Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Amin insalla canim ya :)

Valla Meryemcim bende farında değildim inanki midem ağrıyordu:) Hatta 1 hafta önce test yaptım negatifti burcu falan dalga geçmişti yaptığın gece bakcaksın nerdeyse diye :)
Tabi baya dikkatli yapmak lazim sicak su buhar sonucta bele battaniye saripta yapiliyormus sanirim

He ya yaz sıcağında ne olurum battaniye ve buharla sen düşün artık :)

canım tebrik ederimmmm hayırlısı olsun, inşaallahh sağlıcakla kucağına da alırsın
darısı başımıza olsun

Zona sıkıntılı geçer epey ağrın vardır şimdi elimde değil deme böyle kapatma kendini başka şeylerle uğraş aklını boşaltmaya çalış bebeğin için denemek zorundasın ben yapamıyorum demekle olmaz. Aklına gelince hemen başka şeylerle ilgilen. Dinlen çok geçmiş olsun artık düşünmemeye çalış dizi izle kitap oku, kurslara falan git çalışıyosan iş yerinde iş çıkar kendine. Dua et ama çaresizce değil isteyerek ve tevekkül ederek...

Kac mg kullaniosun?
Bendede 3 yıldır hahsimoto tiroid var
75ti doktor 100e cikardi . Cok iyiydi degerim birden yukselmis agla agla icim cikti ya bebegime bi etki biraktiysa diye doktor bisey olmaz bosuna endise ediyosun T3 T4 gayet normal hic bisey olmaz Allahin izniyle dedi.insaallahta oyle olur

Calisiyodum ama tedavi icin isten ayrildim dort ay once simdi evdeyim oyle zaten kitap falan okuyorm kafa dagitmaya calisiyorum. Icime atmaktansa artik sizlerle sohbet edecem hem yanlizligimda azalir biraz

canım hayırlı olsun inşallah yükselir değerin. bende eskişehirdeyim. bende 2 ay klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi. ama 2. ay yumurtalarım çok küçüktü gelişmedi. önümüzdeki aya sanırım aşılama yapacak doktorum. adet olmayı bekliyorum bakalım hayırlısı. senin doktorun kim tatlım?

Valla Meryemcim bende farında değildim inanki midem ağrıyordu:) Hatta 1 hafta önce test yaptım negatifti burcu falan dalga geçmişti yaptığın gece bakcaksın nerdeyse diye :)
olsun da sen yeterki, hiç uğramasanda olurdu. şaka bi yana Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş. bizler içinde dua et. umudumuz kaybediyor gibiyiz artık yavaş yavaş.
asilzade02 bu kadar umutsuz olma lütfen. hepimiz üzülüyoruz etkileniyoruz birbirimizden herşeyin bizim için çok daha güzel çoluklu çocuklu sabahlara uyanalım inş artık.

Insalla canim birbirimize cok dua edelim bizi bizden baska kimse anlamaz cunku hep dualarimdasiniz canim

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @SVD1910(hatice) ve @MRYMOGZTRK(meryem) arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;

1=ESES50.............................. ......250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)...... .250/250
3=YASEMİN......................... ........
4=DAMLA_22.......... .....................
5=ZEYNEB21(zeynep):...........
6=TUBATESBİH............................
7=EMBİE ..................... ................
8=DEBORAH26(özgen)... ............250/250
9=WHİTEROSE00........................
10=PORTAKALES(burcu)............250/250
11= CGPBAS DERYA.....................
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)...........500/500
13=DAMLA2015(öznur)...............
14=ARZM61.................................
15=OZNUR65(öznur):...........250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar):....
17=SEVMKEE(sevim)...................
18=FIRDEVSCANSUcansu).....250/250
19= IRMAK10(merve)......................
20=RUKALL......................................250/250
21=ELİFAHSEN02ESRA).........
22=UMUTTTTT (emel).....................250/250
23=TSEFEM28(tuğba).....................
24=MAJESTELERİ........ ..................
25=KİMYAGER1508(derya)............
26=ZEYNEP0682(zeynep)............... .250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba).......... ......
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).......250/250
29=PAPYONKİLİKLİ ...................... 250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................
31=SVD1910(hatice)...................... 300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem).........
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM...... ........... .
35=SABİS35(sabiha)...... ...............
36=ESK26Z:............................
37=ASİLZADE02 (ayşe)..............250/250
38=KARACAMDN(medine)........250/250
39=VESON(tuğba)............ .........
40=687403_İGT(gülay)...............
41=FRDAA(ferda).....................
42=AMİNEASYAEYMEN...........250/250

KALAN.........................6.700/ 6.700

***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.

Teşekkür ederim canım inşallah yükselicek bakalım Allahım yardımcımız olsun. 2. aydan sonra hemen mi aşılama dedi benim 6 ay ilaç tedavim sürecekti. Ramazan Bayırlıya gidiyorum sakarya hastanesinde. Sen kime gidiyosun? Kalbini bozma hiç dr öyle dediyse vardır bi bildiği hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın ...

Kesinlikle çok açıklayıcı oldu canım . Tşk ederim. Saraçoğlu kürlerini kullandım bende inşallah çaılmıştır. Isırgan otunu deneyeyim. Bayramdan önce memlekete gidiyorum orada daha doğalını bulurum. Tşk ederim tavsiyen için

listemizde böyle hamiş resimleri çoğalınca, hamile sayısı artınca çok mutlu oluyorum :) İnşallah burdaki tüm arkadaşlarınve benim hamiş olduğumuzu görürüz; ki göreceğiz de Allahın izniyle. ben çok inanıyorum. Ne demişler: Nefes alıyorsan hala bir umut var demektir.

Canım önceki arkadaşların 700 kalmıştı bittimi acaba yeni listeye geçtik

evet canım. klomeni fazla zorlamayalım istersen dedi. çünkü yan etkisi çok ya. tabi bana sordu istersen bi dahaki aya bi üst tedaviye geçelim diye. ama daha zor bi süreç olacak dedi. bende zaman kaybetmek istemiyorum dedim kabul ettm. ben acıbademde ahmet cantuğ çalışkan a gidiyorum canım. allah tan umut kesilir mi o zamanşirk koşmuş oluruz ha şaa.

hatice ve kendim için 350/350 okudum. Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar. hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hayallerimize kavuşmuş olalım inş.
hem dua günü hemde cuma gecesi olduğu için bugünü değerlendireceğim. hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…