- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
çok teşekkür ederim canım cevabın için inşallah tüp bebekte olumlu sonuç alırsın,ben bugün doktora gittim bu ayda klomen kullan dedi olmazsa diğer ay aşılama dedi klomen yumurtanı büyütüyo 2 3 tane oluyo dedi klomenle aşılama yapıcam dedi bu rada bu ay 4. klomen kullanışım olacak 5.de aşılama dediBen 6 ay klomensiz 6 ay klomenle yumurta takibi yaptirmistim..olumsuz olunca igneyle 4 defa asilama yaptirdim..Devlet 3000 uniteye kadar raporlu igne alma hakki veriyor...yani her denemede 750 unite kullandim ignelere raporla 100 tl odedim...Ozel hastanede tedavi gormedigim icin arastirma hastanesinde sadece doktora 150 lira muayene ucreti veriyordum..asilama icin ayri para odemedim...asilamalarim olumsuz olunca tup bebek tedavisine basladim...kismetse carsamba yumurtalarim toplancak...ozelden de msj atabilirsin canim
Amiin canim insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin...Rabbim bizlere guc sabir versinçok teşekkür ederim canım cevabın için inşallah tüp bebekte olumlu sonuç alırsın,ben bugün doktora gittim bu ayda klomen kullan dedi olmazsa diğer ay aşılama dedi klomen yumurtanı büyütüyo 2 3 tane oluyo dedi klomenle aşılama yapıcam dedi bu rada bu ay 4. klomen kullanışım olacak 5.de aşılama dedi
amin canım benim inşallah rabbim umudumuzu kaybettirmesinAmiin canim insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin...Rabbim bizlere guc sabir versin
evet kuzenimde semaviye gidiyor canm bende dunyada rozaya gidiyodum bakayim bi de onu deneyeyim insAnladim.Arkadasim batmana tedaviye gidiyor semavi Kurt mus adi.Dunya hastanesindeymis.Bende d.bakirda dunyadogum hastanesine gittim.Omer Yalinkaya ismi.Ben doktordan memnun kaldim klomen verdi o ayda nasip etti Rabbim cok şükür
Canım ben aşılamaya hamile kaldım fakat bebeğim gelismedi kurtaj oldum bir buçuk ay önce. Bana iğneyle aşılama yapıldı. Yumurtaların 19-20mm ulaştığı zaman catlatma iğnesi veriyor 36 saat sonra aşılama yapılıyor esinin spermiyle beraber 5-10 sürüyor hiç ağrı olmuyor 45dk yatiyorsun sonra gidiyorsun eve bu kadar.. Birazda dikkat et ilk bir haftakızlar bişey merak ediyorum aşılama tedavinin hangi aşamasında yapılıyor birde klomenmi kullanılıyor aşılama öncesi
bende malesefAblacım ne olur dua et
Ben adet liyim ne namaz kılabilirim ne kuran okuyabilirim.
Sadece dua etcem hepimiz için.
Bugün adetli olmayanlar çok şanslı bu geceyi iyi değerlendirin.
simdiye kadar okudugum en iyi dualardan masallahDUADUADUA
Bu mubarek gunlerde Dualarımıza icabet olunması ümidiyle....
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım! Rahman sıfatının hakkı için bizi hak yoldan ayırma, ayağımızı kaydırma, kalbimizi bulandırma,
can acısı duyurma, sevdiklerimizden ayırma.
Evimiz hep mutlu, huzurlu ve bereketli olsun.
Dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun.
Peygamber efendimiz şefaatçimiz olsun.
Rabbim Hz.adem(a.s)a
öğrettiğin kelimelerle sana tevbe ediyor ve bağışlanmamızı diliyoruz.
bizim tevbemizi de Hz.adem in tevbesi gibi kabul eyle.
Hz.Nuh un gemisini azgın dalgalarda nasıl koruduysan imanımızı da bela ve musibetlerden koru.
Hz.Nuh a verdiğin sabırla 950sene islamı nasıl anlattı ve yaşadıysa ayaklarımızı senin yolunda sabit kıl ki son nefesimize kadar islamı anlatıp yaşayalım.
ibrahim (a.s ) a oğlunu bağışladığın gibi bize de evladımızı bağışla.
safa ve merve arasında koşan hacer in yavrusunu koruduğun ve doyurduğun gibi bizi ve evladımızı da doyur ve koru.
başımıza gelen musibetlere ismail gibi tevekkül etmeyi nasib et.
israiloğullarının tüm oğullarının gücünü Musa ya verdiğin gibi şehidlerin gücünü ve ömrünü bizlere ver ki içimizdeki Musa lar ümmete önder olsun.
israiloğullarını
mısır a yerleştirdiğin gibi çaresiz kalan bu ümmete de bereketli ve emin beldeler nasib et.
