimizle
AA demek öyle ozaman normal mis demektir superrCnm elbette faydası olur o jelin görevi zaten bu ama Bahsettiğim risk Her zaman var.servikal akıntı artması için bol su içmeni öneririm çünkü akıntı bütün vücut sıvılarında olduğu gibi su ile beslenir hergün enaz iki litre su tüket farkı görürsün.yumurtlamadan sonra kuru olmadı gayet normal bu hemen hemen herkeste böyle olur endişelenme
benimde canim aynen cok canm yaniyor gercekten bebek icin katlaniyorum resmenyaa bu konuda cok muzdaribim ben ilişki esnasında cok cok cnm yanıyo benim denemeleri bile zor yapıyoruz önceden böle bişey yoktu anlamadım aglayasım geliyo afedersiniz
Cok gecmis olsun.Allah sifa versin bu ayin hurmetine....
Insallah cektigi sıkıntılar gunahlarina kefaret olur canim.
AMİN TŞK EDERİMGeçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşallah
HAYIRLISI OLSUN TATLIM AMA ADETE KADAR HALA ÜMİT VAR, KAN TESTİ YAPTIR MUTLAKASabahı bekleyemedim sahurda yaptım testi...ve malasef koca bir tek cizgi çıktı.... ne diyeyim bu ayda kısmet değilmiş. Allah'im cok yipranmadan tez vakit muradimizi verir inşallah...
Canım bencede erkenden umutsuzluğa kapılıyorsun. İdrar testi hemen sonuç vermiyor arkadaşların söylediği gibi. İnşallah hayırlısı ile hamilesindir bu aySabahı bekleyemedim sahurda yaptım testi...ve malasef koca bir tek cizgi çıktı.... ne diyeyim bu ayda kısmet değilmiş. Allah'im cok yipranmadan tez vakit muradimizi verir inşallah...
Canım sakin ol , üzülme napalım hepsi Allahtan hem daha hasta olmadın, Allah hepimizin yardımcısı olsun...Sabahı bekleyemedim sahurda yaptım testi...ve malasef koca bir tek cizgi çıktı.... ne diyeyim bu ayda kısmet değilmiş. Allah'im cok yipranmadan tez vakit muradimizi verir inşallah...
günaydın,
çalışanlar ayakta, ev hanımları yatakta :) yeni liste için 300/300 yazabilirsiniz.
tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?