Seni cok iyi anliyorum canimmm bnde isdemedigimden yada kiskancligimdan degill onun verdigi aci birbaska icimi yakiyor rabbimmm sen bizleri bos cevirmeÇocuklu ortamlar bebekli ortamlar.
Hamilelerin olduğu yerler çok canımı acıtıyor benimde.
Hastaneye gittiğimde hamile görmek istemiyorum
HAYIRSIZI HAYRA ÇEVİREN ALLAH'IM// // İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Masculin =========> 27 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz
Aglamakkk yok kelebegim benomm ya kiyamam sana topla kendini direncini kirma yeni calismalar edilen dualr baslasin kafani dagitacak seyler bul hormonlarin seni ele gecirmesin daha fazka cok etkilemesin senii akisina birakk aglama sakin kiyamam sana benBen çok duygusalım kızlar ya.
Hemen herşeye ağlıyorum
Burayıda ağlama duvarı yaptım
Canım üzülme tadını çıkar benimde arkadaşlarımın hep bebekleri var daha geçen hafta 2 bebekli bi ortamdaydım birini aldım birini bıraktım oynaştım durdum onlarla.Hep pozitif olmak lazım Allahım nasip eder elbet inşallah sizin bebeğinizide taşırsınız:)Aminn canim insallahh rabbimm kimseyi bos cevirmesin ya rabbim. iki ucgundur esimle eltim dogum yapti 40cikti yanlarindayiz ole ayy masallah bir oglisu oldu bn bu kadar erkek cocugunun hic tayli bilmezdim kizlar esimin oglani bir sevisi var gorseniz inanin sizde aglarsiniz dayanamiyorum rabbim bizede nasip et diye nasil dua ediyorum kaynimin oglu sipacik amcasinin kucagina geli ce susuyor omzuna yatiyor kucaginda uyuttu oglani allahim ya bnde esimi bizim evladimizida kucaginda oynatken sarilitken gorecekmiyim ya rabbim diye nasil icten icten dua ettim bir bolseniz kizlar
Evet evet acı yüreğime öyle bir oturuyor ki anlatamam.Seni cok iyi anliyorum canimmm bnde isdemedigimden yada kiskancligimdan degill onun verdigi aci birbaska icimi yakiyor rabbimmm sen bizleri bos cevirme
Vallahii canim ya ne bileyim.icimdeki tarifi olmayanlari sizler daha iyi bilirsinizz rabbim biliyor gonlumuzde olani bnde sagolsun eltim bilmiyor bebek isdedigimizi bizim firsat vermek isdemiyorum kimseye bu konida ama sagolsun oglani kucagima dayadi hic almadida bende minnosla oynadim durdum ama kokusu elleri ayaklari gobusu heryeri bir baska guzel ya rabbim bizlerede nasip eder insallahCanım üzülme tadını çıkar benimde arkadaşlarımın hep bebekleri var daha geçen hafta 2 bebekli bi ortamdaydım birini aldım birini bıraktım oynaştım durdum onlarla.Hep pozitif olmak lazım Allahım nasip eder elbet inşallah sizin bebeğinizide taşırsınız:)
Ahh tutabilsem gözyaşlarımı tutamıyorum.Aglamakkk yok kelebegim benomm ya kiyamam sana topla kendini direncini kirma yeni calismalar edilen dualr baslasin kafani dagitacak seyler bul hormonlarin seni ele gecirmesin daha fazka cok etkilemesin senii akisina birakk aglama sakin kiyamam sana ben
Ayyy ne güzel yaVallahii canim ya ne bileyim.icimdeki tarifi olmayanlari sizler daha iyi bilirsinizz rabbim biliyor gonlumuzde olani bnde sagolsun eltim bilmiyor bebek isdedigimizi bizim firsat vermek isdemiyorum kimseye bu konida ama sagolsun oglani kucagima dayadi hic almadida bende minnosla oynadim durdum ama kokusu elleri ayaklari gobusu heryeri bir baska guzel ya rabbim bizlerede nasip eder insallah
Kızlar hani bi reklam filmi varya
-BABANDA BEN DE SENİ ÇOK ÖZLEDİK..
HADİİİ GEL ARTIK..
diyo ya reklamdaki kadın.
Bende o zaman elimi karnıma koyup
- BİZDE SENİ ÇOK ÖZLEDİK BEKLİYORUZ
NE OLUR SENDE GEL BEBEĞİM
diyorum....
Arkadaşlar ne oluyor yine duygusala bağladınız topiği beni bile ağlatacaksınız nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?