elbette olucaksın yüce yaradanın izniyle. Ben hiç beklemediğim bîr an da anne oldum ve çok küçüktüm 9 ay kanama düşük tehdidi yok erken doğum riski o psikolojiyle Allahım bunu kucağıma alayım istersen başka verme demiştim kızım 11 yaşında hiç korunmadım sebep yok dünya kadar operasyon geçirdim aşılama tüp bebek tık yok. Herşeye rağmen ümidim var Allah verecek sabırla bekleyelim sakın kendini üzme. Yarın öbür gün belkide sabahlara kadar uyutmayan bi yaramaz doğuracaksın biraz enerjin kalsınAcaba bende birgun hamile olabilecek miyim. Stresten sıkıntıdan vucudumda yaralar cikti. Her gece dusunmekten. Insanlara mutluymus gibi gorunmekten ve sabahlara kadar aglamaktan yorulduum. Rabbim herkesin gonlune gore versin benim de :-(
Iki yillik evliyim ve benimle birlikte iki tane gorumcem evlendi ve suan ikinci cocuklarina hamileler onlari gordukce kendimi cok ama cok kotu hissediyorum offf offf hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim ki. Hic isyan etmiyorum ama ben kendimi cok uzuyorum ben regl olamiyorum kendiligimden yumurta tembelligi varmis polikistik over var napcam bilmiyorumelbette olucaksın yüce yaradanın izniyle. Ben hiç beklemediğim bîr an da anne oldum ve çok küçüktüm 9 ay kanama düşük tehdidi yok erken doğum riski o psikolojiyle Allahım bunu kucağıma alayım istersen başka verme demiştim kızım 11 yaşında hiç korunmadım sebep yok dünya kadar operasyon geçirdim aşılama tüp bebek tık yok. Herşeye rağmen ümidim var Allah verecek sabırla bekleyelim sakın kendini üzme. Yarın öbür gün belkide sabahlara kadar uyutmayan bi yaramaz doğuracaksın biraz enerjin kalsın
Canım dün erken çıktım hasta hissediyorum kendimi hep bugünde boğazım acıyor kırgınlık var hani derlerya osuruktan nem kapıyor diye benimki o hesap oldu :) Anlatayım canım ben 32 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :) Bu ay 5. yılımıza giriyoruz evliliğimizde yaklaşık 1 buçuk yıldır çocuk denemelerimiz oluyordu. Bi ara 10 gün kadar geciktim bi dr a gittim amacım test yaptırmaktı muayene oldum dr sizin çocuğunuz kolay olmazki zaten dedi pko var sende eşininde spermleri düşük dedi. (eşimin spermleri 24.000/ hareketlilik oranıda %94) biz çok üzüldük tabi naparız diye çıkış aradık hemen kendi drumdan randevu aldım. Bu arada o deneyin bi sıkıntı yok 1 yıl olmazsa bakıcaz diyodu hep. Ona gittim şu dr böyle böyle dedi bana diye anlattım oda ne demek senin çocuğun kolay olmaz ne biliyomuş tanrımıymış dedi .Sonra bi ilaçla önce adet olmamı sağladı pko sendromun yok hafif bi tablo var evet ama sendrom değil dedi( adetlerim hep düzenliydi 57-58 kiloyumdur, kan değerlerim normaldi) 2. ay yine 17 gün geciktim yine ilaç verdi sonra biz sana ilaç başlayalım dedi. Femara diye bir ilaç bşalamak istediğini aslında göğüs kanseri için kullanıldığını ama yumurtaları çok güzel geliştirip rahmi hazırladığını, klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu ondansa bu ilacı kullanmamı istediğini söyledi tamam dedim.İlk ay olmadı, 2. ayda olmadı ama bu arada adetlerim hemen düzene girdi ve her ay yumurtam oluşup büyüdü.3. ay 18mm 2 yumurtam olduğunu söyledi bende hocam Allahın hakkı 3 dür dedim yumuldum eşime:) bu hafta çok mide ağrısı çektim ama ölücem ağrıdan bide 2 akşam önce test yaptım çok silik çizgi vardı hatta @embie yle görüştük o var hemen git kan ver dedi. Ertesi gün midem için dahiliyeye gittim tahlil isterken onuda araya sıkıştırttık 1 saat sonra beta hcg 50 dediler.Hemen jinekoloğumu aradık evet var ama 3 gün sonra yine kan verin, 3 gün sonra yine verin dedi değerin yükselişini kontrol etmek için . 