- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
canım ben iki ay önce çektirdim 80 küsür yaşında bi teyzeye bebeği olmayanlar gidermiş hep çok kolay hatta rahatlatıcı bir işlem o teyze belimi çektikten sonra adetin 7-8-9. Günleri suya maydonoz papatya kekik ısırgan otu koy birer tutam kaynat buharına otur 10. Gün aynı malzemeyi süte koy otur dedi yaptım ben bunları fakat hamile kalmadım . İnşallah sana vesile olurBu bel çektirme nasıl oluyor daha önce yine duymuştum acaba yararı olur mu nasıl bir şey belini küt diye falan mı çekiyorlar nasıl oluyor
canım ya bu hulusi hoca eskişehir acıbademdeki hulusi hoca mıDoktorumu degistirmeyi Hulusi hocayi arayayim diyorum
tatlımcım gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşım adetine üç gün kala kanda baktırmıştı ve sonuç 7 di. Kadın doğurduda kızı nezle bile oldu bu kış :)) seninki bu durumda üçüz bile olabilirCanım beta hcg değeri:)
canım bende bi ebeye gidip süt buharı denedim tüplerim acık oldugu halde bilinli yapılmazsa cok tehlikeli tüpleri acıyım derken yumurtalıklar zarar görebilir sana tavsiyem deneme cunku sutte bakteri oldugu için bende mantar olustu ve cok cektim kurtulmak için bi akrabamız var ilk cocugu oldu ikincisini 7 aylık ölü dogum yaptı ve o sırada tüpleri tıkanmıs kac doktora gittiyse senin cocugun olmaz tüpler tıkalı demişler hersey bi vesileya birine gitmiş ve o ıstırgan otunu yemesini tavsiye etmiş tazesini adetle baslayıp 15 gün ekmegin arasında yemiş ve tüpleri acılıp o ay hamile kalmıs bi zararının olmadıgını faydasının oldugunu biliyorum sende dene cnm belki bi vesile olur uzunca yazdım ama inşallah acıklayıcı olmusturSANKİ O ZAMAN DELİ CESARETİ VARDI GİBİ GELİYOR. NE BİLİYİM RAHİME FALAN SICAK GİDİNCE ZARARI OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TÜPLERİN AÇILMASI İÇİN 1 YILI AŞKIN BİR ZAMANDIR SARAÇOĞLU KÜRLERİ KULLANDIM
ayyyy canımmmm cok sevindim rabiim tamamına erdirsin insallah darısı bizim basımıza aminnnYaaa ama milletin 140 200 cikiyor benim 50.
Vay beeee burcu goruyomusun çok şükür darısı sana burdaki arkadaşlarımin isteyenlerin basina olsun.
Bende canım ama deniycem inşallah başarırımİnşallah atarsın kafandan canım
Ben yapamıyorum
Canım mm değerin kat kat artsın sağlığıyla gelsin minigin... kucağına almayı nasip etsin rabbimiz insallahhhhINŞALLAH dualarımızı esirgemeyin benden.
SVD1910(hatice)..
MRYMOGZTRK(meryem)..
Arkadaşlarımıza 500 er yüz eklersiniz canım benim allahım kabul etsin inşallah
SVD1910(hatice)..
MRYMOGZTRK(meryem)..
Arkadaşlarımıza 500 er yüz eklersiniz canım benim allahım kabul etsin inşallah
ben 150/150 okuyorum canımkızlar duayı biraz bölüşelim mi?
İsteyen biraz alsın...
canım +250/+250 aldım benkızlar duayı biraz bölüşelim mi?
İsteyen biraz alsın...
Papyonkılıklı ve masculin için 250'şer okudum.hatice ve meryem içinde şimdi okumaya başlıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?