- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- 53
Amin insalla canim ya :)Deborah26 dedi: ↑
Peki ozaman havadisleri aktarayim 2 gündür çok midem agriyor bugünde dra gittim degerim 50 çıktı
Ay çok güzel haber bu yaaaa.
Siteye gireli 2 hafta oldu sanırım. Maşallah tıpış tıpış hamile haberleri geliyor. Allahım diğer duacılara da nasip etsin inşallahh
Valla Meryemcim bende farında değildim inanki midem ağrıyordu:) Hatta 1 hafta önce test yaptım negatifti burcu falan dalga geçmişti yaptığın gece bakcaksın nerdeyse diye :)
Tabi baya dikkatli yapmak lazim sicak su buhar sonucta bele battaniye saripta yapiliyormus sanirim
canım tebrik ederimmmmCanım dün erken çıktım hasta hissediyorum kendimi hep bugünde boğazım acıyor kırgınlık var hani derlerya osuruktan nem kapıyor diye benimki o hesap oldu :) Anlatayım canım ben 32 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :) Bu ay 5. yılımıza giriyoruz evliliğimizde yaklaşık 1 buçuk yıldır çocuk denemelerimiz oluyordu. Bi ara 10 gün kadar geciktim bi dr a gittim amacım test yaptırmaktı muayene oldum dr sizin çocuğunuz kolay olmazki zaten dedi pko var sende eşininde spermleri düşük dedi. (eşimin spermleri 24.000/ hareketlilik oranıda %94) biz çok üzüldük tabi naparız diye çıkış aradık hemen kendi drumdan randevu aldım. Bu arada o deneyin bi sıkıntı yok 1 yıl olmazsa bakıcaz diyodu hep. Ona gittim şu dr böyle böyle dedi bana diye anlattım oda ne demek senin çocuğun kolay olmaz ne biliyomuş tanrımıymış dedi .Sonra bi ilaçla önce adet olmamı sağladı pko sendromun yok hafif bi tablo var evet ama sendrom değil dedi( adetlerim hep düzenliydi 57-58 kiloyumdur, kan değerlerim normaldi) 2. ay yine 17 gün geciktim yine ilaç verdi sonra biz sana ilaç başlayalım dedi. Femara diye bir ilaç bşalamak istediğini aslında göğüs kanseri için kullanıldığını ama yumurtaları çok güzel geliştirip rahmi hazırladığını, klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu ondansa bu ilacı kullanmamı istediğini söyledi tamam dedim.İlk ay olmadı, 2. ayda olmadı ama bu arada adetlerim hemen düzene girdi ve her ay yumurtam oluşup büyüdü.3. ay 18mm 2 yumurtam olduğunu söyledi bende hocam Allahın hakkı 3 dür dedim yumuldum eşime:) bu hafta çok mide ağrısı çektim ama ölücem ağrıdan bide 2 akşam önce test yaptım çok silik çizgi vardı hatta @embie yle görüştük o var hemen git kan ver dedi. Ertesi gün midem için dahiliyeye gittim tahlil isterken onuda araya sıkıştırttık 1 saat sonra beta hcg 50 dediler.Hemen jinekoloğumu aradık evet var ama 3 gün sonra yine kan verin, 3 gün sonra yine verin dedi değerin yükselişini kontrol etmek için . 1000 olunca keseyi görürüz dedi. Anlıycağınız şimdi beklemedeyiz inşallah değerim yükselir de sevincimi tam yaşarım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmuyor biz çok ilişki bile yaşamadık bu ay bir elin parmağını geçmez yani. Allahım herkese nasip etsin, benim içinde dua edin olurmu değerim çok çok yükselsin...
