- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Acaba bende birgun hamile olabilecek miyim. Stresten sıkıntıdan vucudumda yaralar cikti. Her gece dusunmekten. Insanlara mutluymus gibi gorunmekten ve sabahlara kadar aglamaktan yorulduum. Rabbim herkesin gonlune gore versin benim de :-(
Cok guzel syledin ama elimde deil ki. Dun doktora gittim vucudumda yaralar cikti zola hastaligiymis diger adi gece yanigi. Vucudum bile direncsiz kalmis. Hic uyuyamiyorm uyku yok bende daha da uyumamisim off ya kafayi yiyecem valla ha kasinmaktan. Bu arada hayirli olsun canim benim cok sevindim srnin adina darisi basimiza insalla :)
Canım dün erken çıktım hasta hissediyorum kendimi hep bugünde boğazım acıyor kırgınlık var hani derlerya osuruktan nem kapıyor diye benimki o hesap oldu :) Anlatayım canım ben 32 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :) Bu ay 5. yılımıza giriyoruz evliliğimizde yaklaşık 1 buçuk yıldır çocuk denemelerimiz oluyordu. Bi ara 10 gün kadar geciktim bi dr a gittim amacım test yaptırmaktı muayene oldum dr sizin çocuğunuz kolay olmazki zaten dedi pko var sende eşininde spermleri düşük dedi. (eşimin spermleri 24.000/ hareketlilik oranıda %94) biz çok üzüldük tabi naparız diye çıkış aradık hemen kendi drumdan randevu aldım. Bu arada o deneyin bi sıkıntı yok 1 yıl olmazsa bakıcaz diyodu hep. Ona gittim şu dr böyle böyle dedi bana diye anlattım oda ne demek senin çocuğun kolay olmaz ne biliyomuş tanrımıymış dedi .Sonra bi ilaçla önce adet olmamı sağladı pko sendromun yok hafif bi tablo var evet ama sendrom değil dedi( adetlerim hep düzenliydi 57-58 kiloyumdur, kan değerlerim normaldi) 2. ay yine 17 gün geciktim yine ilaç verdi sonra biz sana ilaç başlayalım dedi. Femara diye bir ilaç bşalamak istediğini aslında göğüs kanseri için kullanıldığını ama yumurtaları çok güzel geliştirip rahmi hazırladığını, klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu ondansa bu ilacı kullanmamı istediğini söyledi tamam dedim.İlk ay olmadı, 2. ayda olmadı ama bu arada adetlerim hemen düzene girdi ve her ay yumurtam oluşup büyüdü.3. ay 18mm 2 yumurtam olduğunu söyledi bende hocam Allahın hakkı 3 dür dedim yumuldum eşime:) bu hafta çok mide ağrısı çektim ama ölücem ağrıdan bide 2 akşam önce test yaptım çok silik çizgi vardı hatta_SissLey_ yle görüştük o var hemen git kan ver dedi. Ertesi gün midem için dahiliyeye gittim tahlil isterken onuda araya sıkıştırttık 1 saat sonra beta hcg 50 dediler.Hemen jinekoloğumu aradık evet var ama 3 gün sonra yine kan verin, 3 gün sonra yine verin dedi değerin yükselişini kontrol etmek için . 1000 olunca keseyi görürüz dedi. Anlıycağınız şimdi beklemedeyiz inşallah değerim yükselir de sevincimi tam yaşarım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmuyor biz çok ilişki bile yaşamadık bu ay bir elin parmağını geçmez yani. Allahım herkese nasip etsin, benim içinde dua edin olurmu değerim çok çok yükselsin...
bu arada ramazan bayırlı için çok sert bi dr olduğunu duymuştum. soru filan soramıyormuşsun doğru mu?Teşekkür ederim canım inşallah yükselicek bakalım Allahım yardımcımız olsun. 2. aydan sonra hemen mi aşılama dedi benim 6 ay ilaç tedavim sürecekti. Ramazan Bayırlıya gidiyorum sakarya hastanesinde. Sen kime gidiyosun? Kalbini bozma hiç dr öyle dediyse vardır bi bildiği hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın ...
