Canım çok üzgünüm umudunu kaybetme, Allahım yardımcın olsun eşini de düşün bak o da ne kadar üzgün birbirinize destek olun canım herşey Allahtan...Kızlar test sonucum geldi negatif
Ben ağlamaktan eşimde beni teselli edip ağlamaktan mahvoldu aşılama için çok ümitliydik ama olmadı kısmet değilmiş tedaviye ara verdim gitmeyi düşünmüyorum daha doktora
Muayenehanesi yok canım başkent üniv. De oranın tüp bebek merkezini o kurmuş yıllar önce hoca hulusi bülent zeyneloğlu int bakabilirsin tek sıkıntı beklemek ama buna oradaki herkes razı arı gibi çalışan biri ve çok titiz ilk muayenede ne yapıcağını anlatıyor ama sonrakilerde kontrollerle geçiyor her defasında uzun uzun konuşma beklemeyin çok yoğun ama hiç bir ayrıntıyı geçmiyor herşey kafasında hiç unutmuyor int bi araştır yorumları bende en son çare olarak gittim hemen tüpe geçmedi öncesinde 2 aydır tedavi uyguladı rahimi hazırlamam lazım dedi emin olmadan hiç bişey yapamam dedi bencede en doğrusu bu ben daha önce buranın en ünlü özellerinede gittim hepsi para için hemen girişti ve sonuç negatif oldu sonuca odaklanıp dok. Güvenmek lazım biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur yaseminciğimede faydası olur umarımHocanin adı ne cnm nerde muanehanesi?
Haklısın canım bende kendimi salıyorum artık bu saatten sonra nasip kısmet Kün fe yekün Allahım sen bize dayanma gücü verCanım zaten banada aşılamadan sonra 1 ay ara ver dedi sonra karar veririz ne yapacağımıza demişti. Bkarsın kendiliğinden oluverir bu ay dikkatini başka şeylere vermeye çalış ben öyle yapmaya çalışacağım bu ay, başarabilirsem.
Sağol canım arkadaşım eksik olma amin inşallah eşimde o kadar yıpranmış ki ağlamama dayanamadı oda ağladı yatağa uyumaya gidiyor kalkıp gelip bana sarılıp öpüyor ağlama üzülme diye ama oda ağlıyor offffff çok zor yaaaBnde yazdıklarını okurken ağladım. ne kadar sulu göz olduk yarabbim böle. hiçbi sözün tesellisi kıymeti yok şuan senin için. beklemek zor beklemek yorucu. ama elden de birşey gelmiyo ki canım. Allahm bizi daha fazla aratmasın. olmayacaksa da dayanma gücünü sabrını versin hepimize.
Aynen Allah razı olsun canım çok sağol evet elimden dua etmekten başka çarem yokCanım çok üzgünüm umudunu kaybetme, Allahım yardımcın olsun eşini de düşün bak o da ne kadar üzgün birbirinize destek olun canım herşey Allahtan...
YANİ EN MANTIKLISI BU GİBİ GÖRÜNÜYOR CANIMKızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için. Siz olmasanız yorumlarınız olmasa şaşkın ördek gibi dolanırdım sanırım. Şimdi biraz daha bilinçliyim.
Daha hasta olmadım ama belirtileri hissediyorum olmadı diyorum ama Allah'tan ümit kesilmez tabi.