Zona sıkıntılı geçer epey ağrın vardır şimdi elimde değil deme böyle kapatma kendini başka şeylerle uğraş aklını boşaltmaya çalış bebeğin için denemek zorundasın ben yapamıyorum demekle olmaz. Aklına gelince hemen başka şeylerle ilgilen. Dinlen çok geçmiş olsun artık düşünmemeye çalış dizi izle kitap oku, kurslara falan git çalışıyosan iş yerinde iş çıkar kendine. Dua et ama çaresizce değil isteyerek ve tevekkül ederek...Cok guzel syledin ama elimde deil ki. Dun doktora gittim vucudumda yaralar cikti zola hastaligiymis diger adi gece yanigi. Vucudum bile direncsiz kalmis. Hic uyuyamiyorm uyku yok bende daha da uyumamisim off ya kafayi yiyecem valla ha kasinmaktan. Bu arada hayirli olsun canim benim cok sevindim srnin adina darisi basimiza insalla :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza inşallah tez vakitte:)canım tebrik ederimmmmhayırlısı olsun, inşaallahh sağlıcakla kucağına da alırsın
darısı başımıza olsun
75ti doktor 100e cikardi . Cok iyiydi degerim birden yukselmis agla agla icim cikti ya bebegime bi etki biraktiysa diye doktor bisey olmaz bosuna endise ediyosun T3 T4 gayet normal hic bisey olmaz Allahin izniyle dedi.insaallahta oyle olurKac mg kullaniosun?
Bendede 3 yıldır hahsimoto tiroid var
Calisiyodum ama tedavi icin isten ayrildim dort ay once simdi evdeyim oyle zaten kitap falan okuyorm kafa dagitmaya calisiyorum. Icime atmaktansa artik sizlerle sohbet edecem hem yanlizligimda azalir birazZona sıkıntılı geçer epey ağrın vardır şimdi elimde değil deme böyle kapatma kendini başka şeylerle uğraş aklını boşaltmaya çalış bebeğin için denemek zorundasın ben yapamıyorum demekle olmaz. Aklına gelince hemen başka şeylerle ilgilen. Dinlen çok geçmiş olsun artık düşünmemeye çalış dizi izle kitap oku, kurslara falan git çalışıyosan iş yerinde iş çıkar kendine. Dua et ama çaresizce değil isteyerek ve tevekkül ederek...
canım hayırlı olsun inşallah yükselir değerin. bende eskişehirdeyim. bende 2 ay klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi. ama 2. ay yumurtalarım çok küçüktü gelişmedi. önümüzdeki aya sanırım aşılama yapacak doktorum. adet olmayı bekliyorum bakalım hayırlısı. senin doktorun kim tatlım?Canım dün erken çıktım hasta hissediyorum kendimi hep bugünde boğazım acıyor kırgınlık var hani derlerya osuruktan nem kapıyor diye benimki o hesap oldu :) Anlatayım canım ben 32 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :) Bu ay 5. yılımıza giriyoruz evliliğimizde yaklaşık 1 buçuk yıldır çocuk denemelerimiz oluyordu. Bi ara 10 gün kadar geciktim bi dr a gittim amacım test yaptırmaktı muayene oldum dr sizin çocuğunuz kolay olmazki zaten dedi pko var sende eşininde spermleri düşük dedi. (eşimin spermleri 24.000/ hareketlilik oranıda %94) biz çok üzüldük tabi naparız diye çıkış aradık hemen kendi drumdan randevu aldım. Bu arada o deneyin bi sıkıntı yok 1 yıl olmazsa bakıcaz diyodu hep. Ona gittim şu dr böyle böyle dedi bana diye anlattım oda ne demek senin çocuğun kolay olmaz ne biliyomuş tanrımıymış dedi .Sonra bi ilaçla önce adet olmamı sağladı pko sendromun yok hafif bi tablo var evet ama sendrom değil dedi( adetlerim hep düzenliydi 57-58 kiloyumdur, kan değerlerim normaldi) 2. ay yine 17 gün geciktim yine ilaç verdi sonra biz sana ilaç başlayalım dedi. Femara diye bir ilaç bşalamak istediğini aslında göğüs kanseri için kullanıldığını ama yumurtaları çok güzel geliştirip rahmi hazırladığını, klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu ondansa bu ilacı kullanmamı istediğini söyledi tamam dedim.İlk ay olmadı, 2. ayda olmadı ama bu arada adetlerim hemen düzene girdi ve her ay yumurtam oluşup büyüdü.3. ay 18mm 2 yumurtam olduğunu söyledi bende hocam Allahın hakkı 3 dür dedim yumuldum eşime:) bu hafta çok mide ağrısı çektim ama ölücem ağrıdan bide 2 akşam önce test yaptım çok silik çizgi vardı hatta @embie yle görüştük o var hemen git kan ver dedi. Ertesi gün midem için dahiliyeye gittim tahlil isterken onuda araya sıkıştırttık 1 saat sonra beta hcg 50 dediler.Hemen jinekoloğumu aradık evet var ama 3 gün sonra yine kan verin, 3 gün sonra yine verin dedi değerin yükselişini kontrol etmek için . 1000 olunca keseyi görürüz dedi. Anlıycağınız şimdi beklemedeyiz inşallah değerim yükselir de sevincimi tam yaşarım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmuyor biz çok ilişki bile yaşamadık bu ay bir elin parmağını geçmez yani. Allahım herkese nasip etsin, benim içinde dua edin olurmu değerim çok çok yükselsin...
