Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Dene arkadaşım
En azından denedim dersin aklında kalmaz

Denırah26 tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin değerin çok güzel yeterki istenen artışı göstersin.9 la başlayanlar var hadi maşallah diyelim darısı bizlere

]/ // // İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ

Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Deborah26 =======> 4 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz

Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz

Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Masculin =========> 27 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz

Denırah26 tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin değerin çok güzel yeterki istenen artışı göstersin.9 la başlayanlar var hadi maşallah diyelim darısı bizlere
Allah razı olsun canım teşekkür ederim darısı başına inşallah artar dualarınızı esirgemeyin.

Tabi baya dikkatli yapmak lazim sicak su buhar sonucta bele battaniye saripta yapiliyormus sanirim

Canım çocuk yapıyomuşum ben meğersem
Huuuu huuuu
Valla aklimdaydin is+ramazana baglayip girmiyor heralde dedim :)
Megersem neler yapiyomussun
Degerin bata 3,4gun kala iyi bence ama sana ne desem ikna edemem.Benim 1 hafta gecince 137 di.Bana gore cok dusuktu doktora gore normal.Agladim sizladim konu bile actim...Rabbim nasip etti tutundu bebis teyzesi cinsiyet ogrencez nerdeyse...
Hic moralini bozma dinlenmeye bak koy elini karnina salavat oku ayetel kursi oku insallah bebegin seninle

INŞALLAH dualarımızı esirgemeyin benden.

NE oldu sonra senin artmadımı?
Yok canm çokta güzel arttı .. Ama bi tatsizlik yasadim sadece . bosver beni. :)
inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağına alırsın meleğini . yenidir daha 68ken 3 haftalık falan demişti doktorum. Çok sevindim gerçekten maşallah maşallah

NE oldu sonra senin artmadımı?
canım tebrikler benimde 3 gün kala 49 çıkmıştı 3 gün sonra adet günü 137 inşallah artacak içini ferah tut . aman tsh için ilacını aksatma sakın gebelikte çok önmli ben on beş günde bir baktırıyodum bu ay yirminci gün baktırdım 7ye yükselmiş doktorum hemen dozu arttırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…