1000 olunca keseyi görürüz dedi. Anlıycağınız şimdi beklemedeyiz inşallah değerim yükselir de sevincimi tam yaşarım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmuyor biz çok ilişki bile yaşamadık bu ay bir elin parmağını geçmez yani. Allahım herkese nasip etsin, benim içinde dua edin olurmu değerim çok çok yükselsin...İnşallah artacak canım hiçç stres yapma
Canım anlatsana detaylı bize hikayeni. Umut ol inşallah bizlere
Normal canım benimde bata 3 gün falan vardı 50 çıktı Allahım yardım etsin de yükselsin inşallah dua et bana olurmu.Tebrikler canım herhangi bi tedavi uyguladınmı doğal yolla mı oldu? Benim bata 4 gün varken 200 çıktı ama benim tüp canım senin normal se bence çok iyi Allah tamamına erdirsin
bu sabah işe gelirken farkettim desem :)Kızzzlaarrr bir iki gündür pek giremedim yokluğumu hiç hisseden yok sanırım
Allahın izniyle olacaksın inşallah böyle düşüncelerden hemen sıyrıl derim.Stres en kötü düşmanın düşünmesene olucak inşallah şu anda olmuyosa neyapalım de birazda sabırlı ol. Bu kadar üzülme lütfen sen ruhen ve bedenen sağlıklı ol ki bebeğin olsun oluncada sağlıkla doğsun...Acaba bende birgun hamile olabilecek miyim. Stresten sıkıntıdan vucudumda yaralar cikti. Her gece dusunmekten. Insanlara mutluymus gibi gorunmekten ve sabahlara kadar aglamaktan yorulduum. Rabbim herkesin gonlune gore versin benim de :-(
aaaaa çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş hayırlısıyla, ortalarda yokken neler çevirmişte gelmiş :)Canım inşallah değerim artar biraz dusuk şuanda.hasta olmamada 3gun var.Allahim yardim etsin sagol tatlım...
Cok guzel syledin ama elimde deil ki. Dun doktora gittim vucudumda yaralar cikti zola hastaligiymis diger adi gece yanigi. Vucudum bile direncsiz kalmis. Hic uyuyamiyorm uyku yok bende daha da uyumamisim off ya kafayi yiyecem valla ha kasinmaktan. Bu arada hayirli olsun canim benim cok sevindim srnin adina darisi basimiza insalla :)Allahın izniyle olacaksın inşallah böyle düşüncelerden hemen sıyrıl derim.Stres en kötü düşmanın düşünmesene olucak inşallah şu anda olmuyosa neyapalım de birazda sabırlı ol. Bu kadar üzülme lütfen sen ruhen ve bedenen sağlıklı ol ki bebeğin olsun oluncada sağlıkla doğsun...
günaydın canım. ayyy ağzından bal damlıyor canım yaaa inş. inş.Sağol canım sebebin bulunmasına çok sevindim demek ki doğru bir karar vermişsiniz demekki sende olumlu sonucu alıcaksın yakında sebep sonucun yarısıdır malumbende öncesinde histeroskopi olmuştu inş seninde hayırlı olucak bak buraya yazıyorum dediydi dersin Allah hayırlı uğurlu eylesin tedavini
Valla Meryemcim bende farında değildim inanki midem ağrıyordu:) Hatta 1 hafta önce test yaptım negatifti burcu falan dalga geçmişti yaptığın gece bakcaksın nerdeyse diye :)aaaaa çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş hayırlısıyla, ortalarda yokken neler çevirmişte gelmiş :)
benimde oyle ya tamamlayamiyorim sonra okumuyorum :)) ahmet umit hic okumadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?