Birde söyle bir durumumda var geçen ay sat 2 hazirana göre hesapladığımda bat 29 oluyodu ama 2 haziranda tam tam sökülmemişti. 4 ünde sökülmüştü. O zaman sat 4 haziran diye hesaplarsam bat 1 temmuz oluyor. O yüzden kan testi için erken diyorum. Hasta olana kadar bekleyeyim diyorum.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
canlar bu aralar eşimle biraz limoniyiz iş yerindeki bayan personeller yuzunden cok yılışıklar eşimde 3 yaşindaki cocuga bile hayir diyemiyor neyse . hayrolsun ruyamda kk yı goruyorum . listenin altina şey yazmissiniz"eşinin iş yerinde bayanlarla 3 defa yanliş hareketi olan bayanlar listeden çikarilacaktir " nasi uzuluyorum bak senin yuzunden listeden çikarildim falan
canlar bu aralar eşimle biraz limoniyiz iş yerindeki bayan personeller yuzunden cok yılışıklar eşimde 3 yaşindaki cocuga bile hayir diyemiyor neyse . hayrolsun ruyamda kk yı goruyorum . listenin altina şey yazmissiniz"eşinin iş yerinde bayanlarla 3 defa yanliş hareketi olan bayanlar listeden çikarilacaktir " nasi uzuluyorum bak senin yuzunden listeden çikarildim falan
canim yaKızlar test sonucum geldi negatif
Ben ağlamaktan eşimde beni teselli edip ağlamaktan mahvoldu aşılama için çok ümitliydik ama olmadı kısmet değilmiş tedaviye ara verdim gitmeyi düşünmüyorum daha doktora
ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM. AMA BU KADAR YIPRATMA KENDİNİ . VAKTİ ZAMANI VARDIR. DAHA HAYIRLI BİR ZAMANDA GELECEKTİR İNŞALLAHKızlar test sonucum geldi negatif
BU OLUMSUZ DURUMDA İNSAN OLUMLU DURUMLARI ÇOK FARKEDEMİYOR CANIM. AMA ŞUNADA ŞÜKRET Kİ EŞİN SENİN DUYGULARINI PAYLAŞIYOR AĞLIYOR ÜSTELİK. ÇOĞU BAYAN GÖZYAŞLARIN EŞİNİN YANINDA AKITAMAZ BİLE. ALLAHIM EŞİNLE MUHABBETİNİZİ DAHADA ARTIRSIN İNŞALLAH VE BU GÜZEL EVLİLİĞİ BEBEKLERLE TAÇLANDIRSIN İNŞALLAHH.Sağol canım arkadaşım eksik olma amin inşallah eşimde o kadar yıpranmış ki ağlamama dayanamadı oda ağladı yatağa uyumaya gidiyor kalkıp gelip bana sarılıp öpüyor ağlama üzülme diye ama oda ağlıyor offffff çok zor yaaa
Amin amin allah binlerce kez razı olsun canım.rabbim buradaki herkese inşallah en kısa zamanda hayırlı, salih saliha imanlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Amin amin allah razı olsun, rabbim en hayırlı şekilde en kısa zamanda hepimizin dualarını kabul etsin inşallah@RAVZATUĞBA(tuğba) ve @ BUDAGEÇERYAHU(makbule) arkadaşlar için 250/250 alıyorum.Allahım hayırlısı ile dularını kabul etsin inşallah
Haaahaaaa hayrolsun bilinç altı harman yapmış:) Eşinin iş yerindeki olay can sıkıcıymış bence eşini çek uyar mesafeli ve soğu davransın ki seninde aklın kalmasın, 3 yaşındaki çocuğa hayır demekle iş yerindeki yılışık bayan arkadaşa hayır demek farklıdır. Birde bunlara takılıp da üzülme canım...canlar bu aralar eşimle biraz limoniyiz iş yerindeki bayan personeller yuzunden cok yılışıklar eşimde 3 yaşindaki cocuga bile hayir diyemiyor neyse . hayrolsun ruyamda kk yı goruyorum . listenin altina şey yazmissiniz"eşinin iş yerinde bayanlarla 3 defa yanliş hareketi olan bayanlar listeden çikarilacaktir " nasi uzuluyorum bak senin yuzunden listeden çikarildim falan
Bende gorunce o surati korktum canimm birseyin yok degilmi esram canimTugba ve makbule icin 250/250 liyorum ama bende neden uzgun surat var oyle
Amin canım inşallah inşallah Rabbim acı bizecanim yao negatif insani o an yikiyor kiyamam ben sana rabbim ne olur nasip et yüzümüzü güldür
İnşallah insan ister istemez bir yıkılıyor bir iki güne toparlarım inşallah kendimiÇOK ÜZÜLDÜM CANIM. AMA BU KADAR YIPRATMA KENDİNİ . VAKTİ ZAMANI VARDIR. DAHA HAYIRLI BİR ZAMANDA GELECEKTİR İNŞALLAH
Allahım ondan bir değil binlerce kez razı olsun evet çok düşkündür oda bana Kıyamaz amin inşallah evimizin neşesi mucizemizi göndersin RabbimBU OLUMSUZ DURUMDA İNSAN OLUMLU DURUMLARI ÇOK FARKEDEMİYOR CANIM. AMA ŞUNADA ŞÜKRET Kİ EŞİN SENİN DUYGULARINI PAYLAŞIYOR AĞLIYOR ÜSTELİK. ÇOĞU BAYAN GÖZYAŞLARIN EŞİNİN YANINDA AKITAMAZ BİLE. ALLAHIM EŞİNLE MUHABBETİNİZİ DAHADA ARTIRSIN İNŞALLAH VE BU GÜZEL EVLİLİĞİ BEBEKLERLE TAÇLANDIRSIN İNŞALLAHH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?