- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Dİlerim en kısa zamanda güzel haberlerinzi alırım canım..Asıl biz sana teşekkür ederiz cok emegin geçti
benim rahmimde tersmiş. hatta gittigim doktorun 1 oglu var , dediki benimde rahmim ters
KIZLAR ŞİMDİDEN SÖYLEMEK İSTEDİM..
BİR DAHAKİ DUAYA KATILMAYACAĞIM...
O YÜZDEN TAKİP İŞİNİ DE BİRİNE DEVRETMEM LAZIM..
BİRAZ KABUĞUMA ÇEKİLMEYE VE UNUTMAYA İHTİYACIM VAR..
KENDİMLE İLGİLİ ALDIĞIM YENİ KARARLARDA BUNA ÇOK İHTİYACIM OLACAK ÇÜNKÜ..
HEPİNİZE DE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM..
Çok güzel bir haber bu ozaman umutlarimizin yeşerdiği günler olsun canım bugünlerbenim rahmimde tersmiş. hatta gittigim doktorun 1 oglu var , dediki benimde rahmim ters
Çok güzel bir haber bu ozaman umutlarimizin yeşerdiği günler olsun canım bugünler
Sabah namazında tespih çektim dua ettim rabbimize allahim nasip et kimsenin kucagi bos kalmasin okunan dualarin mübarek ayların hurmetine salâvat çekip bagisladim peygamber efendimiz ulaştırır inşallah hep sizi anarak çektim tespitleri allahım artık Gülsünler dualarimizi kabul et diye @yasemin5865portakales sen hep sizi andım ve tüm isteyenler için rabbimize dua ettim yine edeceğim allahım kabul etsin inşallah allahım yuzumuzu guldurdugu günler bugunler olsun inşallah inşallah da tez zamanda hamis haberleri vermeyi hepimize nasip etsin rabbimiz AMİNNNN
SENİN POZİTİF YAKLAŞIMLARIN ETKİLEMİŞTİ BENİ OYSA. GEÇ TANIŞTIK
Bn duami 300/300aldim kizlar 250degil size zahmer duzEltirmisinizportakales canimmm burcumm nerey cekiliyorsun amabu sana iyi gelecekse evet allahimm gonlune gore versinn dikkat et kendine sen hakkini helal et bize ne olur gitmesen biz burda bebek konusu konusmasakda ole sadece duamizi etsek olurmu baska seylerden konussak sen yine kalsann
İnşallahİnşallah tez vakit gelir canım..
Bn duami 300/300aldim kizlar 250degil size zahmer duzEltirmisinizportakales canimmm burcumm nerey cekiliyorsun amabu sana iyi gelecekse evet allahimm gonlune gore versinn dikkat et kendine sen hakkini helal et bize ne olur gitmesen biz burda bebek konusu konusmasakda ole sadece duamizi etsek olurmu baska seylerden konussak sen yine kalsann
Canım bende o reklamı görünce değiştiriyorum, eşimin elinde kumanda olursa hemen o da değiştiriyorKızlar hani bi reklam filmi varya
-BABANDA BEN DE SENİ ÇOK ÖZLEDİK..
HADİİİ GEL ARTIK..
diyo ya reklamdaki kadın.
Bende o zaman elimi karnıma koyup
- BİZDE SENİ ÇOK ÖZLEDİK BEKLİYORUZ
NE OLUR SENDE GEL BEBEĞİM
diyorum....
Ayy inşallah öyledir inşallah. Ne bileyim boşuna heveslenmekten korkuyorum yine.canim bu sabah ayri duygusalsin yapma boyle ins bebegin seninledir :) belkide seninledir neden umutsuzluga düşüyosun.. sukredelim halimize rabbim bizlere ve eşlerimize can sagligi versin dunyada kismetleri ne zamansa o zaman gelecekler ins. inaniyorum rabbim cok merhametli cok acıyan. bizi de goruyor bizden belkide daha fazla dua istiyor daha cok edecez daha cok isteyecez gerisi takdiri ilahi.. adetine daha var hamileymis gibi yapip bu gunleri mutlu geçir bilemeyiz belkide şuan 2,5 - 3 haftalik hamilesindir
Hatice ve meryem için 250şer aldım kızlar benimde rahmim ters ama bi oğlum var çok şükür kizkardesiminde ters 2.ye hamile şuan bebek 3 aylık olunca kendiliğinden düzeliyor demişti doktor ya ama kafama şey takıldı rahimde şekil bozukluğu oluyormuş o da spermlerin gitmesini engelliyormuş bile bisiye şahit olan yada yaşayan oldumu
Aaaa öylemiKIZLAR ŞİMDİDEN SÖYLEMEK İSTEDİM..
BİR DAHAKİ DUAYA KATILMAYACAĞIM...
O YÜZDEN TAKİP İŞİNİ DE BİRİNE DEVRETMEM LAZIM..
BİRAZ KABUĞUMA ÇEKİLMEYE VE UNUTMAYA İHTİYACIM VAR..
KENDİMLE İLGİLİ ALDIĞIM YENİ KARARLARDA BUNA ÇOK İHTİYACIM OLACAK ÇÜNKÜ..
HEPİNİZE DE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?