Ohh cok sukur canimmm sen iyi ol masallahhh canimmYok canim benim cok sukur iyiyim yanlislik olmussen nasilsin napiyosun
Canim insallah en kisa zamanda gozyaslariniz mutluluk gozyasi olur...seni cok iyi anliyrm...5 yillik evliyim 4 kere asilama yaptirdim hep negatif...hastanede negatif sonucunu elime alinca o gozyasinin icimi yakarak geldigini hic unutamam...Ama umudunu kaybetme adet olmayi bekliyrm tup bebek deniycem Rabbimin izniyle...kendini toparlamaya calis...Kızlar test sonucum geldi negatif
Ben ağlamaktan eşimde beni teselli edip ağlamaktan mahvoldu aşılama için çok ümitliydik ama olmadı kısmet değilmiş tedaviye ara verdim gitmeyi düşünmüyorum daha doktora
Canlarim ben bu ay calisma yapacagiz ama nasik bir yol izlemem gerek bana yardimci olirmusunuz
Anladimmm canim tesekkur ederimm aynen ole kocama soramiyorum ama o insallh bnm gibi degildir ama bu ay kafamdan silerek bebek konusunu esimle calisma yapmacagimmm hayirlsiula burdaokunan dualrin hurmetine hamisss olacagizz rabbimiz izniyleTam olarak yapman gereken canım senin için kopyaladım...
"Hamilelik için çiftlere haftada iki üç kere ilişkide bulunmalarını öneririz. Ama asla bir sınırlandırma da getiremeyiz, ilişki herhangi bir dış etki olmaksızın doğal akışı içinde kendiliğinden olmalıdır. Sonuçta ilişki sıklığı anne baba olma şansını büyük ölçüde etkilemez.
Bir de olayın psikolojik yönü var tabii. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerde hem erkek hem de kadın ilişki sırasında rahat ve arzulu olmalı, doğal akışına bırakmalı, kendilerini çocuğa şartlandırmamalıdır. Çünkü bu durum stres yaratır. Stres de hormon dengesini bozar. Gebe kalmak için gün sayan o gün geldiğinde içinde bir cinsel arzu olmasa da hamile kalmak için ilişkiye giren kadının da hamile kalması zordur."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?