Hz.İsa nIn körleri iyileştirmesi gibi bize de ilmimizle insanlığa faydalı olmayı nasib et.
Hz.Meryem in sancılarına Hz isa'yı müjdelediğin gibi bizlerin benlik sancılarını da dindirip bizlere de gözaydını kurtuluşlar müjdele.
Hz.Meryem e gönderdiğin sofra gibi bize de kolay rızık ver ki dünya telaşı kalbimizi kaplamasın.
son yaşında Hz.Zekeriya ya verdiğin Hz.Yahya gibi bize de ömrümüzün son yıllarında Hz.yahya gibi torunlar nasib et.
Hz.yahya nın edebini
Hzidrisin çalışkanlığını bizlere nasib et.
Hz.asiye yi firavun un sarayında nasıl koruduysan bizleri de şeytan ın nefsimizin ve dünyanın fitnelerinden koru.
Hz.ibrahim e verdigin cömertliği bizlere de nasib et ki kalbimiz ve soframız gönlü kırıklara her zaman açık olsun.
kızlarımîza
Hz.muhammed(sav)gibi oğullarımıza hatice gibi eş nasib et.
hz.fatma gibi kızlar
Hz.hasan Hz. hüseyin gibi ogullar ver.
Hz.ali gibi akraba ebubekir gibi dost nasip et.
Hz.nuh u beklettiğin gibi bizleri bekletme.
bize islamın güneşini hemen şimdi nasip et.bizi islamin yukselişine şahit eyle.
Ad semud ve
hz.Hud kavminin sapkınlıklarından bizi neslimizi koru.
kulun
Hz.Muhammed(a.s)
bizim içimizdeyken bize azab etmeyeceğine söz verdin.
Hz.Muhammed(a.s) bu ummetle beraberdir.bize azab etmenya rabbi şüphesiz sen vaadinden dönmezsin.
Geçmiş ümmetlere yüklediğin ağır imtihanlarla bizleri imtihan etme.
hesabımızı ve mizanımızı kolay eyle.
sıratı burak'ın kanatlarında geçmeyi nasib eyle.
rabbim bize kolay rızık kolay imtihan kolay bir hayat kolay bir ölüm kolay bir diriliş kolay kolay hesap nasib et.
cennette annemi hz.hacer'e, babamı hz.ibrahim'e, oğlumu hamza ya kızımı fatma ya, eşimi peygamberimize, beni de hatice ye komşu eyle.
akrabalarımı ve arkadaşlarımı da bana komşu eyle.
bize cennetle gurbetin acısını yaşatma ve akrabalarımız ve ana babamızdan ayırma.
üzerimde hakkı olan herkesin günahlarını bağışla.
benimle hesabı olan kim varsa dünyada helalleşmeyi nasib eyle.benimle hesabı olanın hesabını ahirete bırakma.
benim işlediğim günahlar yüzünden neslime bela ve musibet verme .
Hz.yunus un hatasını nasıl bağışladıysan benim hatalarımı da Gaffar sıfatınla ört yarabbi.
dünyada ve ahirette rezil olmaktan sana sığınırım.
bizleri umduğumuza nail korktuklarımızdan emin eyle.
savaştan işkenceden yurdundan sürülmekten yanarak ölmekten boğularak ölmekten kaybolmaktan
evladımızın kaybolmasından
dinden çıkmaktan
son nefeste imansız gitmekten sana sığınırım.
Rabbim gönül gözümüzü aç ki olayların hikmetini anlayabilelim.
hayrı ve şerri apaçık görecek gönül gözü ver bize .
parça parça olmuş bu ümmeti birleştir.
bize yardımını hemen şimdi gönder.
üzerimize hayırlar yağdır.
şerleri defet ki bizim buna gücümüz yetmiyor.aciz olan müslümanları muzaffer eyle.
islamı bu millete nasib eyle ya rabbi.
ümmetin acılarını dindir ve bizlere bu dünyada ve ahirette güzellikler ver yarabbi.
bize takdir ettiğin hayrı hemen gönder şerri ise hayra çevir yarabbi.