Oyyy kuzummm masallahh fazla giremiyordumm ama com duygulandim allahim saglik versinnnn i sallah degerleein yukselir minnosun sana sikica tutunurrr allahimmm com sukurr ya 41melegin biru i daha mukafatlandirdin bu guzel ayda sen bozma yarabbimm sen hayirli evlat nasip eyleCanım dün erken çıktım hasta hissediyorum kendimi hep bugünde boğazım acıyor kırgınlık var hani derlerya osuruktan nem kapıyor diye benimki o hesap oldu :) Anlatayım canım ben 32 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :) Bu ay 5. yılımıza giriyoruz evliliğimizde yaklaşık 1 buçuk yıldır çocuk denemelerimiz oluyordu. Bi ara 10 gün kadar geciktim bi dr a gittim amacım test yaptırmaktı muayene oldum dr sizin çocuğunuz kolay olmazki zaten dedi pko var sende eşininde spermleri düşük dedi. (eşimin spermleri 24.000/ hareketlilik oranıda %94) biz çok üzüldük tabi naparız diye çıkış aradık hemen kendi drumdan randevu aldım. Bu arada o deneyin bi sıkıntı yok 1 yıl olmazsa bakıcaz diyodu hep. Ona gittim şu dr böyle böyle dedi bana diye anlattım oda ne demek senin çocuğun kolay olmaz ne biliyomuş tanrımıymış dedi .Sonra bi ilaçla önce adet olmamı sağladı pko sendromun yok hafif bi tablo var evet ama sendrom değil dedi( adetlerim hep düzenliydi 57-58 kiloyumdur, kan değerlerim normaldi) 2. ay yine 17 gün geciktim yine ilaç verdi sonra biz sana ilaç başlayalım dedi. Femara diye bir ilaç bşalamak istediğini aslında göğüs kanseri için kullanıldığını ama yumurtaları çok güzel geliştirip rahmi hazırladığını, klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu ondansa bu ilacı kullanmamı istediğini söyledi tamam dedim.İlk ay olmadı, 2. ayda olmadı ama bu arada adetlerim hemen düzene girdi ve her ay yumurtam oluşup büyüdü.3. ay 18mm 2 yumurtam olduğunu söyledi bende hocam Allahın hakkı 3 dür dedim yumuldum eşime:) bu hafta çok mide ağrısı çektim ama ölücem ağrıdan bide 2 akşam önce test yaptım çok silik çizgi vardı hatta_SissLey_ yle görüştük o var hemen git kan ver dedi. Ertesi gün midem için dahiliyeye gittim tahlil isterken onuda araya sıkıştırttık 1 saat sonra beta hcg 50 dediler.Hemen jinekoloğumu aradık evet var ama 3 gün sonra yine kan verin, 3 gün sonra yine verin dedi değerin yükselişini kontrol etmek için . 1000 olunca keseyi görürüz dedi. Anlıycağınız şimdi beklemedeyiz inşallah değerim yükselir de sevincimi tam yaşarım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmuyor biz çok ilişki bile yaşamadık bu ay bir elin parmağını geçmez yani. Allahım herkese nasip etsin, benim içinde dua edin olurmu değerim çok çok yükselsin...
Amin inşallah inşallah canım benim ne olursun dualarinda olalım rabbimiz kabul etsin inşallahAllah razı olsun umarım sende çift çizgiyi hemen görürsün :)
Canım benim ne güzel anlatmışsın.Canım dün erken çıktım hasta hissediyorum kendimi hep bugünde boğazım acıyor kırgınlık var hani derlerya osuruktan nem kapıyor diye benimki o hesap oldu :) Anlatayım canım ben 32 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :) Bu ay 5. yılımıza giriyoruz evliliğimizde yaklaşık 1 buçuk yıldır çocuk denemelerimiz oluyordu. Bi ara 10 gün kadar geciktim bi dr a gittim amacım test yaptırmaktı muayene oldum dr sizin çocuğunuz kolay olmazki zaten dedi pko var sende eşininde spermleri düşük dedi. (eşimin spermleri 24.000/ hareketlilik oranıda %94) biz çok üzüldük tabi naparız diye çıkış aradık hemen kendi drumdan randevu aldım. Bu arada o deneyin bi sıkıntı yok 1 yıl olmazsa bakıcaz diyodu hep. Ona gittim şu dr böyle böyle dedi bana diye anlattım oda ne demek senin çocuğun kolay olmaz ne biliyomuş tanrımıymış dedi .Sonra bi ilaçla önce adet olmamı sağladı pko sendromun yok hafif bi tablo var evet ama sendrom değil dedi( adetlerim hep düzenliydi 57-58 kiloyumdur, kan değerlerim normaldi) 2. ay yine 17 gün geciktim yine ilaç verdi sonra biz sana ilaç başlayalım dedi. Femara diye bir ilaç bşalamak istediğini aslında göğüs kanseri için kullanıldığını ama yumurtaları çok güzel geliştirip rahmi hazırladığını, klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu ondansa bu ilacı kullanmamı istediğini söyledi tamam dedim.İlk ay olmadı, 2. ayda olmadı ama bu arada adetlerim hemen düzene girdi ve her ay yumurtam oluşup büyüdü.3. ay 18mm 2 yumurtam olduğunu söyledi bende hocam Allahın hakkı 3 dür dedim yumuldum eşime:) bu hafta çok mide ağrısı çektim ama ölücem ağrıdan bide 2 akşam önce test yaptım çok silik çizgi vardı hatta_SissLey_ yle görüştük o var hemen git kan ver dedi. Ertesi gün midem için dahiliyeye gittim tahlil isterken onuda araya sıkıştırttık 1 saat sonra beta hcg 50 dediler.Hemen jinekoloğumu aradık evet var ama 3 gün sonra yine kan verin, 3 gün sonra yine verin dedi değerin yükselişini kontrol etmek için . 1000 olunca keseyi görürüz dedi. Anlıycağınız şimdi beklemedeyiz inşallah değerim yükselir de sevincimi tam yaşarım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmuyor biz çok ilişki bile yaşamadık bu ay bir elin parmağını geçmez yani. Allahım herkese nasip etsin, benim içinde dua edin olurmu değerim çok çok yükselsin...
Bende istemekten asla vazgeçmeyeceğim inşallahHz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: rabbim hikmetinden sual olunmaZ ama merak ettim, çocukları olmayacak diyordun Allahım, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?