Ne güzel anlatmışsın canım yaa anlatınca gerçekten kendimi gördüm benim eşim de aynı anlattığın gibi beni teselli eder öper sarılır üzülme der beni teselli ediyor ben onu hiç düşünmüyorum duyguları nedir ne hisseder ne kadar düşüncesiz ve ne kadar bencilim Rabbimin gözümün önünde verdiği güzelliği göremiyorum Rabbim imtahanımızı kolay etsin inşallah
Bir denemek istiyorum nasip inşallah olur artık doğal yolları denemek istiyorum
Denırah26 tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin değerin çok güzel yeterki istenen artışı göstersin.9 la başlayanlar var hadi maşallah diyelim darısı bizlere
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz Damla 2015 =======> 9 Temmuz Svd1910 ==========> 9 Temmuz Veson ============>10 Temmuz Irmak10 ==========> 10 Temmuz Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Masculin =========> 27 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz
Denırah26 tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin değerin çok güzel yeterki istenen artışı göstersin.9 la başlayanlar var hadi maşallah diyelim darısı bizlere
Huuuu huuuu
Valla aklimdaydin is+ramazana baglayip girmiyor heralde dedim :)
Megersem neler yapiyomussun
Degerin bata 3,4gun kala iyi bence ama sana ne desem ikna edemem.Benim 1 hafta gecince 137 di.Bana gore cok dusuktu doktora gore normal.Agladim sizladim konu bile actim...Rabbim nasip etti tutundu bebis teyzesi cinsiyet ogrencez nerdeyse...
Hic moralini bozma dinlenmeye bak koy elini karnina salavat oku ayetel kursi oku insallah bebegin seninle
Huuuu huuuu
Valla aklimdaydin is+ramazana baglayip girmiyor heralde dedim :)
Megersem neler yapiyomussun
Degerin bata 3,4gun kala iyi bence ama sana ne desem ikna edemem.Benim 1 hafta gecince 137 di.Bana gore cok dusuktu doktora gore normal.Agladim sizladim konu bile actim...Rabbim nasip etti tutundu bebis teyzesi cinsiyet ogrencez nerdeyse...
Hic moralini bozma dinlenmeye bak koy elini karnina salavat oku ayetel kursi oku insallah bebegin seninle
Yok canm çokta güzel arttı .. Ama bi tatsizlik yasadim sadece . bosver beni. :)
inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağına alırsın meleğini . yenidir daha 68ken 3 haftalık falan demişti doktorum. Çok sevindim gerçekten maşallah maşallah
canım tebrikler benimde 3 gün kala 49 çıkmıştı 3 gün sonra adet günü 137 inşallah artacak içini ferah tut . aman tsh için ilacını aksatma sakın gebelikte çok önmli ben on beş günde bir baktırıyodum bu ay yirminci gün baktırdım 7ye yükselmiş doktorum hemen dozu arttırdı