şüphesiz sen bir işe ol dersen hemen oluverir
ya rabbi.zülmün karanlığında kaybolan bu ümmete nur unu gönder ya rabbi.zulüm yapmaktan zulme uğramaktan sana sığınırız ya rabbi.
rabbim bildiğimve bilmediğim tüm iyilikleri sen den istiyor bildiğim ve bilmediğim tüm kötülüklerden sana sığınıyorum.senin herşeye gücün yeter amin amin aminnn kadir gecenz mubarek olsun
Amiiin canim...Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun..Rabbim dualarimizu kabul eder insallahDUADUADUA
Bu mubarek gunlerde Dualarımıza icabet olunması ümidiyle....
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım! Rahman sıfatının hakkı için bizi hak yoldan ayırma, ayağımızı kaydırma, kalbimizi bulandırma,
can acısı duyurma, sevdiklerimizden ayırma.
Evimiz hep mutlu, huzurlu ve bereketli olsun.
Dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun.
Peygamber efendimiz şefaatçimiz olsun.
Rabbim Hz.adem(a.s)a
öğrettiğin kelimelerle sana tevbe ediyor ve bağışlanmamızı diliyoruz.
bizim tevbemizi de Hz.adem in tevbesi gibi kabul eyle.
Hz.Nuh un gemisini azgın dalgalarda nasıl koruduysan imanımızı da bela ve musibetlerden koru.
Hz.Nuh a verdiğin sabırla 950sene islamı nasıl anlattı ve yaşadıysa ayaklarımızı senin yolunda sabit kıl ki son nefesimize kadar islamı anlatıp yaşayalım.
ibrahim (a.s ) a oğlunu bağışladığın gibi bize de evladımızı bağışla.
safa ve merve arasında koşan hacer in yavrusunu koruduğun ve doyurduğun gibi bizi ve evladımızı da doyur ve koru.
başımıza gelen musibetlere ismail gibi tevekkül etmeyi nasib et.
israiloğullarının tüm oğullarının gücünü Musa ya verdiğin gibi şehidlerin gücünü ve ömrünü bizlere ver ki içimizdeki Musa lar ümmete önder olsun.
israiloğullarını
mısır a yerleştirdiğin gibi çaresiz kalan bu ümmete de bereketli ve emin beldeler nasib et.
Hz.İsa nIn körleri iyileştirmesi gibi bize de ilmimizle insanlığa faydalı olmayı nasib et.
Hz.Meryem in sancılarına Hz isa'yı müjdelediğin gibi bizlerin benlik sancılarını da dindirip bizlere de gözaydını kurtuluşlar müjdele.
Hz.Meryem e gönderdiğin sofra gibi bize de kolay rızık ver ki dünya telaşı kalbimizi kaplamasın.
son yaşında Hz.Zekeriya ya verdiğin Hz.Yahya gibi bize de ömrümüzün son yıllarında Hz.yahya gibi torunlar nasib et.
Hz.yahya nın edebini
Hzidrisin çalışkanlığını bizlere nasib et.
Hz.asiye yi firavun un sarayında nasıl koruduysan bizleri de şeytan ın nefsimizin ve dünyanın fitnelerinden koru.
Hz.ibrahim e verdigin cömertliği bizlere de nasib et ki kalbimiz ve soframız gönlü kırıklara her zaman açık olsun.
kızlarımîza
Hz.muhammed(sav)gibi oğullarımıza hatice gibi eş nasib et.
hz.fatma gibi kızlar
Hz.hasan Hz. hüseyin gibi ogullar ver.
Hz.ali gibi akraba ebubekir gibi dost nasip et.
Hz.nuh u beklettiğin gibi bizleri bekletme.
bize islamın güneşini hemen şimdi nasip et.bizi islamin yukselişine şahit eyle.
Ad semud ve
hz.Hud kavminin sapkınlıklarından bizi neslimizi koru.
kulun
Hz.Muhammed(a.s)
bizim içimizdeyken bize azab etmeyeceğine söz verdin.
Hz.Muhammed(a.s) bu ummetle beraberdir.bize azab etmenya rabbi şüphesiz sen vaadinden dönmezsin.
Geçmiş ümmetlere yüklediğin ağır imtihanlarla bizleri imtihan etme.
hesabımızı ve mizanımızı kolay eyle.
sıratı burak'ın kanatlarında geçmeyi nasib eyle.
rabbim bize kolay rızık kolay imtihan kolay bir hayat kolay bir ölüm kolay bir diriliş kolay kolay hesap nasib et.
cennette annemi hz.hacer'e, babamı hz.ibrahim'e, oğlumu hamza ya kızımı fatma ya, eşimi peygamberimize, beni de hatice ye komşu eyle.
akrabalarımı ve arkadaşlarımı da bana komşu eyle.
bize cennetle gurbetin acısını yaşatma ve akrabalarımız ve ana babamızdan ayırma.