olsun da sen yeterki, hiç uğramasanda olurdu. şaka bi yana Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş. bizler içinde dua et. umudumuz kaybediyor gibiyiz artık yavaş yavaş.Valla Meryemcim bende farında değildim inanki midem ağrıyordu:) Hatta 1 hafta önce test yaptım negatifti burcu falan dalga geçmişti yaptığın gece bakcaksın nerdeyse diye :)
Insalla canim birbirimize cok dua edelim bizi bizden baska kimse anlamaz cunku hep dualarimdasiniz canimolsun da sen yeterki, hiç uğramasanda olurdu. şaka bi yana Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş. bizler içinde dua et. umudumuz kaybediyor gibiyiz artık yavaş yavaş.
asilzade02 bu kadar umutsuz olma lütfen. hepimiz üzülüyoruz etkileniyoruz birbirimizden herşeyin bizim için çok daha güzel çoluklu çocuklu sabahlara uyanalım inş artık.
Teşekkür ederim canım inşallah yükselicek bakalım Allahım yardımcımız olsun. 2. aydan sonra hemen mi aşılama dedi benim 6 ay ilaç tedavim sürecekti. Ramazan Bayırlıya gidiyorum sakarya hastanesinde. Sen kime gidiyosun? Kalbini bozma hiç dr öyle dediyse vardır bi bildiği hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın ...canım hayırlı olsun inşallah yükselir değerin. bende eskişehirdeyim. bende 2 ay klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi. ama 2. ay yumurtalarım çok küçüktü gelişmedi. önümüzdeki aya sanırım aşılama yapacak doktorum. adet olmayı bekliyorum bakalım hayırlısı. senin doktorun kim tatlım?
canım bende bi ebeye gidip süt buharı denedim tüplerim acık oldugu halde bilinli yapılmazsa cok tehlikeli tüpleri acıyım derken yumurtalıklar zarar görebilir sana tavsiyem deneme cunku sutte bakteri oldugu için bende mantar olustu ve cok cektim kurtulmak için bi akrabamız var ilk cocugu oldu ikincisini 7 aylık ölü dogum yaptı ve o sırada tüpleri tıkanmıs kac doktora gittiyse senin cocugun olmaz tüpler tıkalı demişler hersey bi vesileya birine gitmiş ve o ıstırgan otunu yemesini tavsiye etmiş tazesini adetle baslayıp 15 gün ekmegin arasında yemiş ve tüpleri acılıp o ay hamile kalmıs bi zararının olmadıgını faydasının oldugunu biliyorum sende dene cnm belki bi vesile olur uzunca yazdım ama inşallah acıklayıcı olmustur
listemizde böyle hamiş resimleri çoğalınca, hamile sayısı artınca çok mutlu oluyorum :) İnşallah burdaki tüm arkadaşlarınve benim hamiş olduğumuzu görürüz; ki göreceğiz de Allahın izniyle. ben çok inanıyorum. Ne demişler: Nefes alıyorsan hala bir umut var demektir.SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @SVD1910(hatice) ve @MRYMOGZTRK(meryem) arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50.............................. ......250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)...... .250/250
3=YASEMİN......................... ........
