Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım çok üzgünüm umudunu kaybetme, Allahım yardımcın olsun eşini de düşün bak o da ne kadar üzgün birbirinize destek olun canım herşey Allahtan...

Hocanin adı ne cnm nerde muanehanesi?
Muayenehanesi yok canım başkent üniv. De oranın tüp bebek merkezini o kurmuş yıllar önce hoca hulusi bülent zeyneloğlu int bakabilirsin tek sıkıntı beklemek ama buna oradaki herkes razı arı gibi çalışan biri ve çok titiz ilk muayenede ne yapıcağını anlatıyor ama sonrakilerde kontrollerle geçiyor her defasında uzun uzun konuşma beklemeyin çok yoğun ama hiç bir ayrıntıyı geçmiyor herşey kafasında hiç unutmuyor int bi araştır yorumları bende en son çare olarak gittim hemen tüpe geçmedi öncesinde 2 aydır tedavi uyguladı rahimi hazırlamam lazım dedi emin olmadan hiç bişey yapamam dedi bencede en doğrusu bu ben daha önce buranın en ünlü özellerinede gittim hepsi para için hemen girişti ve sonuç negatif oldu sonuca odaklanıp dok. Güvenmek lazım biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur yaseminciğimede faydası olur umarım

Haklısın canım bende kendimi salıyorum artık bu saatten sonra nasip kısmet Kün fe yekün Allahım sen bize dayanma gücü ver

Sağol canım arkadaşım eksik olma amin inşallah eşimde o kadar yıpranmış ki ağlamama dayanamadı oda ağladı yatağa uyumaya gidiyor kalkıp gelip bana sarılıp öpüyor ağlama üzülme diye ama oda ağlıyor offffff çok zor yaaa

canlar bu aralar eşimle biraz limoniyiz iş yerindeki bayan personeller yuzunden cok yılışıklar eşimde 3 yaşindaki cocuga bile hayir diyemiyor neyse . hayrolsun ruyamda kk yı goruyorum . listenin altina şey yazmissiniz "eşinin iş yerinde bayanlarla 3 defa yanliş hareketi olan bayanlar listeden çikarilacaktir " nasi uzuluyorum bak senin yuzunden listeden çikarildim falan

YANİ EN MANTIKLISI BU GİBİ GÖRÜNÜYOR CANIM

ALLAHIM NASIL BİR RÜYA BU

hayır olsun

canim ya o negatif insani o an yikiyor kiyamam ben sana rabbim ne olur nasip et yüzümüzü güldür

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM. AMA BU KADAR YIPRATMA KENDİNİ . VAKTİ ZAMANI VARDIR. DAHA HAYIRLI BİR ZAMANDA GELECEKTİR İNŞALLAH

BU OLUMSUZ DURUMDA İNSAN OLUMLU DURUMLARI ÇOK FARKEDEMİYOR CANIM. AMA ŞUNADA ŞÜKRET Kİ EŞİN SENİN DUYGULARINI PAYLAŞIYOR AĞLIYOR ÜSTELİK. ÇOĞU BAYAN GÖZYAŞLARIN EŞİNİN YANINDA AKITAMAZ BİLE. ALLAHIM EŞİNLE MUHABBETİNİZİ DAHADA ARTIRSIN İNŞALLAH VE BU GÜZEL EVLİLİĞİ BEBEKLERLE TAÇLANDIRSIN İNŞALLAHH.

@RAVZATUĞBA(tuğba) ve @ BUDAGEÇERYAHU(makbule) arkadaşlar için 250/250 alıyorum.Allahım hayırlısı ile dularını kabul etsin inşallah
Amin amin allah razı olsun, rabbim en hayırlı şekilde en kısa zamanda hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Haaahaaaa hayrolsun bilinç altı harman yapmış:) Eşinin iş yerindeki olay can sıkıcıymış bence eşini çek uyar mesafeli ve soğu davransın ki seninde aklın kalmasın, 3 yaşındaki çocuğa hayır demekle iş yerindeki yılışık bayan arkadaşa hayır demek farklıdır. Birde bunlara takılıp da üzülme canım...

canim ya o negatif insani o an yikiyor kiyamam ben sana rabbim ne olur nasip et yüzümüzü güldür
Amin canım inşallah inşallah Rabbim acı bize
ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM. AMA BU KADAR YIPRATMA KENDİNİ . VAKTİ ZAMANI VARDIR. DAHA HAYIRLI BİR ZAMANDA GELECEKTİR İNŞALLAH
İnşallah insan ister istemez bir yıkılıyor bir iki güne toparlarım inşallah kendimi
Allahım ondan bir değil binlerce kez razı olsun evet çok düşkündür oda bana Kıyamaz amin inşallah evimizin neşesi mucizemizi göndersin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…