üzerimde hakkı olan herkesin günahlarını bağışla.
benimle hesabı olan kim varsa dünyada helalleşmeyi nasib eyle.benimle hesabı olanın hesabını ahirete bırakma.
benim işlediğim günahlar yüzünden neslime bela ve musibet verme .
Hz.yunus un hatasını nasıl bağışladıysan benim hatalarımı da Gaffar sıfatınla ört yarabbi.
dünyada ve ahirette rezil olmaktan sana sığınırım.
bizleri umduğumuza nail korktuklarımızdan emin eyle.
savaştan işkenceden yurdundan sürülmekten yanarak ölmekten boğularak ölmekten kaybolmaktan
evladımızın kaybolmasından
dinden çıkmaktan
son nefeste imansız gitmekten sana sığınırım.
Rabbim gönül gözümüzü aç ki olayların hikmetini anlayabilelim.
hayrı ve şerri apaçık görecek gönül gözü ver bize .
parça parça olmuş bu ümmeti birleştir.
bize yardımını hemen şimdi gönder.
üzerimize hayırlar yağdır.
şerleri defet ki bizim buna gücümüz yetmiyor.aciz olan müslümanları muzaffer eyle.
islamı bu millete nasib eyle ya rabbi.
ümmetin acılarını dindir ve bizlere bu dünyada ve ahirette güzellikler ver yarabbi.
bize takdir ettiğin hayrı hemen gönder şerri ise hayra çevir yarabbi.
şüphesiz sen bir işe ol dersen hemen oluverir
ya rabbi.zülmün karanlığında kaybolan bu ümmete nur unu gönder ya rabbi.zulüm yapmaktan zulme uğramaktan sana sığınırız ya rabbi.
rabbim bildiğimve bilmediğim tüm iyilikleri sen den istiyor bildiğim ve bilmediğim tüm kötülüklerden sana sığınıyorum.senin herşeye gücün yeter amin amin aminnn kadir gecenz mubarek olsun
canım ben rapor çıkartabilmek için gata da yaptırdım sadece ilaç parası ödüyosun normalde o da ilacın dozuna göre değişiyor. ben ilaçlara 175 verdim. sperm yıkamayı dışarda yaptrmak zorunda kaldık 400 tl cik :) normalde hastanede olsaydı bu ücreti ödemeyecktim. onun dışında da bi ücret yoktu. kendi drum muayehanesinde yapcaktı 1000 tl ye filan malolacaktı. ama özelde yaptırıp devletten tüp bebek raporuda alabiliyorsun. benim çok fazla canım yanmadı, dr sordu canın yanıomu die iraz dedim zaten bitmişti.bugün doktora gittim klomenle yumurtalarım büyüyoama olmu
aşılama yaptıran arkadaşlarım aşılamanın maliyeti nedir birde acı oluyormu
Rabbim dualarini hayirlisyla kabul eder insallah canim...Dertlerine derman verip mutlu olursun insallah omur boyu...Kızlar dualariniza ortak edin bende adetliyim bugün oldum
çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın,peki bişey daha sorayım spermi ne zaman alıyolar yıkama işlemi ne kadar sürüyorCanım ben aşılamaya hamile kaldım fakat bebeğim gelismedi kurtaj oldum bir buçuk ay önce. Bana iğneyle aşılama yapıldı. Yumurtaların 19-20mm ulaştığı zaman catlatma iğnesi veriyor 36 saat sonra aşılama yapılıyor esinin spermiyle beraber 5-10 sürüyor hiç ağrı olmuyor 45dk yatiyorsun sonra gidiyorsun eve bu kadar.. Birazda dikkat et ilk bir hafta
bizimki 2 saat filan sürdü, yani eşim verdi sonucu 2 saat sonra aldık.çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın,peki bişey daha sorayım spermi ne zaman alıyolar yıkama işlemi ne kadar sürüyor
ve hemen sonra aşılamamı yapıldıbizimki 2 saat filan sürdü, yani eşim verdi sonucu 2 saat sonra aldık.
aynen öle canım zaten iğneyi önceden vurulmuş oluyosun sana saati söyler zaten dr.ve hemen sonra aşılamamı yapıldı
allah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunaynen öle canım zaten iğneyi önceden vurulmuş oluyosun sana saati söyler zaten dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?