4=DAMLA_22.......... .....................
5=ZEYNEB21(zeynep):...........
6=TUBATESBİH............................
7=EMBİE ..................... ................
8=DEBORAH26(özgen)... ............250/250
9=WHİTEROSE00........................
10=PORTAKALES(burcu)............250/250
11= CGPBAS DERYA.....................
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)...........500/500
13=DAMLA2015(öznur)...............
14=ARZM61.................................
15=OZNUR65(öznur):...........250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar):....
17=SEVMKEE(sevim)...................
18=FIRDEVSCANSUcansu).....250/250
19= IRMAK10(merve)......................
20=RUKALL......................................250/250
21=ELİFAHSEN02ESRA).........
22=UMUTTTTT (emel).....................250/250
23=TSEFEM28(tuğba).....................
24=MAJESTELERİ........ ..................
25=KİMYAGER1508(derya)............
26=ZEYNEP0682(zeynep)............... .250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba).......... ......
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).......250/250
29=PAPYONKİLİKLİ ...................... 250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................
31=SVD1910(hatice)...................... 300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem).........
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM...... ........... .
35=SABİS35(sabiha)...... ...............
36=ESK26Z:............................
37=ASİLZADE02 (ayşe)..............250/250
38=KARACAMDN(medine)........250/250
39=VESON(tuğba)............ .........
40=687403_İGT(gülay)...............
41=FRDAA(ferda).....................
42=AMİNEASYAEYMEN...........250/250
KALAN.........................6.700/ 6.700
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @SVD1910(hatice) ve @MRYMOGZTRK(meryem) arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50.............................. ......250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)...... .250/250
3=YASEMİN......................... ........
4=DAMLA_22.......... .....................
5=ZEYNEB21(zeynep):...........
6=TUBATESBİH............................
7=EMBİE ..................... ................
8=DEBORAH26(özgen)... ............250/250
9=WHİTEROSE00........................
10=PORTAKALES(burcu)............250/250
11= CGPBAS DERYA.....................
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)...........500/500
13=DAMLA2015(öznur)...............
14=ARZM61.................................
15=OZNUR65(öznur):...........250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar):....
17=SEVMKEE(sevim)...................
18=FIRDEVSCANSUcansu).....250/250
19= IRMAK10(merve)......................
20=RUKALL......................................250/250
21=ELİFAHSEN02ESRA).........
22=UMUTTTTT (emel).....................250/250
23=TSEFEM28(tuğba).....................
24=MAJESTELERİ........ ..................
25=KİMYAGER1508(derya)............
26=ZEYNEP0682(zeynep)............... .250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba).......... ......
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).......250/250
29=PAPYONKİLİKLİ ...................... 250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................
31=SVD1910(hatice)...................... 300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem).........
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM...... ........... .
35=SABİS35(sabiha)...... ...............
36=ESK26Z:............................
37=ASİLZADE02 (ayşe)..............250/250
38=KARACAMDN(medine)........250/250
39=VESON(tuğba)............ .........
40=687403_İGT(gülay)...............
41=FRDAA(ferda).....................
42=AMİNEASYAEYMEN...........250/250
KALAN.........................6.700/ 6.700
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
evet canım. klomeni fazla zorlamayalım istersen dedi. çünkü yan etkisi çok ya. tabi bana sordu istersen bi dahaki aya bi üst tedaviye geçelim diye. ama daha zor bi süreç olacak dedi. bende zaman kaybetmek istemiyorum dedim kabul ettm. ben acıbademde ahmet cantuğ çalışkan a gidiyorum canım. allah tan umut kesilir mi o zamanşirk koşmuş oluruz ha şaa.Teşekkür ederim canım inşallah yükselicek bakalım Allahım yardımcımız olsun. 2. aydan sonra hemen mi aşılama dedi benim 6 ay ilaç tedavim sürecekti. Ramazan Bayırlıya gidiyorum sakarya hastanesinde. Sen kime gidiyosun? Kalbini bozma hiç dr öyle dediyse vardır bi bildiği hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın ...
Canım önceki arkadaşların 700 kalmıştı bittimi acaba yeni listeye geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?