- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
canim bu sabah ayri duygusalsin yapma boyle ins bebegin seninledir :) belkide seninledir neden umutsuzluga düşüyosun.. sukredelim halimize rabbim bizlere ve eşlerimize can sagligi versin dunyada kismetleri ne zamansa o zaman gelecekler ins. inaniyorum rabbim cok merhametli cok acıyan. bizi de goruyor bizden belkide daha fazla dua istiyor daha cok edecez daha cok isteyecez gerisi takdiri ilahi.. adetine daha var hamileymis gibi yapip bu gunleri mutlu geçir bilemeyiz belkide şuan 2,5 - 3 haftalik hamilesindirKızlar hani bi reklam filmi varya
-BABANDA BEN DE SENİ ÇOK ÖZLEDİK..
HADİİİ GEL ARTIK..
diyo ya reklamdaki kadın.
Bende o zaman elimi karnıma koyup
- BİZDE SENİ ÇOK ÖZLEDİK BEKLİYORUZ
NE OLUR SENDE GEL BEBEĞİM
diyorum....
çok teşekkür ederim. aminnnn canım inşallah. hiçbirisi boş çevirmesin.300/300 okuyayimm ...rabbim sen kabul eyle bu mubarek ayda acilan elleri okunan dualrin meryem hatice arkadaslarimiz icin bos cevirme daha cok evlat ozlemi verme yarabbim hayirli evlattlar saglikli evlatlar nasip eyle ya rabbim
yalnız değilsin merak etmeBen çok duygusalım kızlar ya.
Hemen herşeye ağlıyorum
Burayıda ağlama duvarı yaptım
adeti yaklasanlar zıplamasin amanHeyyyyttttttt toparlansın bakiyim herkes bak beni getirtmeyin oraya. Pozitif olun beni duyuyasanız 3 kere zıplayın:)
Zona sinir ucu iltihabi ablam ikizlerine 7 aylıkken zona gecirdi. İkizleri bile gözü görmedi alin bunlari hemen diye bagirip dururdu. Ama cok sukur doktor 15 güncekecen sonra kendiliginden bitecek dedi ve oylede oldu. Umarim srninkide oyle olur. Zona vucud direnci azaldigi zaman cikan biseymis stres ve düzensiz beslenme hastaligiymis. Hatta onunki icerdeydi disardan ne yara ne kizarik hicbisey görünmüyordu.Cok guzel syledin ama elimde deil ki. Dun doktora gittim vucudumda yaralar cikti zola hastaligiymis diger adi gece yanigi. Vucudum bile direncsiz kalmis. Hic uyuyamiyorm uyku yok bende daha da uyumamisim off ya kafayi yiyecem valla ha kasinmaktan. Bu arada hayirli olsun canim benim cok sevindim srnin adina darisi basimiza insalla :)
Tebrik ederim canim doya doya keyfini çıkar ilk gunlerinin stres yapma. İnşallah sagsaglim bebegini kucağına alacaksin Allah in izniyle. .Canım dün erken çıktım hasta hissediyorum kendimi hep bugünde boğazım acıyor kırgınlık var hani derlerya osuruktan nem kapıyor diye benimki o hesap oldu :) Anlatayım canım ben 32 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :) Bu ay 5. yılımıza giriyoruz evliliğimizde yaklaşık 1 buçuk yıldır çocuk denemelerimiz oluyordu. Bi ara 10 gün kadar geciktim bi dr a gittim amacım test yaptırmaktı muayene oldum dr sizin çocuğunuz kolay olmazki zaten dedi pko var sende eşininde spermleri düşük dedi. (eşimin spermleri 24.000/ hareketlilik oranıda %94) biz çok üzüldük tabi naparız diye çıkış aradık hemen kendi drumdan randevu aldım. Bu arada o deneyin bi sıkıntı yok 1 yıl olmazsa bakıcaz diyodu hep. Ona gittim şu dr böyle böyle dedi bana diye anlattım oda ne demek senin çocuğun kolay olmaz ne biliyomuş tanrımıymış dedi .Sonra bi ilaçla önce adet olmamı sağladı pko sendromun yok hafif bi tablo var evet ama sendrom değil dedi( adetlerim hep düzenliydi 57-58 kiloyumdur, kan değerlerim normaldi) 2. ay yine 17 gün geciktim yine ilaç verdi sonra biz sana ilaç başlayalım dedi. Femara diye bir ilaç bşalamak istediğini aslında göğüs kanseri için kullanıldığını ama yumurtaları çok güzel geliştirip rahmi hazırladığını, klomenin çok fazla yan etkisi olduğunu ondansa bu ilacı kullanmamı istediğini söyledi tamam dedim.İlk ay olmadı, 2. ayda olmadı ama bu arada adetlerim hemen düzene girdi ve her ay yumurtam oluşup büyüdü.3. ay 18mm 2 yumurtam olduğunu söyledi bende hocam Allahın hakkı 3 dür dedim yumuldum eşime:) bu hafta çok mide ağrısı çektim ama ölücem ağrıdan bide 2 akşam önce test yaptım çok silik çizgi vardı hatta @embie yle görüştük o var hemen git kan ver dedi. Ertesi gün midem için dahiliyeye gittim tahlil isterken onuda araya sıkıştırttık 1 saat sonra beta hcg 50 dediler.Hemen jinekoloğumu aradık evet var ama 3 gün sonra yine kan verin, 3 gün sonra yine verin dedi değerin yükselişini kontrol etmek için . 1000 olunca keseyi görürüz dedi. Anlıycağınız şimdi beklemedeyiz inşallah değerim yükselir de sevincimi tam yaşarım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin kimin ne zaman ne yaşayacağı belli olmuyor biz çok ilişki bile yaşamadık bu ay bir elin parmağını geçmez yani. Allahım herkese nasip etsin, benim içinde dua edin olurmu değerim çok çok yükselsin...
İnş. Canım yükselecek merak etme bunu veren rabbim devamını gösterecek inş bende haftaya perşembe kese için gitmeyi düşünüyorum inş kalp atımını da duyarız.Normal canım benimde bata 3 gün falan vardı 50 çıktı Allahım yardım etsin de yükselsin inşallah dua et bana olurmu.
Kizlar bugun adetimin 2. Gunu doktoruna gittim birsuru yumurta var asilama yapmayacagim bu ay dedi ama rahim ağzını acacam dedi diger masaya gectim ufak bi islem yapti ve rahim yapisi geregi yana dogru o yuzden iliski sirasinda sen yan yatacaksin sag sol farketmez dedi rahmide actim bu ay umutluyum dedi. Tup bebegide 5/6 cikar aklindan daha erken hersey yolunda sorun gözükmüyor dedi. Bilginiz olsun belki faydasi olur diye paylasmak istedim
Teşekkür ederim Deryacım amin inşallah canım bu ay hep sana takıldım ,nasip kısmet Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...Tebrik ederim canim doya doya keyfini çıkar ilk gunlerinin stres yapma. İnşallah sagsaglim bebegini kucağına alacaksin Allah in izniyle. .
Amin canim inşallah dualarımız karşılıklı. Yer gök dua ile...Teşekkür ederim Deryacım amin inşallah canım bu ay hep sana takıldım ,nasip kısmet Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...
İnşaallah canim. Oyle yapmaya calisacam. Ayni seyden bahsetti belkide ama yan yatmam gerektigini bilmiyordum bakalim bu ay tamamen oluruna birakacam hicbir islem gormeyecem. Hem vucudum hem aklim dinlenmiş olur bu ay...Canım benimde rahmim ters ama hamile kalmaya engel değil demişti gittiğim bütün doktorlar..
Dilerim güzel haberler alırız senden de... Hiç kendini şartlamadan akışına bırak canım.. Umarım güzel sonuçlar alırsın..
Asıl biz sana teşekkür ederiz cok emegin geçtiKIZLAR ŞİMDİDEN SÖYLEMEK İSTEDİM..
BİR DAHAKİ DUAYA KATILMAYACAĞIM...
O YÜZDEN TAKİP İŞİNİ DE BİRİNE DEVRETMEM LAZIM..
BİRAZ KABUĞUMA ÇEKİLMEYE VE UNUTMAYA İHTİYACIM VAR..
KENDİMLE İLGİLİ ALDIĞIM YENİ KARARLARDA BUNA ÇOK İHTİYACIM OLACAK ÇÜNKÜ..
HEPİNİZE DE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM..
Rahmi nasıl açtı canım, senin rahim filmin çekilmişti diye biliyorum orada bilinmedi miKizlar bugun adetimin 2. Gunu doktoruna gittim birsuru yumurta var asilama yapmayacagim bu ay dedi ama rahim ağzını acacam dedi diger masaya gectim ufak bi islem yapti ve rahim yapisi geregi yana dogru o yuzden iliski sirasinda sen yan yatacaksin sag sol farketmez dedi rahmide actim bu ay umutluyum dedi. Tup bebegide 5/6 cikar aklindan daha erken hersey yolunda sorun gözükmüyor dedi. Bilginiz olsun belki faydasi olur diye paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?